Λοιπον να σας χαιρετησω και εγω και να πω καλως σας βρηκα...Λεγομαι Αναστασης ειμαι 17 και φιλος των σκυλιων χωρις να αποκτησω ενα δικο μου ακομα...Προσφατα ομως ενας φιλος μου, μου ειπε οτι γενησε η σκυλα του και αν θελω ενα οποτε μπαινω και εγω στον πειρασμο και καπως ετσι κατεληξα να ψαχνω συμβουλες...Ξερω οτι η μανα των κουταβιων δεν ειναι ρατσα,επισης εχω κανει ερευνα και γνωριζω πανω κατω τα εξοδα ενος σκυλιου(μεσα σε αυτα μιλαω και για τις εκτακτες περιπτωσεις ιατρικα,δαγκωμα απο αλλο σκυλι κ.λ.π),ειμαι διαθετιμενος να το βγαζω καθημερινα βολτα(ακομα και να μαζευω τα κακα του πειτε μου εσεις που εχετε σκυλο τον σηνυθισατε ποτε αυτο?
) και να του αφιερωνω χρονο και αγαπη...Εσεις τι λετε να κανω το μεγαλο βημα αξιζει? Εχω ακουσει οτι το να εχεις σκυλι ειναι σαν να εχεις ενα παιδι με ειδικες ικανοτητες στο σπιτι ειναι αληθεια?Το σκυλι δεν θα εχει pedigree και παρολο που το ξερω αυτο δεν με ενοχλει θα εχω ομως προβλημα στο μελλον? Αυτα απο εμενα περιμενω με ανυπομονισια της απαντησεις σας..(Ααα και κατι που ξεχασα εχω μιλησει με την οικογενεια μου και δεν εχει κανενας προβλημα με το να παρουμε σκυλο και να τον φροντιζουμε ολοι μαζι..)