Χειρουργείο δισκοπαθεια

Lifter

Member
29 Δεκεμβρίου 2015
6
4
39
Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια πολλά!
Θα ήθελα την βοήθεια σας έχω ένα γαλλικό μπουλντόγκ το οποίο εμφάνισε δισκοπαθεια μεταξύ 12 Κ 13σπονδυλου! Τον πήγαμε στον κύριο βλαχοπουλο μετά από 8-10 μέρες κ αύριο μπαίνει χειρουργείο! Έχουν παραλύσει τα πίσω άκρα τελείως στην αρχή νομίζαμε ότι έχει προστάτιτιδα γτ έχει ένα παρελθόν με αυτό το πήγαμε στο Αττικον την πρώτη φορά μας έδωσε αντιβίωση το πρόβλημα εννοείτε δεν λύθηκε το πήγαμε δεύτερη φορά κ κατέληξαν ότι πρέπει να έχει δισκοπαθεια γτ τότε άρχισε το αριστερό ποδαράκι τ να μην το νιώθει!
Πήγαμε βγάλαμε μαγνητικη στο αισχρό κ απαίσιο μέρος με όλους του αντιεππαγελματιες εκεί μέσα στο πικερμι!είναι χασαπιδες κ κατσαμλπιαδες!
Λοιπόν πήραμε την γνωμάτευση κ πήγαμε βλαχοπουλο !ερώτηση είναι καλός κ έμπιστος τι λετε;ανησυχώ πολύ είναι Κ λίγο ακριβώς,ελπίζω να κάνει κ καλή δουλειά!

Lifter

Member
29 Δεκεμβρίου 2015
6
4
39
Επειδή είναι το πρώτο μας χειρουργείο φοβάμαι πολυ αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά! Ευχαριστώ

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Ο Βλαχόπουλος είναι top σε ορθοπεδικά - δεν ξέρω όμως για σπονδυλικές στήλες (μην ανησυχείτε - απλά δεν έτυχε να ακούσω ).
Στο Πικέρμι τι έκαναν?
Και στο Αττικό γιατί σας έδωσαν αντιβίωση? (παρμπιπτόντως εκεί έχουν και μαγνητική...)

Να πάνε όλα καλά - καλή επιτυχία!

• Like
Reactions: Lifter

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Να συμπληρώσω ότι για σπονδυλική στήλη έχουμε ακούσει να χειρουργεί συχνά το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.

Lifter

Member
29 Δεκεμβρίου 2015
6
4
39
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Ο ορθοπεδικός είναι η ειδικότητα του κ η δισκοπαθεια δεν μπορεί να την κάνει άλλος! Ίσως μπορεί κ νευρολόγος χειρουργος κάτι που νομίζω είναι Κ αυτός !το θέμα μ κ η ερώτηση μ είναι ότι αν είναι καλός σαν χειρουργός;;
Στο Αττικον δεν κάνουν μαγνητικη δεν έχουν μαγνητικό τομογράφο!
Αντιβίωση μας έδωσαν εκεί γτ ο σκύλος μ νόμιζαν ότι είχε προστάτιτιδα γτ είχε ένα παρελθόν από αυτό, κ έπαιρνε τσάμπα 5 μέρες δυνατή αντιβίωση! Αλλά εμένα τι νοιάζει τι νόμιζαν έπρεπε να κάνουν καλύτερη κ πιο προσεχτικη εξεταση!στο πικερμι εκτός που περίμενα 5 μιση ώρες για να κάνουν μια μαγνητικη ήρθε ένας κύριος με τσιγάρο για να εξετάσει τον σκύλο μεγάλος σε ηλικία, δεν υπήρχε ένας σοβαρός κτηνιατρος κάτι παιδάκια ήταν που δεν φορούσαν ούτε στολή γιατρού κ δεν ήξεραν καν από κρηνιατρικη κ του κάναν οι ίδιοι κιόλας νάρκωση κ μου λένε ότι είναι Κ επίφοβο να μην ξυπνήσει μου ήρθε να του σπάσω το κεφάλι τελοςπαντων!ελπίζω ο κύριος βλαχοπουλος να τα πάει περίφημα αύριο προσεύχομαι γι τα καλύτερα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σε αρθροπλαστικές και εγχειρήσεις για χιαστούς είναι κορυφή. Πιστεύω ότι για να αναλάβει και τη δική σας περίπτωση θα πάει καλά και εκεί. Καλή επιτυχία εύχομαι!

• Like
Reactions: Lifter

Lifter

Member
29 Δεκεμβρίου 2015
6
4
39
Καλή χρόνια σε όλους!
Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία !
Το πρώτο βραδυ που τον πήραμε έκλαιγε μόνο πολυ του δωςαμε Κάτι σαν βαρύ ναρκωτικό για να ηρεμήσει μια φορά κ ηρέμησε ευτυχώς γτ τον άκουγα κ πονούσε η καρδιά μ!
τα ράμματα στην σπονδυλική του στήλη ειναι μεγάλα !
Ειμαι ευχαριστημένη κ απο την κύριο Βλαχόπουλο κ απο όλο το team !
Σημερα δεύτερη μερα κ βλέπουμε μια μικρή βελτίωση στέκεται όρθιος στα πισω πόδια κάτι πριν που δεν το έκανε! Πάει να περπατήσει αλλά στραβά κ πέφτει!
Ακόμα νομίζω ειναι νωρίς να δούμε! Κάποιος που εχει κανει το ίδιο χειρουργείο μπορει ταξί σας παρακαλώ τι βελτίωση είδατε; Ειμαι πολυ αγχωμένη δεν κοιμάμαι τα βραδιά !

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Κάποιος που εχει κανει το ίδιο χειρουργείο μπορει ταξί σας παρακαλώ τι βελτίωση είδατε; Ειμαι πολυ αγχωμένη δεν κοιμάμαι τα βραδιά !
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Διαβάζω το θέμα σας τις τελευταίες μέρες...:)

Δίκαια αγχώνεσθε, μιάς και οι συγκεκριμένες εγχειρίσεις είναι πολύ "ντελικάτες"...
Και, βέβαια, μερικά πράγματα - εξελίξεις, τα κρατάει για λογαριασμό του ο Θεός (ή ο Αλλάχ, ή ο Βούδας, ή ο Δίας, ή η "μεγάλη έκρηξη", ή ο Λένιν, ή ο Φιντέλ Κάστρο, ή ότι άλλο πιστεύετε)...
Αλλά, για όσα πράγματα μπορεί να "καθαρίσει" ένας (Ελληνας) κτηνίατρος, σε σχέση με το θέμα σας, πιστεύω ότι ο Στέργιος Βλαχόπουλος είναι ο πιο κατάλληλος...

Ναι, "εμείς" έχουμε κάνει παραμφερές χειρουργείο με τον Βλαχόπουλο (στον γεράκο μας, τον Doggy - 14 χρονών - που είχε μείνει παράλυτος)...
Πήρε πολλές μέρες μετά το χειρουργείο... και περπάτησε (σαν μεθυσμένος, το ομολογώ - και δεν τολμούσα να γελάσω κιόλας)... και, το πιο σημαντικό είναι ότι περπατάει ΑΚΟΜΑ, μετά από 1 χρόνο!!!

Όλα θα έρθουν στην ώρα τους... μην αγχώνεσθε, γιατί το σκυλάκι σας σας "διαβάζει"...:)

Lifter

Member
29 Δεκεμβρίου 2015
6
4
39
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Διαβάζω το θέμα σας τις τελευταίες μέρες...:)

Δίκαια αγχώνεσθε, μιάς και οι συγκεκριμένες εγχειρίσεις είναι πολύ "ντελικάτες"...
Και, βέβαια, μερικά πράγματα - εξελίξεις, τα κρατάει για λογαριασμό του ο Θεός (ή ο Αλλάχ, ή ο Βούδας, ή ο Δίας, ή η "μεγάλη έκρηξη", ή ο Λένιν, ή ο Φιντέλ Κάστρο, ή ότι άλλο πιστεύετε)...
Αλλά, για όσα πράγματα μπορεί να "καθαρίσει" ένας (Ελληνας) κτηνίατρος, σε σχέση με το θέμα σας, πιστεύω ότι ο Στέργιος Βλαχόπουλος είναι ο πιο κατάλληλος...

Ναι, "εμείς" έχουμε κάνει παραμφερές χειρουργείο με τον Βλαχόπουλο (στον γεράκο μας, τον Doggy - 14 χρονών - που είχε μείνει παράλυτος)...
Πήρε πολλές μέρες μετά το χειρουργείο... και περπάτησε (σαν μεθυσμένος, το ομολογώ - και δεν τολμούσα να γελάσω κιόλας)... και, το πιο σημαντικό είναι ότι περπατάει ΑΚΟΜΑ, μετά από 1 χρόνο!!!

Όλα θα έρθουν στην ώρα τους... μην αγχώνεσθε, γιατί το σκυλάκι σας σας "διαβάζει"...:)
Αχ σας ευχαριστω για την απάντηση σας!Μου δίνετε ελπίδα κ χαρά !
Συγχαρητήρια κ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τονDoggy αν κ μεγάλος σε ηλικία τα κατάφερε! Τωρα περπατάει καλα στέκεται;πάει βόλτες;η παραπαταει μόνο;Τι είχε ακριβώς;
Ευχαριστω κ καλο βραδυ σε εσάς κ τον Doggy