ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ GREEN ISLAND PUPPIES ΣΤΗ ΘΑΣΟ

πασχαλης

New Member
6 Μαρτίου 2010
3
0
Καλησπερα σας και παλι οσο αφορα τα οσα αναφερθηκαν ενα εχω πω,οτι εμεις απο την πλευρα μας (ΥΠΗΡΕΣΙΑ) θα κανουμε το σωστο απο κει και περα αν καποιους τους ενοχλει λυπαμαι καιρος ειναι να μπει μια ταξη σε αυτη την χωρα ετσι δεν ? εκτος και αν θελετε να υπαρχουν εκτροφεια παρανομα και δεν μιλαμε μονο για την αδεια μιλαμε και αλλα για να μην πεφτει το βαρος συνεχεια στο πελατη των εκτροφειων.Οπως για θεμα υγειας των ζωων,για θεμα κακοποιησεις ,για θεμα μη δικαιολογητικων και ταυτοχρονα φοροδιαφυγη.Απο ολα αυτα που εχω αναφερει δεν ειναι προβλημα ? γιατι καποιοι υποτηθεμενοι επαγγελματιες να ζουν εισβαρο μας ? Εγω προσωπικα γραφω για πρωτη φορα αλλα να ξερετε οτι παρακολουθω αυτες της χρησιμες συζητησεις που κανετε .Ευχαριστω...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Να μιλήσω για εμένα

Μακαρι
να είστε όντως ενεργός πολίτης και (τι τύχη) μέλος αρμόδιας υπηρεσίας και με τόση διάθεση για δουλειά που παρακολουθείτε και τα δημόσια φόρουμ προκειμένου να ενημερώνεστε για τα της υπηρεσίας σας.
Μακάρι (θα εξηγήσω γιατί παρακάτω)
και χίλια μπράβο σας
ειλικρινά ,ανθρώπους σαν κι εσάς χρειάζεται η χώρα μας για να συμμαζευτεί (και βέβαια να μην συναντάτε στην πορεία της υπόθεσης ακλόνητα τείχη πολιτικά ανώτερών σας συμφερόντων)

Το μακάρι λοιπόν κολλάει στο ότι στο ίντερνετ,στα φόρουμ
και στο συγκεκριμένο φόρουμ τον τελευταίο καιρό
πολλοί μπαίνουν και υπο την (μέχρι ενός σημείου) ανωνυμία του ιντερνετ
παριστάνουν ενίοτε τους δεινόσαυρους/τον σπορτ μπίλι/τον ζορό ή τον τεντεν
Επίσης πολύ καιρό δεν έχουμε δεί την πολιτεία και τα αρμόδια όργανα να δρούν με τόσο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των ζώων(τα πέτ σόπ ελέγχονται αν τα σκυλιά είναι "όπως πρέπει"??? υπάρχει νομοθεσία σχετική???)

Μακάρι λοιπόν
και χίλια μπράβο σας

(σημειώνω ότι ίσως (π.χ. στην εντός θέματος περίπτωση )τα φαινόμενα να απατούν και τελικά όλα να είναι σύμφωνα με το νόμο και τα ζώα να είναι μιά χαρά-πράγμα που όλοι μας άλλωστε ευχόμαστε)
αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν πρέπει (επιτέλους ) να ελέγχει αυτές τις εγκαταστάσεις και ίσως και τακτικά

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μακάρι να ενεργοποιούνται οι Νομαρχίες από μόνες τους, και να μην χρειάζεται να σας κυνηγανε κάθε τρεις και λίγο οι πολίτες / φιλόζωοι για να κάνετε τη δουλειά σας.
Ελπίζω να κάνετε κάτι και για τη Θάσο και για τον Εθνικό Σταρ, που 'ενα χρόνο τώρα γίνονται καταγγελίες και καμία Νομαρχία, Υγειονομικό δεν επεμβαίνουν...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αυτό το απο μόνες τους είναι το θέμα....όλο το σύστημα αδρανεί/κωφευει κλπ
οι νομαρχίες "μόνες τους" περιμένουμε να δουλέψουν?
δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...

Και
το είπα και παραπάνω-ακλόνητα πολιτικά ανώτερα τείχη...

Π.Χ.
Ξεκινάει η νομαρχία να ελέγξει κάπου-χρειάζονται να εγκριθούν και να πρωτοκολληθούν διάφορα έντυπα και μετά χρειάζεται να ταξιδέψουν και οι ελεγκτές μέχρι εκεί
Στο ενδιάμεσο ,ο "προς έλεγχο" έχει ενημερωθεί και έχει κανονίσει την πορεία του
ή
Ο έλεγχος γίνεται/οι παραβάσεις διαπιστώνονται και το δικαστήριο ορίζεται για τότε
Μέχρι τότε(το οποίο με διάφορες μεθόδους έχει γίνει και πέντε και δέκα χρόνια,όπου στο ενδιάμεσο ο"παρανομούντας" κάνει ότι έκανε και πρίν τον πιάσουν) να ο βασικός μάρτυρας έχει αποσπαστεί στο σουφλί/να κάτι φάκελοι χάθηκαν να τούτο να κείνο την βγάζει λάδι ο τυπάς μας...

Είναι μάμησε τα η κατάσταση...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν διαφωνώ, αλλά συνήθως οι Νομαρχίες μπορούν να δουλεψουν μαζί με το Υγειονομικό. Αν δεν υπαρχει άδεια, αλλά τα σκυλια ζούνε σε σωστό περιβάλλον, τότε, γίνεται μία σύσταση και ο ενδιαφερόμενος καλείται να καταθεσει χαρτιά για να πάρει άδεια.
Αν τα σκυλιά ζούνε σε άθλιες συνθήκες τότε γίνεται άμεση κατάσχεση σε συνεργασία με το Υγειονομικό.
Το πρόβλημα που έχουν αυτές οι υπηρεσίες και για αυτό αποφεύγουν να κάνουν τέτοια ντου σε παράνομα εκτροφεία, για αυτο και "κωφεύουν" είναι ότι δεν έχουν που να πάνε τα σκυλιά που πρέπει να κατασχεσουν.
Απο κει ξεκινάει όλο το θέμα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δεν έχουν που να πάνε τα σκυλιά που πρέπει να κατασχεσουν.
εκεί να δείς πακέτα

ελάτε τώρα ρε παιδιά
εδώ που μένω κάθε τόσο έχουμε λαθρομετανάστες που καταφέρνουν να συλληφθούν

Συνθήκες διαβίωσης????Δεν έχουν που να τους βάλουν κι αυτούς....εκεί να σ έχω να δείς συνθήκες διαβίωσης

αμα λέμε μάμησέ τα...μάμησέ τα
πολλά τα βάσανα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παίδες, εδώ δεν έχει 13ο-14ο μισθό και μας έχουν κάνει και 10% μείωση στον ήδη χαμηλό μισθό! Το ωραίο δε είναι ότι πήραμε επιστολή ότι αξίζαμε αύξηση! Το δε κακό με την κρίση είναι ότι κι εδώ την πληρώνουν πολύ συχνά τα σκυλιά. Βλέπω καταπληκτικά σκυλιά διαφόρων φυλών, καθαρόαιμα που τα πάνε για ευθανασία και πονάει η ψυχή μου. Εδώ μου είπε η πρόεδρος των Αυστραλέζων πρόσφατα ότι το Μουφ γλύτωσε στο παρατρίχα να το φάει η μαρμάγκα διότι μια εθελόντρια αποτάθηκε στο σωστικό όμιλο και μετά έγινε η μάχη να τον πάρουν!! Ούτε θέλω να σκέφτομαι πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς το Μουφ... :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini