Χαρίζεται ένας καλόκαρδος γίγαντας!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
...
Την περασμενη εβδομαδα εμφανιστηκε ενας τεραστιος σκυλος εξω απο το μαγαζι... κοιταζε προς τα μεσα... βγαινω με μια κονσερβα αναλογη του μεγεθους του, την εκανε να! Ηπιε και ενα κουβα νερο... και εφυγε αργα αργα να συνεχισει την περιπλανηση του..
Την επομενη μερα.. νατος παλι.. ηρθε για το κολατσιο του... Την μεθεπομενη μπηκε στο μαγαζι, εγω ημουν σκυμενη πανω απο το λαπ τοπ.. σηκωνα τα ματια και βλεπω πισω απο την οθονη τον γιγαντα..
.. βρε καλως τον!!
Ξωπισω του ηρθαν και τα παιδακια της γειτονιας να χαζεψουν τον σκυλο.. Τον τσιμπαγαν... τον καβαλουσαν τον πειραζαν.. αυτος ηρεμος.. ανεχοταν τα παντα απο τα 10 χρονα ζιζανια... για την ακριβεια κουνουσε την φωντωτη γυριστη ουρα του.. και εγλυφε τα χερακια τους.
ε, και εκει αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες... οτι θα τον δουμε σουβλιστο.. μη ξεχνατε την περιοχη που βρεθηκε.. Ο τροπικος Αγιος Παντελεημονας!

Το λοιπον να μην πολυλογω αλλο... οργανωθήκαμε οι "τρελες"¨της γειτονιας και τον μαζεψαμε σε ενα αδειο διαμερισμα προσωρινα... μεχρι να δουμε τι θα τον κανουμε..

Αρα εχουμε και λεμε.. ειναι ενας γλυκος και καλοκαρδος γιγαντακος , κουρασμενος απο την περιπλανηση, πολυ γλυκος με τα παιδια για την ακριβεια τα συμπαθει πολυ (σας το λεω με βεβαιοτητα, μιας και το μαγαζι ειναι "παιδικη χαρα") Πολυ ηρεμο πλασμα, μεσα στο σπιτι ηρεμος κανει τις αναγκες του μονο εξω στην βολτα! Δεν γνωριζω για ικανοτητες φυλαξης... παντως το μεγεθος ειναι σιγουρα αποτρεπτικο! 74εκ. ακρωμιο.. οσο για κιλα.. τρωει με ορεξη προς το παρον ειναι αδυνατος.. Θα εμβολιαστει, θα στειρωθει , θα τσιπαριστει... θα πλυθει και θα περιμενει μια οικογενεια (με πολλαααα παιδια ελπιζω) να περασει την ζωη του...
Ηλικιακα υπολογιζουμε οτι ειναι 1-1.5 ετους..

βαζω αρχικα φωτο να δειτε περι τινος προκειται (και ελπιζω να σας βαζω και ιδεες..) και ερχονται και επομενες πιο καλλιτεχνικες..

τηλ. επικοινωνιας 210.8837145 ;)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλότυχο να ειναι!!

Εντιτ: όσο τον κοιτάω τον κούκλο τόσο περισσότερο μου κανει για χαζοκούταβο!!!

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εύχομαι κι εγώ, νάχει καλή τύχη!

Υ.Γ. yasemin, σου θυμίζει κάτι, ίσως? μιλώντας τελείως αφαιρετικά... ίσως το βλέμμα? ίσως η υφή του τριχώματος...

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Αγιος Παντελεήμονας ... στο Παγκράτι ?

Είναι απίστευτα φάτσα και μακάρι να σταθεί επιτέλους τυχερός !!!!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πολυ όμορφος, μακάρι να βρεθεί μια οικογένεια που θα του δώσει την φροντίδα και την αγάπη που χρειαζετε.

Υγ. Μου φαινετε μικρότερος απο ενός χρόνου στην φωτο.

Using tapatalk app

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Ρώτησα γιατί ένας παρόμοιος σκυλάκος εδώ και 2 μήνες είχε εμφανιστεί στην περιοχή του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.
Και καθημερινά ήταν εκεί και έπαιζε με τα δικά μας σκυλάκια και όλοι του φέρναμε φαγητό.
Ήταν πολύ παιχνιδιάρης, πολύ ήρεμος, απίστευτα χαδιάρης και αρκετά υπάκουος.
Μου είχαν πει μάλιστα ότι το pet shop εκεί της γειτονιάς το πρόσεχε και το τάιζε καθημερινά και έψαχναν να του βρουν σπίτι και το βράδυ τον μαζεύανε και κοιμόταν εκεί... και το πρωί τον άφηναν ελεύθερο και αλώνιζε μέσα στο πάρκο. Μέχρι που κάποια μέρα τον χάσαμε τελείως... έχω να πάω και καιρό βέβαια, οπότε δεν έχω μάθει νεότερα.

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Οχι, στην πρωτευουσα του Πακισταν η μαλλον της Βαβελ.
υπάρχουν πολλοί Άγιοι Παντελεήμονες καλέ.... σε διάφορες περιοχές της Αττικής .... βέβαια σε αυτόν που αναφέρεις δεν πήγε το μυαλό μου !!! χαχαχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Ο σκυλος αυτος εχει μπλε ματι/α αν δεν κανω λαθος... οποτε μπορειτε πολυ ευκολα να διασταυρωσετε αν ειναι ο ιδιος! Καλοτυχος να ειναι :)

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
είχε μπλε μάτια, το πρόσεξα γι αυτό το είπα ;)

Το θέμα είναι τώρα να βρεθεί ένα καλό σπιτικό και μια οικογένεια να τον αγαπήσει επιτέλους... αρκετά περιπλανήθηκε στους δρόμους ο γιγαντάκος !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Αυτουνού του μικρού, το ένα είναι μπλε. Το άλλο καστανό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea