Χαρίζει κανείς bull terrier σκυλάκια;


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μίλα με κάποιον εκτροφέα και ρώτα τον για συνιδιοκτησία!
Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πληρώνεις.
Η εμπειρία μου είναι πως στην συνιδιοκτησία πληρώνεις συνήθως, απλά πολύ λιγότερο (το 50%). Ίσως παίζει ρόλο και η φυλή, δεν γνωρίζω.
Προφανώς θα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο το συμβόλαιο (τι ακριβώς συνιδιοκτησία θα υπάρχει και με ποιούς όρους).
 


giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Είναι το ίδιο φαινόμενο με το πρεζάκι που ζητάει "ευρώ". Όσο του δίνουν "ευρώ", δεν θα "κόψει" ποτέ.
ποτε ομως δεν παψουν να υπαρχουν πρεζακια οπως ειναι η κοινωνια σημερα....τι να πω,δεν ξερω με εχει διχασει αυτο το θεμα..


οποτε καταλαβαινω απο αυτα που λετε οτι το προβλημα ειναι το χρηματικο και το γιατι καποιοι αλητες να βγαζουν λεφτα απο απο γεννες χωρις να χουν δωσει φραγγο,περα απο το πρωτο εμβολιο.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
Λάθος κατάλαβες :)
Το βασικό μας "πρόβλημα" είναι ότι έχει γεμίσει ο τόπος πεταμένα κουτάβια και ο κόσμος "που δεν γνωρίζει" εξακολουθεί να το ενισχύει.
 


Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
Kαλησπέρα κ από μένα,
προφανώς ο άνθρωπος αν ήθελε ένα οποιοδήποτε σκυλί θα έπαιρνε ένα ημίαιμο, αυτό δεν είναι κατά του.
Θέλει ένα συγκεκριμένο σκυλί , με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά , εξωτερικής εμφανισης ή χαρακτήρα, ούτε αυτό είναι κατά του.Αν δεν υπήρχαν διαφορετικά γούστα ή ανάγκες δεν θα υπήρχαν όλες αυτές οι ράτσες.
Το ότι το ζητάει δωρεάν , περιμένοντας ίσως κάποιος φιλόζωος να του δώσει απλά είναι πολύ δύσκολο.
Καλέ μου φίλε κάποιος που δίνει αρκετά χρήματα για να αγοράσει ενα bull terrier, το ταίζει με καλές τροφές, προσέχει τα εμβόλια του δεν πρόκειται να δωρισει κουτάβι κατά 99%. Αν το ζευγαρώσει με κάποιο ,που ανήκει σε ιδιώτη θα πουλήσει τα κουταβάκια απλά φθηνότερα από έναν επαγγελματία εκτροφέα.
Δεν γνωρίζω γιατί τα κουτάβια που βγαίνουν απο ζευγάρωμα , μεταξύ σκύλων ιδιωτών έχουν περισσότερες πιθανότητες ασθενειών και να σου πω την αλήθεια δεν το πιστεύω, αλλά δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Τα σκυλιά που έρχονται απο το εξωτερικό είναι ένας τζόγος απλα... η σου βγαίνει ή όχι.Επίσης και να σου βγεί συντηρείς ένα άσχημο εμπόριο.
Θα μου πεις με αυτό το εισητήριο θα πας στον παράδεισο? με ενα κουτάβι απο εκτροφέα και όχι καραγκιόζη του εξωτερικου?
Τι να σου πω... όπως το σκέφτεται ο καθένας.

Θα πρότεινα εφόσον φαίνεται ότι θέλεις να ασχοληθείς πραγματικά κ έχεις σκεφτεί τα έξοδα του, να κάνεις λίγη "οικονομία" και να αγοράσεις ένα σκυλάκι απο έναν εκτροφέα ο οποίος στην πορεία θα είναι και δίπλα σου , αν χρειαστείς κάτι.
Διαφορετικά αγοράζεις κάτι απ έξω το οποίο προφανώς και θα είναι κατώτερο...δεν μπορείς να συγκρίνεις τα κουτάβια που βγαίνουν απο γονείς πρωταθλητές που ταιζονται με τις καλύτερες τροφές (κόστος 700-900) με ένα κουτάβι που βγαίνει από μια κακόμοιρη σκύλα πεταμένη σε ένα κλουβί και ίσα που ζει για να γεννάει...
Το καταλαβαίνεις και αυτό φαντάζομαι...Τι θέλεις ενα γερό bull terrier που θα χαίρεσαι να το βλέπεις ή ένα σκυλί που θα έχεις άγχος για την σωματική του υγεία, για την ανάπτυξη που θα έχει τελικά κ για τον χαρακτήρα του?
όταν ένα σκυλάκι έχει κακό χαρακτήρα είνα πρόβλημα , όταν ενα bull terrier έχει κακό χαρακτήρα είναι ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.

Σκέψου αυτά που σου έγραψα...
Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις δωρεάν κουτάβι ράτσας , γενικότερα...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.133
Μηνύματα
896.055
Μέλη
19.946
Νεότερο μέλος
harouli