Χτύπημα πάνω απο την μύτη και εμετός

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Καλημέρα.....μιας και πρέπει να περιμενω εως τις 4 για να παω την μικρή στον γιατρό, είπα να ρίξω μια ερώτηση εδω μήπως μου φύγει κάπως η ανυσηχία...

Λοιπόν η κέλλυ με ξύπνησε σήμερα κλαψουρίζοντας την πήρα αγκαλίτσα στο κρεβάτι και συνεχίσαμε τον ύπνο μας....
Οταν με το καλο σηκώθηκα και της ανοιξα την πορτα του δωματιου πήγε κατευθείαν στην πανα της όπου άφησε μια υπέροχη κιτρινη διάροια με λίγο μαλακά κοπρανα και μπολικο κιτρινο ζουμί....
έκανε εμετό και πάνω στο χαλί με αμασητο το τελευταιο της γεύμα.
Μπήκα να βρω τον γιατρό (μιλάμε με σκαιπ) και έχει χειρουργεία μέχρι τις 4 και η βοηθός προτεινε το κλασσικο ρίζι-κοτόπουλο.
Η μικρή δεν είναι άκεφη έφαγε με χαρά
μετά όπως παίζαμε την ακούμπησα στην μύτη εσκουξε και ειδα οτι έχει μια μικρή πληγούλα που χθες δεν υπηρχε εχει φύγει λιγο μαυρο της μυτης και ειναι ροζ και την πονάει....
Είναι αραγε πολύ επείγον να πάρω λεωφορείο για το επομενο χωριό να την δει γιατρος??

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
και εγω έτσι νομίζω δεν μου αρέσει να τρελαίνω τους γιατρούς....
το κακό είναι οτι μέχρι τις 4 κάθομαι και διαβάζω κάθε πιθανή αρρώστια που μπορεί να έχει συμπτωμα την γρατζουνιά στην μύτη....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
και εγω έτσι νομίζω δεν μου αρέσει να τρελαίνω τους γιατρούς....
το κακό είναι οτι μέχρι τις 4 κάθομαι και διαβάζω κάθε πιθανή αρρώστια που μπορεί να έχει συμπτωμα την γρατζουνιά στην μύτη....
:eek::eek::eek::eek: Ηρεμησε βρε λιγο! :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Βγαλτην εξω και παιξτην , η πατε καμμια βολτιτσα να ξεχαστει και το σκυλακι και εσυ μεχρι τις 4.

Μια χαρα θα πανε ολα , no worries.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
προς το παρών αλήθεια θέλω να την πνίξω......έχει κάνει εμετό πάνω σε όλα τα χαλιά και στο κρεββάτι μου....και είναι και μες την τρελή χαρά.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Βγαλτην εξω και παιξτην , η πατε καμμια βολτιτσα να ξεχαστει και το σκυλακι και εσυ μεχρι τις 4.
Τι να κάνω τώρα, που καίγομαι να σε δουλέψω μ'αυτά που γράφεις και δυστυχώς περιορίζομαι; :D
Μικρό κορίτσι θα σας έρθει στο σπίτι. Για να προσέχουμε λίγο τι λέμε...:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
προς το παρών αλήθεια θέλω να την πνίξω......έχει κάνει εμετό πάνω σε όλα τα χαλιά και στο κρεββάτι μου....και είναι και μες την τρελή χαρά.....
Μην της δίνεις φαγητό και ελάχιστο νερό, μέχρι να πας στον γιατρό.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εχω όλη την υπομονή του κόσμου αλλά το πάπλωμα μου θέλει καθαριστήριο γιατι στο πλυντήριο δεν μπαίνει, είμαι εν μέσω εξεταστικης.....γκρρρρ
Οχι τίποτα αλλα οι συγκάτοικοι θα με πετάξουν έξω στο τέλος!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δε νομίζω να υπάρξει θέμα με μια γρατζουνιά. Μήπως τραυματίστηκε από τη μανία της να παίξει με το κόκκαλο; Την κέρασε κανείς κάτι που δεν πρέπει;

