Χάπι μπέρθντεϊ

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τι έγινε ρε παιδιά;;;;
Όλα τα κριάρια εδώ μαζεύτηκαν;;;;

Χρόνια πολλά κι από μένα στον όμορφο κοκόνι!!!!!!!!!!!

(προχθές είχε και η κουμπάρα Ελένη γενέθλια!!!)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Σας ευχαριστώ :)

Λοιπόν
το nickname μου είναι Kokoni
και στο φόρουμ είμαι ο kokoni και έχω γενέθλια σήμερα,που είναι τα γενέθλια του κοκονιού,της Αργούς δηλαδή!

εγώ ,ο άνθρωπος πίσω απο το nickname ,δεν είμαι Κριός-το ακριβώς αντίθετο είμαι ;)

Σας ευχαριστώ εκ μέρους της Αργώ που σήμερα γίνεται 3 ετών και ευχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά με την αγάπη των τετράποδών σας !!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Χρόνια Πολλά, Βαγγέλη!!! Εύχομαι ότι επιθυμείς! Είδα ότι γίνεσαι 3 ετών...:cool:

Χρόνια Πολλά Ηλία (Labrador Retriever)!!! Οτι ποθείς! Ισως, ένα Labrador Retriever?:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
επιθυμώ playmobil και εκείνο το "αγκαλίτσας" που ήταν σαν κάμπια που όταν το έσφιγγες στην αγκαλιά σου φωτιζόταν το πρόσωπό του :p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να σου ζήσει η γλυκύτατη Αργώ!

εκείνο το "αγκαλίτσας" που ήταν σαν κάμπια που όταν το έσφιγγες στην αγκαλιά σου φωτιζόταν το πρόσωπό του
ένα τέτοιο πήρα πριν κάτι χρόνια στην κολλητή μου για τα 26-27 γενέθλιά της, μια που το είχε απωθημένο που δεν της το παίρνανε όταν ήτανε μικρή. Θες?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
όχι Chloe
δεν με παίρνει πλέον.......
και εμένα μου είχαν πάρει ,όταν έπρεπε :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Χάπι μπέρθντεϊ
Αυτό το χάπι, θεραπεύει και την κοκονίτιδα? :p
Τρελαμένε κοκονοπατέρα, χάρηκα κι εγώ ότι αυτή τη φορά θα δώσω ευχές on time... Άκυρος ο συναγερμός τελικά!
Να την χαίρεσαι! :)

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Χρόνια πολλά και από μας!!!

Που στο καλό φαίνονται τα μέλη που έχουν γενέθλιαααα;;;;;;

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Και στο Facebook :D
Πες μου ότι είστε όλοι συνδεδεμένοι στο φέισμπουκ μεταξύ σας να σκάσω από τη ζήλεια μου...

Που κάνουμε αίτηση και εμείς για να γίνουμε μοντς και να μπούμε στην παρέα;;; :p:p:p

(σόρυ για το οφφτόπικ, μη με ραπίσετε πολύ!!!)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.800
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πες μου ότι είστε όλοι συνδεδεμένοι στο φέισμπουκ μεταξύ σας να σκάσω από τη ζήλεια μου...

Που κάνουμε αίτηση και εμείς για να γίνουμε μοντς και να μπούμε στην παρέα;;; :p:p:p

(σόρυ για το οφφτόπικ, μη με ραπίσετε πολύ!!!)
Ε δεν είμαστε όλοι μοντς, απλά "συναντηθήκαμε" στο dogforum και γίναμε φίλοι στο FB. :)