Χαρίζεται "μπαλάκι"

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Ασπρούλικο, στρουμπουλό, μαλλιαρό, ζωηρό, γλύυυυυυυκα και μοβόρικο. Δαγκάει πολύ!!!

Αγοράκι, περίπου ενάμιση μηνού!
Προς το παρόν, έχει μόνο αποπαρασιτωθεί. Εβγαλε κάτι σκουλήκια...να...με το συμπάθειο. Οσα το μπόι του :flip: Από βδομάδα, εμβόλια.
Δεν έχω ιδέα, πως θα γίνει μεγαλώνοντας. Οποιος ρωτήσει πόσα κιλά θα γίνει, τι τελικό ύψος/μήκος/πλάτος θα έχει και αν θα χωράει στο διαμέρισμα, θα αποκλείεται κατευθείαν από υποψήφιος.

Τα λοιπά είναι γνωστά: εντός Αττικής, εντός σπιτιού, συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπ και υποχρέωση στείρωσης όταν έρθει η ώρα του.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974193200
E-mail: [email protected]

Δίνω μάχη κάθε φορά με τον Μάρκο για να μην φαγωθεί το λουρί, και παραλίγο να το χάσω από το σκατό!!! :confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, με το τέρας. Εχει παραγωγή, η περιοχή φαίνεται.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
να ''σου ζήσει'' ....προδότρα!;)
χαχα...όχι ρε συ...αρνήθηκα πεισματικά να τον βάλω στο σπίτι μου και ελπίζω να μην χρειαστεί, μέχρι να βρει το δικό του σπίτι.
Λόγω όμως γνωστής ιδιοσυγκρασίας μου, έχω αναλάβει όλα τα υπόλοιπα :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
κοντοποδαρουλης φαίνεται πάντως στις φώτο!
Καλή τύχη να έχει σύντομα!

Last edited:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
φαση ο τυπος,μοιαζε με τον ντουλη οταν τον βρηκα και εγω..
ξεκινησε απο χνουδωτο γουρουνακι,μετα εγινε αλεπου και τωρα το παει για σκυλος.. :)

ευχομαι απ την καρδια μου τα καλυτερα..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ασπρούλικο, στρουμπουλό, μαλλιαρό, ζωηρό, γλύυυυυυυκα και μοβόρικο. Δαγκάει πολύ!!!

Αγοράκι, περίπου ενάμιση μηνού!
Προς το παρόν, έχει μόνο αποπαρασιτωθεί. Εβγαλε κάτι σκουλήκια...να...με το συμπάθειο. Οσα το μπόι του :flip: Από βδομάδα, εμβόλια.
Δεν έχω ιδέα, πως θα γίνει μεγαλώνοντας. Οποιος ρωτήσει πόσα κιλά θα γίνει, τι τελικό ύψος/μήκος/πλάτος θα έχει και αν θα χωράει στο διαμέρισμα, θα αποκλείεται κατευθείαν από υποψήφιος.

Τα λοιπά είναι γνωστά: εντός Αττικής, εντός σπιτιού, συμβόλαιο υιοθεσίας, τσιπ και υποχρέωση στείρωσης όταν έρθει η ώρα του.
Πρώτον: Καλά, ρε παιδάκι μου... στις 08:36 έγραψες το μήνυμα???? Στον ύπνο σου μας έβλεπες???:p

Δεύτερον: Κι εσύ byb???
Από μπαμπά Λαμπραντόρ με Γκέκα... μαμά Ελληνικό Ποιμενικό με Κοκόνι... παππού από Ορεινό των Πυρηναίων με Μαλτέζ... γιαγιά Λαμπραντόρ με Κινεζικό Λοφιοφόρο........:rolleyes:

Τρίτον: Πόσα κιλά θα γίνει?:cool:

Τέταρτον: Χωράει στο διαμέρισμα, δίπλα στο σύνθετο?:D

Πέμπτον: Φρόντισε να μας ενημερώσεις ενδελεχώς, ώστε να γράψουμε, ρε αδελφέ, κάτι συγκινητικό ή μεγαλειώδες και να το δώσεις σα "ζεστό κουλούρι"!!!!!;)

να ''σου ζήσει'' ....προδότρα!;)
Και, έκτον: Προδότρα !!!:rolleyes:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Αχ τι ωραίος :) υψος βαρος και λοιπα δεν με ενδιαφερουν αλλα για πες μου pd έχει ?
Με ενα περασμα με λορεαλ χρωμοσαμπουαν θα μπορεί να μπει και στο σπιτι σου :p

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Τέταρτον: Χωράει στο διαμέρισμα, δίπλα στο σύνθετο?:D
Αν είναι Neoset που το διαμορφώνεις όπως θες, τότε σιγουρα !!!

Αν είναι καμιά μασίφ καούκα των 70's - 80's τότε χλωμό :p

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Υπάρχει αγγελία στο φατσοβιβλίο να προωθήσω κι εγώ ,να βοηθήσω όσο μπορώ;

Υ.Γ.Καταπληκτικό το μπαλάκι...φατσάρα *agapoylas*

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Παει "χαλασες" και συ ....

Πολυ ομορφο ειναι αυτο!!! *agapoylas*
Τι σου θυμίζει; :rolleyes:

Υπάρχει αγγελία στο φατσοβιβλίο να προωθήσω κι εγώ ,να βοηθήσω όσο μπορώ;
Ετοιμάζεται κι αυτή. Προς το παρόν, κυκλοφορεί με like, από την αγγελία του εδώ ;-)

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Ωραία.Περιμένω να βγεί να την κάνω κι εγώ share.Μακάρι να βρει κι αυτό το κουκλάκι το μόνιμο σπιτάκι του και την αγάπη που του αξίζει!

Κι όσο έγραφα το ποστ είδα ότι βγήκε κι η αγγελία!Το έκανα κι εγώ share κι εύχομαι τα καλύτερα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Το σκατό βρήκε σπίτι και μάλιστα πολύ καλό!!!!

Κατάλαβες;;;;;;;;;;

Μέχρι με την Νάουσα "τσακώνομαι" σήμερα όλη μέρα, γιατί δεν μπορεί η κυρία να καταλάβει, ποιό είναι το πρόβλημά μου, και δεν της τον στέλνω :confused:

Ενώ αν ήταν μαύρο, που βέβαια θα το είχα εγώ σπίτι μου, θα 'κανε κανά χρόνο να βρει, κι αν :mad:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το σκατό βρήκε σπίτι και μάλιστα πολύ καλό!!!!

Κατάλαβες;;;;;;;;;;

Μέχρι με την Νάουσα "τσακώνομαι" σήμερα όλη μέρα, γιατί δεν μπορεί η κυρία να καταλάβει, ποιό είναι το πρόβλημά μου, και δεν της τον στέλνω :confused:

Ενώ αν ήταν μαύρο, που βέβαια θα το είχα εγώ σπίτι μου, θα 'κανε κανά χρόνο να βρει, κι αν :mad:

εχω σπρέυ απο τα χριστουγεννα ασπρο, να φερω να περάσουμε ενα χέρι το Μαρκο?:rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix