Χάθηκε Μαλτεζάκι στην Νέα Ερυθραία στις 31/12/2013

spkok

Member
2 Ιανουαρίου 2014
7
0
Καλή Χρονιά σε όλους.
Χάσαμε στις 31/12/2013 το μεσημέρι, μαλτεζάκι 3,5 χρονών, θηλυκό στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Ακούει στο όνομα "Μπιζού" και έχει κωδικό η. αναγνώρισης 985121332893.

Παρακαλούμε αν το δει ή το βρει κάποιος ας επικοινωνήσει στα τηλ. 210-6252576 / 6948540188.

Δεν έχει μάθει έξω από το σπίτι και θα είναι φοβισμένη.

13 - 1.jpg

spkok

Member
2 Ιανουαρίου 2014
7
0
Τις οδηγίες τις είδα και τις ακολούθησα:

Χάθηκε στις στις 13:00 της παραμονής πρωτοχρονιάς, όταν ήρθαν να μα πούνε τα κάλαντα και κατά πάσα πιθανότητα ξεπόρτισε κρυφά χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι παρά μια ώρα μετά. Επί μιάμιση μέρα γυρίσμαε όλη την περιοχή σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων πολλές φορές αλλά τίποτα. Κολλήσαμε περίπου 50 αφίσες με φωτο και στοιχεία. Το δήλωσα στο αστ. τμήμα της περιοχής (είναι στον δρόμο μας) και σε όλους τους κτηνιάτρους Κηφισιάς - Ερυθραίας. Έστειλα και email στον κτηνιατρικό σύλλογο αλλά αυτός είναι σε διακοπές μάλλον αφού δεν σηκώνουντα τηλέφωνα!!

Το κακό είναι ότι ανακάλυψα ότι δεν είχε δηλωθεί αρχικά στον σύλλογο ο αριθμός του τσιπ αφού δεν έχω τα στέλεχος του τριπλότυπου ούτε εγώ ούτε η κτηνίατρος (θεωρώ ότι ήταν δική της αμέλεια, αφού εμείς δεν ξέραμε - τι σημασια έχει τώρα). Προσπαθώ να κάνουμε την διαδικασία αύριο πρωι πρωί πηγαίνοντας τα χαρτιά χέρι με χέρι στον σύλλογο.

Δεν είχε λουράκι αφού ποτέ δεν βγαίνει έξω. Πιστεύω ότι κάποιος την βρήκε γιατί με τέτοιο ψάξιμο θα την είχαμε βρει αν ήταν κάπου έξω. Ελπίζω όποιος την βρει να μην θέλει να την κρατήσει, θα λείπει και σε αυτήν πολύ ο μικρός μου γιος (9 χρονών) όσο λείπει και σε αυτόν (κυρίως).

Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε κάθε βοήθεια από το φόρουμ ευπροσδεκτη !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.304
Θα ήθελα να συζητήσουμε το "ποτέ δεν βγαίνει έξω", αλλά δεν ξέρω και πόσο νόημα θα έχει.

Τσεκάρετε συνεχώς τα site που υπάρχουν, για ζώα που χάνονται και ακόμη καλύτερα, τις διάφορες σχετικές σελίδες στο facebook. Και ελπίζω να την βρείτε.

spkok

Member
2 Ιανουαρίου 2014
7
0
Έχω βάλει όπου μπορώ αγγελίες και ψάχνω να βρω και που αλλού μπορώ να βάλω. Για το έξω, κάθε μέρα που έχει καλό καιρό είναι στον κήπο απ' όπου δεν μπορεί να βγει έξω και όποτε πάμε βόλτα ή εκδρομή είναι μαζί μας. Ίσως αυτό δεν αρκεί αλλά τι να πω τώρα...

spkok

Member
2 Ιανουαρίου 2014
7
0
THN BΡHKAME !!!! Μας πήρε τηλ. κτηνίατρος της περιοχής. Την είχε βρει μια κοπελίτσα σχεδόν έξω από το σπίτι μας και μόλις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της και την φώναξε, αυτή μπήκε μέσα !! Πρέπει να έγινε σχεδόν αμέσως αφότου βγήκε και σήμερα την πήγε στον κτηνίατρο που ήταν ένας από αυτούς που είχα πάρει τηλέφωνο. Με το που μπήκε στο σπίτι τρελλάθηκε από την χαρά της, όπως και τα παιδιά!!

Χαίρομαι που έγινα μέλος στο φόρουμ σας με αυτή την αφορμή, θα είναι χρήσιμο για να ενημερωθώ !!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Συγχαρητήρια! Καλό θα ήταν να πάτε να της φτιάξετε μια ταυτότητα να της βάλετε στο περιλαίμιο. :)