Φόλα Live

Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Φόλα Live . Το είδατε στις ειδήσεις που έπιασε η camera επ΄αυτοφορο μια κoλόγρια να ρίχνει με θράσος φόλα σε μια αυλή που είχε σκύλο ? Αν και δεν πρόλαβα όλο το θέμα νομίζω πρόλαβε ο ιδιοκτήτης και την μάζεψε (νομίζω δεν είμαι σίγουρος) .Παίρνεις την φόλα και την βάζεις να την φάει ?????

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
Adis said:
Φόλα Live . Το είδατε στις ειδήσεις που έπιασε η camera επ΄αυτοφορο μια καλόγρια να ρίχνει με θράσος φόλα σε μια αυλή που είχε σκύλο ? Αν και δεν πρόλαβα όλο το θέμα νομίζω πρόλαβε ο ιδιοκτήτης και την μάζεψε (νομίζω δεν είμαι σίγουρος) .Παίρνεις την φόλα και την βάζεις να την φάει ?????
To ειδα!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Κανονικα ομως περνεις τι φολα και την βαζεις να τη φαει! :twisted:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
εγω ξερω για ενα περιστατικο στην Εδεσσα ,μαλλον το ιδιο λεμε,που ο ιδιοκτητης ειχε βαλει καμερα και την επιασαν ,ομως ο σκυλος δεν τα καταφερε και η ποινη που της επεβαλαν ηταν , 3μηνη φυλάκιση με 3ετη αναστολή και 1500€ προστικο. Η γυνάικα πιάστηκε επ' άυτοφόρο να ρίχνει φόλα σε σκύλο, μέσα σε αυλή....
Η εν λόγο γυναίκα είχε σκοτώσει ολα τα αδέσποτα της γειτονιάς και όχι μόνο και συνέχιζε το έργο της στα οικοσιτα ζωα....
Ο άνθρωπος είχε βάλει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησεις για να σώσει τον σκύλο του.... Κατέργραψε όλο το συμβάν, ο σκύλος όμως δεν τα κατάφερε....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Επειδή στο θέμα «φόλα» έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, θα αποφύγω να σχολιάσω εκτενώς το περιστατικό, διότι πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να είμαι εγκρατής…

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ROTTIE said:
Επειδή στο θέμα «φόλα» έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, θα αποφύγω να σχολιάσω εκτενώς το περιστατικό, διότι πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να είμαι εγκρατής…
εγω επειδη δεν ειμαι εγκρατης! μακαρι να μην αξιωσει να πετυχω ανθρωπο να βαζει φωλα! γιατι σας βλεπω μαρτυρες υπερασπισης! και παντα ευχομαι εναν να ποιασω εναν σαν αυτη την καλογρια!!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
νομίζω ελαχιστη ποινή κ εξαγοράσιμη... :twisted:

η ζωή του ζώου ομως δεν είναι εξαγοράσιμη :(

denis said:
O κόλος με ω, δεν είναι, κώλος δηλαδή? :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα, τί της κάνανε? Αν δεν της κάνανε τίποτα θα πάω εγώ με τον Amangos ... 8)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
denis said:
O κόλος με ω, δεν είναι, κώλος δηλαδή? :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα, τί της κάνανε? Αν δεν της κάνανε τίποτα θα πάω εγώ με τον Amangos ... 8)
Θα πας μαζί μου?
Γουάου!!!!!!

Εμένα ο κώλος μου είναι έτσι: ω
και στην μέση έχει ένα: ο

:p :p :p

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Προ ημερών μου έστειλε email ένας φοιτητής από την Αμαλιάδα και μου έλεγε ότι έβγαζε τον σκυλό του σε μια παιδική χαρά δίπλα στο σπίτι του τα βράδια για παιχνίδι. Μέχρι που άρχισαν δύο κάτοικοι δύο κάτοικοι να του λένε να μην ξαναπάει εκεί γιατί παίζουν παιδιά. Βέβαια όταν πήγαινε ήταν αργά και δεν είχε παιδιά. Με ρώταγε κατά πόσον έχουνι δικαιώμα νομικά να τον διώξουν.
Του απάντησα ότι εφόσον δεν υπάρχει ταμπέλα μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει, αλλά και ότι έχουν δίκιο γιατί εκεί που παίζουν τα παιδιά δε μπορεί να λερώνουν τα σκυλιά. Του έστειλα και τη σχετική νομοθεσία.
Την επόμενη μέρα μου έστειλε ότι δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα γιατί του φολιάσαν τον σκύλο του κάτω από το σπίτι του. :(
Σήμερα μου ξαναέστειλε email. Έχει το σκυλάκι της κοπέλας του και το βγάζει μόνο με λουρί. (Ας μη το σχολιάσουμε αυτό). Θέλει να βάλει κάμερες για να τον πιάσει τον τύπο γιατί έχει τρελαθεί από τον πόνο του χαμού. Υποπτεύεται δύο γείτονες. Μπορεί να κάνει κάτι; Πιστεύω ότι είναι παράνομο να βάλεις κάμερα χωρίς προειδοποιητική ταμπέλα και δε ξέρω κατά πόσον κάτι τέτοιο στέκει στο δικαστήριο ως απόδειξη. Θυμάμαι στην περίπτωση στην Έδεσσα που καταδικάστηκε η ένοχος, οι κάμερες ήταν μέσα στο χώρο του θύματος.

aballos

Active Member
9 Μαρτίου 2007
36
0
Thessaloniki
όχι γιατί το έξω είναι δημόσιος χώροςκαι αποαγορευεται ρητα θελει ειδικες αδιες κλπ.

άπλα θα βάλει την κάμερα να γραφεί αλλά να μη φαίνεται , και θα πει οτι ήταν αυτόπτης μάρτυρας ότι ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ (στην TV) :wink: :wink: :wink:

Edit προλαβες και έκανες post ενώ το έγραφα
@Rot
ναι είμαστε παράνομοι η κάμερα πρέπει να είναι γυρισμένη προς την πόρτα (ιδιοκτησία μας) και όχι προς τον δρόμο, στο συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις είναι λίγο θολό το περί νομιμότητας γιατί δεν υπάρχει καταγραφή αλλά υπάρχει η δυνατότητα.... :wink: :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
aballos said:
όχι γιατί το έξω είναι δημόσιος χώροςκαι αποαγορευεται ρητα θελει ειδικες αδιες κλπ.
Δεν κατάλαβα…
Το «όχι» αφορά το δικαίωμα του καθενός μας να βάλει κάμερα εντός της οικίας του, του καταστήματος του κτλ?

aballos

Active Member
9 Μαρτίου 2007
36
0
Thessaloniki
Σορυ
Αλλα γραφουμε ο ενας πανω στον αλλο
:oops: :oops:

το οχι παει στο νομιμο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σε αυτό συμφωνούμε. :wink:
Και μιας που ανέφερα τους επαγγελματικούς χώρους, να συμπληρώσω πως εάν ένας εργοδότης έχει εγκαταστήσει κάμερα για την παρακολούθηση του χώρου, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν λάβει γνώση και να έχουν συναινέσει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Noela, το καλύτερο θα είναι να επικοινωνήσει ο γνωστός σου με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στο τηλέφωνο 210 6475600 για να τον κατατοπίσουν.
Διάβασα σχετική της οδηγία η οποία θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την εγκατάσταση κλείστου κυκλώματος τηλεόρασης και καταγραφής σε ανοικτό χώρο, ακόμα και εάν είναι εγκατεστημένο εντός της οικίας του. Εξαρτάται εάν μένει σε πολυκατοικία, εάν έχουν συναινέσει όλοι οι ένοικοι κτλ

aballos

Active Member
9 Μαρτίου 2007
36
0
Thessaloniki
Συνοψίζω γιατί μάλλον τα γράφαμε κατά ριπάς και δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε ta post των προηγούμενων

Η καταγραφή δημοσίου χώρου (δρόμος) απαγορευται ρητά
(ειδικές άδειες εισαγγελείς κλπ ακόμα και οι τράπεζες έχουν τις κάμερες με πλανο την ιδιοκτησία τους και όχι προς τον δρόμο)

Τωρα για το συγκεκριμένο θέμα
βάζεις κάμερα καταγραφείς το συμβάν δεν αναφέρεις τίποτα για την κάμερα απλά κανείς καταγγελία ότι είδες την εν λόγο πράξη με τα μάτια σου, αρκεί να μη σε πιάσουν κότσο και τους πεις ότι την είδες σε DVD :wink: :wink: :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix