Χάπια trocoxil

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ξερει κανεις γιαυτα τα χαπια τιποτα????μου το συστησε ο γιατρος γιατι ειχαμε ενα μικρο προβληματακι με τον μικρο στο μπροστα αριστερο ποδι..το κουτσενε λιγακι...το ειχε στουμπηξει στο παιχνιδι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μεταφράζω από το EMEA ότι το trocoxil χρησιμοποιείται για την θεραπεία πόνου και φλεγμονής που έχει να κάνει με ασθένεια των συνδέσμων όπως οστεοαρθροίτιδα σε σκύλους από 1 έτος και πάνω και χρησιμοποιείται σε περίπτωση που η θεραπεία πρέπει να διαρκέσει πάνω από 1 μήνα. Η δοσολογία είναι 2 mg για κάθε κιλό του σκύλου και πρέπει να δίνεται μαζί με το κύριο γεύμα ή αμέσως πριν.

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
το διαβασα αλλα οχι ολο...kyveli thanks...
λοιπον...κανω θεραπεια κανα δυμηνο...και ακομη κουτσενει η μαλλον κουτσενε....πριν 1 εβδομαδα μου εδωσε καποια αλλα αντιφλεγμονοδες χαπια που εκεινα εκαναν δουλεια και μειωθηκε κατα πολυ το κουτσεμα.
μου εδωσε 5 χαπια απο εκεινα ενω παλιοτερα μου εδινε καποια αλλα απο 10 χαπια.και με το που τελειωσαν τα 5 του ειπα να μου δωσει και αλλα αφου ειδα πως κανουν δουλεια..γιατι κουτσενε ελαχιστα μετα απο τα 5 χαπια.
και μου ειπε γιαυτο το χαπι πως εχει βγει στην ελληνικη κυκλοφορια εδω και κανα 8μηνο και πως θα μου δωσει ενα χαπι για ενα μηνα..32ευρο πληρωσα.
συγκεκριμενα ειναι τον 75mg...ενω απο οτι καταλαβα απο αυτο που μου εστειλες vasilisd επρεπε να μου δωσει των 30mg....του εδινα και ενδιαμεσα canosan χαπια και εδω διαβαζω πως δεν κανει να γινονται και αλλες χοριγιες με χαπια δινοντας αυτο....τι να πω.....παντως και με αυτο που πηρε ο σκυλος τωρα δεν κουτσενει καθολου....
ξεχασα να αναφερω πως ο σκυλος ειναι 7.5 μηνων......και εδω λεει απο 12 μηνων και πανω