Φύλαξη & Προστασία Βίντεο

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
στις υποτιθεμενες ενοπλες ληστειες καλουλης ειναι ο σκυλος αλλα το αφεντικο ειναι ολιγον τι...αργο ! πλακα εχει οταν προσπαθει να βρει το κινητο του:D
επισης στο βιντεο με τα 2 ροττυ μου κανει εντυπωση που δεν γαυγιζουν καθολου πριν μπει ο ληστης ενω τον εχουν καταλαβει ηδη!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...επισης στο βιντεο με τα 2 ροττυ μου κανει εντυπωση που δεν γαυγιζουν καθολου πριν μπει ο ληστης ενω τον εχουν καταλαβει ηδη!
Χωρίς να είμαι ο ειδικός, τα rottie, σε παρόμοιες περιστάσεις, δεν γαυγίζουν... σε περιμένουν:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Χωρίς να είμαι ο ειδικός, τα rottie, σε παρόμοιες περιστάσεις, δεν γαυγίζουν... σε περιμένουν:D
α νομιζα οτι μονο τα μπουλμαστιφ εχουν αυτο το χαρακτηριστικο! το ονειρο ενος επιδοξου ληστη ειναι η φαση στο βιντεο!

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που θα ρωτησω αλλα στο πρωτο video με την ενοπλη επιθεση δεν θα επρεπε το σκυλι να ορμησει στο χερι που κραταει το οπλο και οχι σε αυτο που κραταει την τσαντα???
Ετσι δεν παραμενει επικινδυνος ο ληστης???

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που θα ρωτησω αλλα στο πρωτο video με την ενοπλη επιθεση δεν θα επρεπε το σκυλι να ορμησει στο χερι που κραταει το οπλο και οχι σε αυτο που κραταει την τσαντα???
Ετσι δεν παραμενει επικινδυνος ο ληστης???
ναι ,το σκυλι μας μαρανε εδω ο αλλος σουλατσαρει 3-4 φορες μπροστα απο το οπλισμενο χερι πριν αφοπλισει κα καλα τον ληστη!