Χρειάζομαι τη γνώμη σας...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλησπερα και χρονιΑ πολλα! εδω κ κατ ι μερες περνω για καποιες ωρεσ στο σπιτι ενα αδεσποτο κουταβι τησ γειτονιας βεβαια μη φανταστειτε τιπιτα μικρο ειναι πανυψηλο κ καληγραμμο σαν ελαφι.. τα πηγαινουν απεριγραπτα καλα με τη δικη μου κ μεχρι στιγμησ δεν εχει κανει την αναγκη της μεσα οταν παω βολτα με τη δικη μου ερχετε και αυτη (ειναι κοριτσι) μασ ακολουθει κ στεκεται διπλα μου σε ολη τη βολτα με εχει κερδισει. τωρα αρχιζουν οι απορειες.. 1η: τη νυχτα εβρεχε κ τωρα που πηγα κ τη βρικα ηταν νοπη τησ πηρα αμπουλα γιατι ειναι φουλ στο ψειλο κ στο τσιμπουρι αν στεγνωσει μπορω να της τη βαλω η δε κανει αμεσωσ?
2η: η μεμβρανη στο ενα τησ ματι ειναι ασπρη κ στο αλλο μαυρη μπορει να ειναι κατι κακο αυτο?
3η: αν τη παω για εξετασεις τι να ζητησω να κοιταξουν? περιμενω με αγωνια

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σκεφτεσαι δηλαδη να την υιοθετησεις?
Πρεπει να στεγνωσει καλα για να της βαλεις την αμπουλα και να την πας σε εναν κτηνιατρο για να
δει το ματι της και αυτος θα σε κατευθυνει για το τι εξετασεις χρειαζεται να κανει. Σιγουρα θα
αρχισει απο τα εμβολια και βλεπεται!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eιρηνη μου αν δεν ειναι κουταβι τα εμβολια ειναι το τελευταιο που πρεπει να κανουνε. Αποπαρασιτωση, να δει το ματακι της και αιματολογικες.

Οντως σκεφτεσαι να την παρεις?

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
αυτο ειναι στανταρ απλα θελω να τισ κανω κ εξετασεισ αιματοσ κ γενικο τσεκ απ γιατι 7 μηνεσ ζει στο δρομο
ναι θελω να την υοθετησω

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αρα το σκυλακι μπορει να ειναι και ενηλικο, σιγουρα θα χρειαστει αιματολογικο ελεγχο, καλαζαρ και ερλιχιωση
και οπως ειπε και η amaliaz αποπαρασιτωση.

Bolfo δεν θα χρησιμοποιουσα ειναι πολυ τοξικο. Καλυτερα να παρεις αμπουλα, υπαρχουν αρκετες μαρκες στο
εμποριο που μπορεις να διαλεξεις.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Συγχαρητήρια για την απόφαση σου, εύχομαι τα καλύτερα ! Πρέπει να είναι κουκλίτσα - ανυπομονώ να δώ φωτογραφίες. :):):)
Οι αμπούλες γράφουν στις οδηγίες πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να περάσει μετά το μπάνιο για να μπεί η αμπούλα. Αν και δεν έκανε κανονικό μπάνιο. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι στεγνή, και να μην βραχεί για λίγο μετά την τοποθέτηση της αμπούλας (οι οδηγίες γράφουν το ακριβές χρονικό διάστημα). Άρα καλό θα ήταν να της βάλεις αμπούλα όταν σταματήσουν αυτές οι ρημαδοβροχές που μας ταλαιπωρούν αυτές τις ημέρες.

Οπωσδήποτε να την πάς στον κτηνίατρο, αλλά για να μην ανησυχείς σου λέω ότι και του δικού μου η μεμβράνες των ματιών είναι η μία άσπρη και η άλλη μαύρη, και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ρώτησε πάντως τον κτηνίατρο, για να μην κάνουμε τους γιατρούς ενώ δεν είμαστε. Απλά σου το λέω για να μην στενοχωριέσαι - δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα. Άντε, με το καλό εύχομαι !!! :):):)