Χριστουγεννιάτικο λουκάνικο!

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Έφτιαξα ένα βιντεάκι για την ημέρα των Χριστουγέννων που πέρασα με φίλους. Ο Pluto έχει κεντρικό ρόλο στο βίντεο όπως θα δείτε, κυρίως γύρω απο το τραπέζι... χα χα! Enjoy!

[video=vimeo;18234109]http://www.vimeo.com/18234109[/video]

Last edited by a moderator:

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Ευχαριστώ! Είναι πολύ καλή η κάμερα αλλά "γράφει" και το μοντέλο τέλεια. Στον Pluto αναφέρομαι φυσικά, χε χε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται?:D

Απίστευτο για ερασιτεχνικό βίντεο!:eek:

Απίστευτη κάμερα...
Έχεις κάνει κάποια επεξεργασία εκτός από το μοντάζ και την σύνθεση των βίντεο?

Απίστευτοι οι φίλοι σου...ηθοποιοί είναι?

Σαν διαφήμιση είναι...

Να 'στε καλά παιδιά!

Το όνομα του τραγουδιού ποιο είναι?

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
st3li0s είμαι σκηνοθέτης/μοντέρ. Η δουλειά μου είναι αυτή, κάνω βίντεο κλιπς για καλλιτέχνες. Αν και είμαι ακόμα στο ξεκίνημα. Τσέκαρε μία το κανάλι μου στο vimeo αν θες ;-)
Το βίντεο το έχω επεξεργαστεί χρωματικά στο μοντάζ. Οι φίλοι μου δεν είναι ηθοποιοί. Αλλά είναι stars, ένας προς έναν! χα χα! Κι εσύ να εισαι καλά, το όνομα του τραγουδιού είναι "christmas is all arround" και είναι απο το soundtrack του "Love Actually".

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Α, τωρα ειδα γιατι ειναι σαν βιντεο κλιπ... θα μας βγαλεις κ εμας στο γυαλι? αν θες σκυλο για '' horror section '' εδω! εδω! :) :) Τελικα ωραια βιντεο ολα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Α, τωρα ειδα γιατι ειναι σαν βιντεο κλιπ... θα μας βγαλεις κ εμας στο γυαλι? αν θες σκυλο για '' horror section '' εδω! εδω! :) :) Τελικα ωραια βιντεο ολα!
Mε εσάς θα φτιάξει το "The Nightmare Before Christmas"...

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Για το nightmare before christmas πήγαινε να γίνει αλλά μου ξέφυγαν κάποια πλάνα... Ένα θα σας πω, όσο δεν του δίναμε να φάει μας πήρε ένα μπουκάλι αναψυκτικό και έτρεχε, πήγε να τραβήξει το τραπεζομάντιλο να τα ρίξει όλα κάτω και τελικά βρήκε ευκαιρία, πήδηξε και έριξε κάτω ένα μπολ με γαλοπούλα και το έκανε ΝΑ. Το είχε φάει όλο πριν προλάβω να του το πάρω, αυτό το σκυλί είναι τόσο λαίμαργο που καταπίνει την τροφή αμάσητη. Επίσης η ΓΛΩΣΣΑ είναι το clue της υπόθεσης, τη χρησιμοποιεί με τέτοιο περίτεχνο τρόπο όταν είναι να χλαπακιάσει στα γρήγορα... Που θα πάει, θα τον πετύχω να το κάνει, είναι και δύσκολο να του πω να το "ξαναπάμε" το πλάνο, είναι μια κι έξω, το παίζει σταρ, χα χα. Άντε να κάνουμε ένα σκυλοβίντεο με όλους τους πρωταγωνιστές του dogforum!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Eμενα μου φανηκε σαν διαφημηση της Coca-cola!Κατα καιρους βγαζουν κατι διαφημησεις με οικογενειακες στιγμες και καλα!Παρα πολυ καλο!Σαν να ηταν οργανωμενο καστινγκ :p:p:pΜπραβο!!