Χτυπημα ουρας

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
Καλησπερα σας!σημερα ειχαμε ενα ατυχημα παιζοντας με ενα αλλο σκυλακι!χτυπησαμε την ουρα..οταν πηγαινα να την σηκωσω πονουσε και ηταν σαν να κρεμοταν κ δεν την κουνουσε καθολου!ειδαμε τον γιατρο και ειπε πως την εχει χτυπησει(ψιλαφιζοντας τον)μας εκανε μια παυσιπονη ενεση και ειπε οτι σε μια βδομαδα περιπου θα ξανα αρχισει να την κουναει!
ακομα ειπε πως αν ηταν πιο πανω το χτυπημα μπορει να χρειαζοταν ακρωτιριασμο!βεβαια δεν καταλαβα αν εννοουσε την δικη μας περιπτωση η το ελεγε γενικα!
κανεις με αναλογη εμπειρια?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εγω... Της ειχε βαλει προχειρο ναρθηκακι.
Παυσιπονα και υπομονη μας ειχε πει. Το ναρθηκακι ηταν περιεργο. Σιδερο με 2 αφρολεξ...!
Δν ειχα ξαναδει κατι παρομοιο...
Πανε πολλα χρονια για περισσοτερε λεπτομερεις θα ρωτησω την μητερα μ και θα σ πω σε λιγο!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Nαι.
Δν αφησε κουσουρι αν εννοεις αυτο.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
σημερα μια μερα μετα αρχισε να την κουναει ξανα την ουρα,βεβαια δεν μπορουσε ακομα να την σηκωσει μεχρι πανω αλλα καλυτερα απο χτες που δεν την κουνουσε καθολου!λογικα ηταν απλο το χτυπημα!ο γιατρος μου ειπε αν ποναει να του δωσω παυσιπονα!δεν δειχνει να ποναει,μονο να ειναι λιγο πεσμενος απο την χτεσινη ταλαιπωρια!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Παυσιπονο εγω εστω ενα θα του δινα γτ μην ξεχνας δν εχει στομα να μιλησει.
Και ισως ειναι πεσμενος γτ ψιλοποναει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εγώ πάλι δεν θα του έδινα. Αν πονάει τόσο που να χρειάζεται παυσίπονο, αυτός θα το δείξει κι εσύ θα το καταλάβεις. Οσο λιγότερα, τόσο καλύτερα. Λέω εγώ...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ λέω να κάνει ό,τι της είπε ο κτηνίατρος! Εμείς δεν είμαστε γιατροί για να κρίνουμε αν θέλει παυσίπονα ή όχι.

Περαστικά στο σκυλάκι :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
είχαμε πάθει το ίδιο, με μια αντιφλεγμονώδη ένεση σε 3 μέρες ήταν περδίκι. Επαναλάβαμε την ένεση μετά απο 7 μέρες χωρίς συμπτώματα πλέον......
Βέβαια μας πήγε η καρδιά στην κούλουρη και γιαυτό τον βάλαμε και μετά για λίγες μέρες σε περιορισμό και αυστηρή επιτήρηση....(όσο γίνεται...:rolleyes:)

περαστικά.......:)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Για να εδωσε παυσιπονα ο γιατρος κατι θα ηξερε. Κανεις λοιπον δν του ειπε να παρει αυθαιρετα παυσιπονα.
Αν εξακολουθει να ειναι πεσμενος λοιπον δν νομιζω να οφειλεται μονο στην ταλαιπωρια.

Last edited:

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ο γιατρος μου ειπε να του δωσω αν ποναει!τωρα για το αν ποναει πρεπει να το καταλαβω μονος μου!
παντως απο το απογευμα και μετα ειναι μια χαρα ζωηρος!οποτε δεν νομιζω να ποναει!απλα δεν την κουναει παντα ισως να την προστατευει!
κριμα παντως γιατι ο μικρος φοβηθηκε παρα πολυ ελπιζω να μην του εμεινε κανενας φοβος με το αλλο/αλλα σκυλακι/α!
ατιμη τυχη να του πατησει το ροτ την ουρα..

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
το σκυλί είναι λογικό να είναι πεσμένο και γιατί μπορεί να πονάει λίγο αλλά και γιατί νιώθει φόβο γιαυτό που του συμβαίνει....
Ο δικός μου περπατούσε-έτρεχε με άγχος 2-3 βήματα και καθόταν απότομα στον κώλο του και κοίταγε πίσω με απορία σαν να έλεγε....''τι γίνεται εκεί πίσω.;;;''

να ρωτήσω κάτι.....η ουρά του είναι τεντωμένη;

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
;;''

να ρωτήσω κάτι.....η ουρά του είναι τεντωμένη;
ωραια ερωτηση!
συνηθως την αφηνει να κρεμεται!αλλα οποτε θελει την κουναει!οταν το παρατηρω κανει ενα μικρο μικρο Ζ ισως να μην τεντωνει καλα το σημειο που ειναι χτυπημενο!ο γιατρος ειπε οτι θελειμ καιρο για να επανελθει πληρως!μου ειχε πει οτι μια βδομαδα δεν θα την κουναει...ο μικρος μαςε βγαλε το καπελο και την κουναει απο σημερΑ!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
θα δείς ότι γρήγορα θα γίνει περδίκι!
απλά προσέξτε τις πολλές ταρζανιές γιατί μετά απο λίγες μέρες που δεν θα πονάει καθόλου και θα το έχει ξεχάσει μπορεί να χτυπήσει εύκολα και αν είναι στο ίδιο σημείο ίσως υπάρξει θέμα....

.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ναι παιδια ευχαριστω!ευτηχως που τωρα ειναι καλα και ζωηρος οπως παλια γιατι δεν αντεχα να τον βλεπω ετσι...
την ειχαμε ματιασει την ουρα του γιατι στην σκυλοσυναντηση που ειχαμε με κατι γνωστους ολοι μου ελεγαν οτι κανει χαρες με ολους και την ουρα την παει σαν μαστιγιο. .