Χαβανέζ

Nikol_02

New Member
27 Απριλίου 2017
3
1
29
Γειά σας! Είμαι νέα στο dogforum!
Διάβασα μερικά θέματα σήμερα κ αποφάσισα να γίνω μέλος ωστε να μάθω διαφορα πραγματα,να ενημερωθώ αλλα και να συμμετέχω σε συζητήσεις...Έχω μεγαλώσει με σκύλους,κυρίως με ημιαιμα σκυλάκια που για μένα είναι οικογένεια.Η μία μάλιστα κλείνει τα 14 φέτος!Αρχισα να ενημερώνομαι σχετικά με τις ρατσες κ με ενδιαφέρουν τα bichon havanese πολύ,κ εμφανισιακά κ απο αυτά που διαβασα για αυτά,ειναι αξιολάτρευτα, αλλά και τα cavalier king charles spaniel...Ενημερώνομαι απλα προς το παρόν αλλά Χαβανέζ εδώ στην Ελλάδα απο όσο έψαξα για εκτροφείο στο ίντερνετ βρήκα μόνο ενα...Γνωρίζετε αν υπάρχουν κι άλλα?Η ίσως κάποιος που έχει ήδη να με ενημερώσει πως το απέκτησε..Κάθε βοήθεια,συμβουλή πολύτιμη.

• Like
Reactions: dazo

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!!
Όπως το είπες για τα havanese - είναι απλά αξιολάτρευτα.
Και εμένα κάποτε με ενδιέφεραν τα CKCS αλλά μαθαίνοντας ότι έχουν πάρα πολλά προβλήματα υγείας ακόμα και τα εκτροφικά στράφηκα σε μακράν πιο υγιή φυλή, στα havanese.
Εδώ στην Ελλάδα είμαστε 2 που εκτρέφουμε havanese: η Ντόλυ Νικολοπουλου που ξεκίνησε τα havanese λίγο πριν από μένα και είναι στην Αθήνα και εγώ είμαι στη Βόρεια Ελλάδα.
Ό, τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις είμαι στη διάθεσή σου.

Nikol_02

New Member
27 Απριλίου 2017
3
1
29
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!!
Όπως το είπες για τα havanese - είναι απλά αξιολάτρευτα.
Και εμένα κάποτε με ενδιέφεραν τα CKCS αλλά μαθαίνοντας ότι έχουν πάρα πολλά προβλήματα υγείας ακόμα και τα εκτροφικά στράφηκα σε μακράν πιο υγιή φυλή, στα havanese.
Εδώ στην Ελλάδα είμαστε 2 που εκτρέφουμε havanese: η Ντόλυ Νικολοπουλου που ξεκίνησε τα havanese λίγο πριν από μένα και είναι στην Αθήνα και εγώ είμαι στη Βόρεια Ελλάδα.
Ό, τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις είμαι στη διάθεσή σου.
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!Τώρα πρόσεξα το όνομα σας και καταλαβα ότι είστε το μόνο εκτροφείο που βρήκα μέσω ίντερνετ..Για την κυρία Νικολοπουλου δεν βρήκα κάποιο σάιτ..Πήρα πολλές πληροφορίες απο το σάιτ σας,θα σας στείλω κ προσωπικό μνμ ή μαιλ για να με ενημερώσετε και για άλλα θέματα