Χασκι με νεφρικη ανεπαρκεια

γεωργία.

New Member
29 Δεκεμβρίου 2017
2
0
Καλησπερα κ χρονια πολλα...εχω ενα αρσενικο χασκι 3 ετων...εδω κ μια βδομάδα δεν ηταν πολυ καλα..ξαφνικα αρχισε εμετους κ διαρροιες..τον πηγα στον κτηνιατρο του εκανε εξετασεις κ μου ειπε οτι εχει καλαζαρ..(εχασα αλλο ενα σκυλι απο καλαζαρ πριν ενα χρονο)..σοκαριστηκα γτ δν θα αντεχα να χασω κ 2ο...ξεκιναω θεραπεια με ζυλαπουρ αμεσως..εν τω μεταξυ περιμενα αποτελεσματα ουρια/κρεατινινη..το απογ. Αρχισε παλι διαρροιες μονο αιμα,παλι στον κτηνιατρο για ορο..με παιρνει μετα απο 2-3 ωρες κ μου λεει ασχημα τα νεα εχει νεφρικη ανεπαρκεια οι τιμες στα υψη...αυτη τη στιγμη τν εχει στον ορο κ μου ειπε θα κανουμε διατροφη κ βλεπουμε αργοτερα για μιλτεφοραν...εχω πελαγωσει κ δν ξερω τι να κανω..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Λογικό μου ακούγεται αυτό που λέει ο γιατρός: Διατροφή για να ισιώσουν τα νεφρά και μετά θεραπεία.

Επειδή λες ότι έχασες και 2ο σκύλο: Κάνατε καθόλου προληπτικές εξετάσεις γενικά στο παρελθόν, για καλαζάρ αλλά και νεφρά/συκώτι κλπ.?

γεωργία.

New Member
29 Δεκεμβρίου 2017
2
0
Λογικό μου ακούγεται αυτό που λέει ο γιατρός: Διατροφή για να ισιώσουν τα νεφρά και μετά θεραπεία.

Επειδή λες ότι έχασες και 2ο σκύλο: Κάνατε καθόλου προληπτικές εξετάσεις γενικά στο παρελθόν, για καλαζάρ αλλά και νεφρά/συκώτι κλπ.?
Δυστυχως οχι...δν ειχα ιδεα..ειχα πει στον κτηνιατρο να κανουμε κ μου ειχε πει δν χρειαζεται ειναι μικρος ακομη κ εγω σαν χαζη δν το συνεχισα...

Last edited: