Χειρουργείο

Mariamoa1119

Member
27 Ιουλίου 2018
14
0
Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες έκανα ένα χειρουργείο στον σκύλο μου για να του αφαιρέσουμε ένα μαστοκύττωμα από την περιοχή της κοιλιάς του,την τρίτη έγινε το χειρουργείο.Από την δεύτερη μέρα ο σκύλος είχε πρηστεί στην περιοχή που έγινε η επέμβαση και το θεώρησα φυσιολογικό.Την επόμενη μέρα πρήστηκε και στα πισω του πόδια, στα πλευρά του και απο τις 2 μεριές και οταν τον ακουμπαω εχει μια περίεργη αίσθηση σαν να υπάρχει κάτι κάτω απο το δέρμα του το οποιο μετακινείται.Χθες πηγα σε εναν ακομα κτηνιατρο για δεύτερη γνώμη γιατί ο πρώτος κτηνίατρος μου ειπε πως ειναι απλα φλεγμονή αλλα εγω εχω ανησυχήσει,ο δεύτερος κτηνίατρος είπε πως μάλλον ειναι κάποιο αναερόβιο μικρόβιο ή αλλιώς πως εχει μπει οξυγόνο επειδή ήταν αρκετά ώρα ανοιχτός την ωρα του χειρουργείου (2 ώρες) και εχει εγκλωβιστεί κάτω απο το δερμα, μου έδωσε μια αντιβίωση για 5 μέρες (σε περίπτωση που είναι κάποιο αναερόβιο μικρόβιο) και μου είπε να παω για επανεξέταση. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,και δεν εχω την δυνατοτητα να παω και σε τρίτο κτηνίατρο. Εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;