Χαρίζεται πεκινουά-γκριφόν θηλυκό 7 μηνών

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Η ιστορια της μικρης Πούσια ειναι γεματη "επιστροφες"

Μας ηρθε στα χερια οταν ηταν 1.5 μηνων .. ενα μικρο χαριτωμενο κουκλακι .. αυτοι που την υιοθετησαν ειπαν οτι τα παιδια τους πηγαν και το πηραν απαο αγγελια στην εφημεριδα .. αλλα οι γονεις δεν το ηθελαν...

Την επομενη μερα ξαναηρθε η μανα, μετανιωμενη λεγοντας οτι την θελουν πισω..
Τελικα τα παιδια μετα πο λιγο καιρο επιστρεψαν στην Πολωνια και η Πουσια εκανε παρεα στους 2 γονεις οι οποιοι την μεγαλωσαν σαν να ειχαν κουκλακι και οχι σκυλακι.. δλδ πανω στον καναπε..
7 μηνες μετα πηραν αποφαση οτι ειναι σκυλος, αυτοι λειπαν ολοι μερα και δεν αντεχαν να καθαριζουν τα πιπι της.. αφου βολτα δεν την εβγαζαν και δεν της εμαθαν την αναγκη της περα απο το μπαλκονι..

Τεθηκε προς υιοθεσια απο μια οικογενεια με ενα 3 χρονων παιδακι, που προσφατως απεβιωσε ενα Γ.Π. λογο γηρατος και το μικρο τους κοριτσακι ειχε αναγκη την παρουσια σκυλου..
Εγω την ειχα στα χερια μου μολις 3 μερες.. με πηραν τηλ και ακουστηκαν μια χαρα οι ανθρωποι.. το απογευμα ηρθαν την πηραν και μετα απο 2 ωρες την επεστρεψαν γιατι η Πουισα ηταν επιθετικη με το κοριτσακι.. υποθετω καποια υπερβολικη χαρα του παιδιου την τρομαξε.. αυτη ηταν ηδη τρομαγμενη απο τις διαφορες αλαγες περιβαλλοντος.. και το γλυκο δεν εδεσε..

2-3 μερες μετα συναντηθηκα με ενα ζευγαρι, ιδιαιτερα συμπαθητικη ανθρωποι και συνειδητοποιημενοι.. την πηραν.. δυστηχως δεν εδεσε το γλυκο ουτε αυτη την φορα..
10 μερες μετα η Ποσια ειναι παλι σπιτι μας και ψαχνει ενα μονιμο σπιτι αυτη την φορα...

το προβλημα της Πουσια παρα την υπεροχη μουρη της ειναι οτι εχει αγχη αποχωρισμου , τουαλετας και ειναι επιφυλακτκη με τους ξενους... δεν φταιει αυτη η καυμενουλα.. ετσι την μεγαλωσαν,, ειναι μονο 7 μηνων και μπορει να διορθωθει αρκει να υπαρχει η καλη θεληση και υπομονη...

Προσωπικα οσο την εζησα τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα (ισως γιατι ξερω αρκετα απο σκυλια).. εγω συνανταω ενα καλο πλασμα ντροπαλο και "αβγαλτο" οι σχεσεις της με αλλα σκυλια ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ!!

Η επομενη οικογενεια της Πούσια θα θελαμε να ειναι και η τελευταια.. δεν παρακαλαμε να την υιοθετησετε .. αλλα παρακαλαμε να σκεφτειτε πολυ σοβαρα αν θελετε σκυλακι.. Δεν μπορει να γινεται αυτη η δουλεια πηγαινε-ελα στο τελος θα αποκτησει τοσα ψυχολογικα και δεν θα διορθωνεται ευκολα και ειναι κριμα για το σκυλακι..

και τωρα απολαυστε την

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
Eϊναι πολύ όμορφη , το θέμα για αυτή τη κούκλα δεν είναι να βρει σπίτι αλλά να στεριώσει.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι βρε παιδια και ειλικρινα.. κοιτα να δεις πως ερχονται καμια φορα τα πραγματα.. εχουμε δωσει αλλα σκυλακια, τα οποια ελεγες ουτε μια .. σκεφτομασταν οτι θα μας μεινουν αμαμνατι.. και φυγαν και στεριωσαν και ριζωσαν .. και τουτο δω.. το πιο ομορφο και ενα πλασμα που ολοι ζητανε .. μας το εχουν επιστρεψει 3 φορες!! :-O

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Απίστευτο !!! :eek: Τέτοια γλύκα και δεν την θέλουν ;;; :(:(:( Ελπίζω ότι η τύχη θα της φυλάει μία πραγματικά υπέροχη και ΜΟΝΙΜΗ οικογένεια στο πολύ σύντομο μέλλον. :):):)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
... μακαρι... αυριο θα ερθουν παλι να την δουν.. αυτη τη φορα θα τους τρομοκρατησω περισσοτερο.. οποιος κολωσει.. δεν μας κανει..
τι να πω... απο την μια σκεφτομαι δεν φταινε απολυτα οι ανθρωποι.. αλλα απο την αλλη.. συνειδητοποιω.. οτι αν θες σκυλο, εισαι προετοιμασμενος, αποφασισμενος, συνειδητοποιημενος... ειναι εμψυχο πλασμα, δεν ειναι κουκλακι που το πας για αλλαγη οταν χαλαει ο μηχανισμος του..
Η Β.Υ. μονο σε ενα απολυτως υγιη σκυλο διαρκει ενα 6μηνο προσπαθεια και συνεχη διατηρηση... ακομα και κουταβι να παρεις, φρεσκο φρεσκο που λενε το πρωτο 10μηνο εισαι σε ενα διαρκη αγωνα.. .. δεν καταλαβαινω...

τι περιμενουν?? Δεν υπαρχει υπομονη, και δεν δινουν στα σκυλακια τον αναλογο χρονο που χρειαζονατι και δικαιουνται αλλωστε να προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα...

Ισως φταιω και εγω,, εμπιστευομαι πιο ευκολα και ειμαι καλοπροαιρετη .. κακως.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλε αυτη ειναι μια κουκλα τρελη φατσα!!!Ευχομαο αυριο να πανε ολα καλα και να παρει την αγαπη και την φροντιδα που της εχουν στερησει!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
προτείνω να εκτυπώσεις το αρχικό σου κείμενο που αναφέρει όλα τα προβλήματα του σκύλου και να το δώσεις για μελέτη στους υποψηφίους....

και να συζητήσετε με βάση αυτά....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
λεσ αμα τα διαβαζουν να τα κατανοουν καλυτερα.. τα λεω η κακομοιρα.. αλλα αυτο σκεφτηκα και εγω να κανω για αυριο.. ενα χαρτι παρουσιασης και αριθμημενα τα προβληματα ενα - ενα να τα συζηταμε επι τοπου!

Μακαρι να πανε ολα καλα!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
δώσε τους το χαρτί στο σπίτι για να το μελετήσουν και να σκεφτούν και οι ίδιοι πως θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα...
έτσι ώστε να γίνουν συνυπεύθυνοι...

εύχομαι τα καλύτερα....!:)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Προφανώς χρειάζεται υπομονή, δουλειά, και αγάπη. Αλλά υπάρχει σκυλί που δεν τα χρειάζεται αυτά ;
Επειδή το έχω ζήσει και ανέφερες ότι η οικογένεια που το είχε στην αρχή ήταν από το εξωτερικό, θα σου πώ την εξής ιστορία μήπως παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Μία οικογένεια Πολωνών έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα, και δεν μπορούσαν να πάρουν το σκυλάκι τους μαζί. Του βρήκαν νέα οικογένεια να το υιοθετήσει, και το πήραν κάποιοι γνωστοί μας. Στην αρχή νόμιζαν ότι η οικογένεια τους είχε πεί ψέματα ότι το σκυλάκι ήταν πλήρως εκπαιδευμένο. Μετά όμως ανακάλυψαν ότι πολύ απλά οι άνθρωποι μιλούσαν στον σκύλο στην μητρική τους γλώσσα όπως ήταν φυσικό, άρα το σκυλάκι δεν καταλάβαινε ελληνικά. Και χρειάστηκε επανάληψη της εκπαίδευσης στα ελληνικά, η οποία πήρε περισσότερο χρόνο γιατί στην αρχή το πλασματάκι ήταν αρκετά μπερδεμένο. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και με το μικρούλι ;

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι δικό σου το σφάλμα, ούτε είσαι ευκολόπιστη. Απλώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσει το μικρό σε κάθε νέο περιβάλλον που θα βρεθεί. Ελπίζω σήμερα να βρεί μία πολύ καλή οικογένεια, πρόθυμη να το βοηθήσει να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα του παρελθόντος, και κυρίως να το κρατήσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Περιμένουμε νέα σας ! :):):)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
.. και μετα απο 20 μερες.. επιστρεφεται.. !@#%#@$^#$^*^&(^*#^@!!!!!

τα εχω παρει???? τα εχω παρει λεμεεε!!!!!!
τι νακανω αλλο να κατασκοπευω ? μαλλον...
Τελικα στο σπιτι εμενε και ο παππους και η γιαγια.. οι οποιοι δεν το θελαν το μικρο.. και ηταν ολο ξουτ και ξουτ.. (αυτο μου το ειπε μυστικη πηγη) και η μικρη.. δεν ηθελε πολυ να εκνευριστει και να δαγκωσει ενα ποδι.. και καλα εκανε εδω που τα λεμε.. αλλα απο την αλλη.. αντι ν απαμε μπροστα , παμε πιο πισω..

και οταν εγραψα το παραπανω μυνημα - οτι οκ, υιοθετηθηκε, ειχα μιλησει με την μητερα η οποια κουγοταν κατενθουσιασμενη, και ειναι υπεροχη, και τα παμε τελεια, πιο καλα απο οτι φανταζομουν.. κτλ κτλ..

σκτουλες...

που να την βαλω τωρα ? στο κεφαλι μου? εχω την σουσι.. η οποια ανηκουστο για μικροσωμο.. δεν εχουν δειξει και πολυ ενδιαφερον..

Η καυμενη η πουσια.. τους ζητησα να κανουν λιγο υπομονη , να δω τι θα κανω που θα την βαλω.. φφφφφφφφ!!!!! να σκασω ομως μου ρχεται!! :( :( :(

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
δεν ξερω παιδια.. και ειλιρινα δεν ξερω τι να κανω.. εχω ξενερωσει.. φοβαμαι να την δωσω οπουδηποτε πλεον.. της κανει κακο ..
ασε εμενα.. σαμπως θα ξεμεινω ποτε απο σκυλια.. μπαα..
αυτο το καυμενακι ..

το κερατο μου γμτ!! τελος! οχι Ιερα εξεταση... μεσα πο φωτιες θα τους βαζω να περνανε για την συγεκριμενη.. ουφ!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Συγνώμη δηλαδή γιατί θα μας τρελάνουν, δεν ήταν όλη η οικογένεια σύμφωνη να πάρουν σκύλο ; :eek: Πώς μπαίνεις στην διαδικασία να πάρεις σκύλο κυρά μου όταν υπάρχουν άνθρωποι στο σπίτι που βλέπουν σκυλί και παθαίνουν τεταρταίο ; Είναι δυνατόν ;;; Τί ανευθυνότητα είναι αυτή ;;; Να ξέρεις μπορεί να έφαγε και καμία κλωτσιά το ζωντανό και αντέδρασε έτσι - δεν είναι δυνατόν, τόσο ήρεμο πλασματάκι ! :mad::mad::mad:
Και φωτιές, και ανάκριση τρίτου βαθμού χρειάζονται - ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ](*,)
Είναι και άσχημη εποχή - όλοι τώρα σκέφτονται πού θα πάνε διακοπές, και αν ενδιαφέρονται για σκύλο το αφήνουν για Σεπτέμβριο ... :(:(:(

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
μα ειναι δυνατον ρε π***τη μου????? τοση ανευθυνοτητα πια....???? ελεος πια με το κακομοιρο............τι απορριψη ειναι αυτη????:mad::mad::mad::mad:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τι να πω... :(
η πουσια την πατησε λογο της γλυκας της μαλλον... επειδη ειναι τοοοσο πανεμορφη.. γιατι ειναι.. ολοι νομιζουν οτι ειναι κουκλακι και οχι σκυλος.. αλλα φυσικα ειναι σκυλος με ολες τις αναγκες του σκυλου!! και ολα τα χουια του σκυλου.. οταν το αντιλαμβανονται αυτο.. την επιστρεφουν..

καταρχην πλεον με τοσες επιστροφες το αμοιρο το σκυλακι.. εχει προβλημα... και αυτο εοναο οτι ψαχνει καποιον ΕΝΑΝ να κολησει και να μεινει.. με αποτελεσμα να μην δεχεται υπολοιπους ευκολα..
αρα κατεληξα μετα απο συζητηση με εμπειροτερους.. οτι η Πουσια θα περιμενει τον εργενη της.. ας παρει οσο χρονο θελει.. δεν το ρισκαρω ξανα .. δεν με πειθει κανεις.. τουλαχιστον για το συγκεκριμενο σκυλακι.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3