Φοβική συμπεριφορά(?) και διαρροια

Status
Κλειδωμένο θέμα

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Σωστό το παράδειγμα!Και για να συμπληρώσω και εγώ..θα γίνει ότι και ο απόγονος των κομμουνοσυμμοριτων και εαμοβουλγαρων..
Το πιθανότερο δηλαδή να καταλήξει αντιρρησίας συνείδησης,εγκληματίας ,προδότης ,πρεζακιας ,παράσιτο της κοινωνίας και αναρχομπαχαλακης που το παίζει επαναστάτης με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς για να φανεί κουλτουριαρης ΜΠΑΣ και του κάτσει καμιά τελειωμένη γκόμενα....

Υγ.Να θυμίσω ότι τα ροτβάιλερ παραμένουν σκυλιά γερμανικής καταγωγής..έτσι για πούμε και κάτι ΟΝ στο τοπικ...

Ετσι μπράβο νταβάριτς :D

Ξεδιπλώσου ελεύθερα με αρέσει να σας ξερτυπωνω απο τις τρύπες
σας

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Εγώ ρε κοπέλια έχω αρχίσει να το χάνω.o_O
Στο ντογκφορουμ είμαστε;;;;;;;;; Και αν είμαστε πως έχει καταντήσει έτσι;;;;;;;;; :(
Και αυτός ο @admin μάλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.:rolleyes:

Εκτός από την 1η μισή σελίδα ποιο το νόημα των επόμενων 6μιση;;;;;;

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Ετσι μπράβο νταβάριτς :D

Ξεδιπλώσου ελεύθερα με αρέσει να σας ξερτυπωνω απο τις τρύπες
σας
Ντάβαριτσ να πεις τα συντροφιά σου στην ΚΝΕ...

Το Λιοντάρι δεν κάνει παρέα ούτε συντροφιά με τα ζαρκάδια...
Και σίγουρα δεν μπαίνει σε τρύπες..αντίθετα κάθεται ξαπλωμένο στον μεσημεριανό ήλιο περιμένοντας να έρθει η ώρα να κυνηγήσει..

Έτσι είπαν στο National geografic...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Εγώ ρε κοπέλια έχω αρχίσει να το χάνω.o_O
Στο ντογκφορουμ είμαστε;;;;;;;;; Και αν είμαστε πως έχει καταντήσει έτσι;;;;;;;;; :(
Και αυτός ο @admin μάλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.:rolleyes:

Εκτός από την 1η μισή σελίδα ποιο το νόημα των επόμενων 6μιση;;;;;;
Μέχρι την προηγούμενη πάντως τσακωνόμαστε για την ιστορία των Ροτβάιλερ.

Τελικά είναι ο μόνος πιστεύω που μιλάω για σκύλους εδώ μέσα..

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Τελικά είναι ο μόνος πιστεύω που μιλάω για σκύλους εδώ μέσα..
Αν με τον όρο σκύλους εννοείς αριστερούς, αλλοδαπούς και λοιπούς που έχουν αντίθετη άποψη με σένα ευτυχώς είσαι ο μόνος (τουλάχιστον με τόσο πάθος) και δεν χάνεις ευκαιρία να το τονίζεις σε κάθε μήνυμα σου.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Αν με τον όρο σκύλους εννοείς αριστερούς, αλλοδαπούς και λοιπούς που έχουν αντίθετη άποψη με σένα ευτυχώς είσαι ο μόνος (τουλάχιστον με τόσο πάθος) και δεν χάνεις ευκαιρία να το τονίζεις σε κάθε μήνυμα σου.
Αν δεις όλα μου τα μυνήματα Μανώλη όλα είναι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...κανένα δεν αρχίζει κάτι..αλλα δεν θα αφήσω και τίποτα να περάσει στο ντουκου..εγώ προπαγάνδες δεν καταπίνω...

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Αν δεις όλα μου τα μυνήματα Μανώλη όλα είναι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...κανένα δεν αρχίζει κάτι..αλλα δεν θα αφήσω και τίποτα να περάσει στο ντουκου..εγώ προπαγάνδες δεν καταπίνω...
ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ που στο το οποιοδήποτε θέμα ξεκινανε συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου από το πουθενά.
Μάλλον εσύ ψοφας για προπαγάνδα.
Δες τα μηνύματά σου στο οποιοδήποτε θέμα και θα δεις ότι έχω δίκιο.
Ξεκόλλα. Αυτό το φόρουμ είναι για σκυλιά. Αυτές τις συζητήσεις υπάρχουν αλλά φόρουμ πιο κατάλληλα να τις κάνεις.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ που στο το οποιοδήποτε θέμα ξεκινανε συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου από το πουθενά.
Μάλλον εσύ ψοφας για προπαγάνδα.
Δες τα μηνύματά σου στο οποιοδήποτε θέμα και θα δεις ότι έχω δίκιο.
Ξεκόλλα. Αυτό το φόρουμ είναι για σκυλιά. Αυτές τις συζητήσεις υπάρχουν αλλά φόρουμ πιο κατάλληλα να τις κάνεις.
Σελίδα 4 του παρόντος θέματος...η σπίθα ήταν η απάντηση της φιλτατης ότι λέω ΜΠΟΥΡΔΕΣ επειδή χαρακτήρισα τα ροτβάιλερ αποτρεπτικά κατά ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ..
Εγώ συζητούσα για σκυλιά..το κάλεσμα για ξεκόλλημα να το κάνεις στις κομμουνίστριες που σε κάθε λέξη μη " αριστερή " τους πιάνει παραλληρημα...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Και ως δια μαγειας αυτες οι κουβεντες παντα σε ακολουθουν και εχεις ποσα κλεισμενα θεματα στο ιστορικο σου;;;
Αλλα οχι... Δεν εισαι τρολλ...
Συγνώμη που δεν σκύβω το κεφάλι στις προπαγάνδες σας ....
Δυστυχώς για εσάς δεν είμαι συγκαταβατικός όπως μερικά κουταβάκια που σας γλύφουν την ουρά..

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Οφτοπικ αλλά μικρό το κακό. Έτσι κι αλλιώς όλο το θέμα είναι οφτοπικ.

Αυτοί εκεί κάτω που είναι φουλ στην μελαμίνη το έχουν με τον χορό και ο Ρυθμό γενικότερα.
Απολαύστε το

Status
Κλειδωμένο θέμα