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
δεν ξέρω δεν νομίζω veronica....
απελπισία με πιάνει ώρες ώρες λέω να την κάνω πακέτο να την στείλω πίσω στην Κύπρο άλλες ώρες την λατρεύω....
Είμαι σιχασιάρα γαμώτο και με τους εμετους δεν τα πάω καλά....

offtopic να θυμηθώ να γράψω ενα θέμα γιατι οι φοιτητές πρέπει να σκέφτονται 100 φορες πριν παρουν σκύλο

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Νομίζω η γρατζουνιά θα είναι άσχετη. Κ γω είχα τρελαθεί με μια τέτοια στη μύτη της μικρής και ήταν γτ το προηγούμενο τσαντάκι μεταφοράς ήταν μικρό και για να γυρίσει από την μια μεριά στην άλλη, η μύτη τριβόταν στα τοιχώματα. Εφευγε η πέτσα και ήταν μια αηδία από αυτές μου εμάς μας τσούζουν πολύ. Τραβιόταν αν της την πείραζες. Η δική σου μάλλον είναι πιο drama queen και σκούζει κιόλας... :p

Μάλλον κρύωσε και την έπιασαν τα στομαχικά της. Αλλά τι ανησυχείς? Αφού θα δεις τον γιατρό

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Γυρίσαμε απο τον γιατρό και εντάξει δεν μπορείτε καν να φανταστείτε τι έκανε πάλι το καλοσκυλό μου!!

Η Γιατρός με λίγο αιματάκι (έτσι και αλλιως θα κάναμε εξετάσεις αίματος) βρήκε στο αίμα μας................................ΑΛΚΟΟΛ
έμεινα κοκκάλωσα την ευχαριστησα πήρα τον μπεκρή σπίτι και βαλθήκαμε να ψάχνουμε με τους συγκάτοικους τι στο καλό έφαγε....
Το ενοχοποιητηκό στοιχείο ήταν κάτω απο το κρέβατι της συγκατοίκου....
Εχετε δει κάτι μικρά πλαστικά μπουκαλάκια στο ΙΚΕΑ με βοτκα που έχουν καπάκι με κεφάλι τάρανδου??? ε αυτό βρήκαμε το μασάγαμε έσπασε και είπαμε να πιούμε κ την βοτκα......
πάλι καλά που δεν ηταν γεματο εντελώς....

τώρα ο μπεκρής είναι στο κρεββάτι του....έφαγε και μια ένεση απο την γιατρό και δεν μιλάαα δεν λαλααααα
η γρατζουνιά υποθέτω απο το κέρατο του ταρανδου.....
ΣΗΚΏΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΎΛΟ!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Πίνω και μεθώ! :D

Κ μετά *sick*. Hangover έχει το κορίτσι! :p
το κορίτσι θέλει κρέμασμα στην πλατεία απο τη γλώσσα!!! την έχει πέσει σε μακάριο ύπνο και με έχει αφήσει σε αναζήτηση του πως πλένουμε μεταξωτά παπλώματα....ΑΧ!

ξέχασα να πω οτι μας έδωσε ταμπλέτες ανθρακα (υποθέτω οτι είναι δεν καταλάβαινα απο ενα σημείο και μετα με είχαν πιάσει τα νεύρα μου)!

ευχαριστώ όλους που πάντα έχουν μια καθησυχαστική κουβέντα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Χμ...βλέπω οτι πίνει κρυφά..να το προσέξεις αυτό...κορίτσι πράμα αλκοολικό :D

Πόσο να ήπιε άραγε ? Τουλάχιστον ξέρεις την αιτία και πρέπει να περιμένεις να συνέλθει.
Για τιμωρία αστην νηστική για καμιά βδομάδα :D
Αντε περαστικά σας...:)