Χιονίζει!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Και επιτέλους σήμερα ξυπνήσαμε και ήταν όλα άσπρα! Το πρώτο παιχνίδι του Lupus στο χιόνι... Το σκυλί ξετρελάθηκε! Έφαγε και έναν τόνο χιόνι σαν φαγάνας που είναι!

DSC00325.jpgDSC00326.jpgDSC00329.jpgDSC00330.jpgDSC00332.jpg

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ευχαριστούμε Lara! Επίσης και γρήγορα σας εύχομαι! Η αλήθεια είναι οτι το ευχαριστήθηκα και εγώ! Το μόνο κακό ήταν οτι από την χαρά του που είδε χιόνι άρχισε να τραβάει και έπεσα κάτω στο πρώτο λεπτό της βόλτας!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πολύ ωραία!!!! Πώς το ευχαριστιούνται τα άτιμα το χιόνι. Και είναι και κουκλι. Πολύ κουκλι. Καλές βόλτες.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Anesidora σε ποια περιοχη εισαι.?
χιονισε και σε μας.
σερρες μερια. φωτο αυριοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
Στον νομό Κοζάνης μένουμε, αλλά είμαστε στον νομό Φλώρινας για διήμερο στους γονείς μου.

Πολύ ωραία!!!! Πώς το ευχαριστιούνται τα άτιμα το χιόνι. Και είναι και κουκλι. Πολύ κουκλι. Καλές βόλτες.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ευχαριστώ! :)

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Χιόνισε και σε μας,Πτολεμαίδα.Σαν πρώτη επαφή άργεισε λίγο να το πατήσει,το δοκίμασε με το στόμα της και μετά απο λίγα λεπτά έγινε οοοο χαμός!!!!Δεν σταμάτησε να τρέχει,να το τρώει και να το σκάβει για τουλάχιστον μιση ώρα συνεχώμενα;).Έγινε πτώμα στην κούραση και έριξε κάτι ύπνους μετά απίστευτους!!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εμεις σημερα ειχαμε την πρωτη επαφη με το χιόνι. διστακτικός στην αρχη μετα εβαζε ολη του την μουσουδα μεσα στο χιονι και μετα ετρεχε και το απολαμβανε. δεν νομιζω να κρυωνουν οι πατουσες τους? τον ιδιο τον στεγνωσε λιγο αφου γυρισαμε!

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Δεν φορτώνετε κανένα φορτηγό να μας στείλετε και μας λίγο από αυτό το άσπρο πραγματάκι εδώ στα νότια?
Τυχεροί και σεις και τα ζωντανά σας.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
πολυ τα γουσταρω αυτα τα θέματα με σκυλουνια να παιζουν στο χιονι!!!
Και γω, και γω...
Κ ζηλευω κ ολας! :)

Βρε συ Berna..
Αν ειναι δυνατον δλδ..

Κ φωτογραφος να'σουν τοσο υπεροχες φωτ/φιες δε θα'βγαζες κ δε μιλαω για τον σκυλο εν μεσω πανεμορφου τοπιου αλλα εσυ καταφερνεις κ "φυλακιζεις" την στιγμη!

Το'χεις! Μπραβο!!!

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στειλτε λιγο χιονι και προς τα κατω ρε παιδια, μπας και δουμε και εμεις καμια ασπρη μερα! :cool:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
Κ φωτογραφος να'σουν τοσο υπεροχες φωτ/φιες δε θα'βγαζες κ δε μιλαω για τον σκυλο εν μεσω πανεμορφου τοπιου αλλα εσυ καταφερνεις κ "φυλακιζεις" την στιγμη!
Βρε μπας και είσαι φωτογράφος? Εγώ χαλαρά θα τις αγόραζα πάντως για αφισούλες-καρτ ποστάλ κτλ!

Με έχει τρελάνει αυτή η μουσούδα στο χιόνι, φτου φτου!