Ωτίτιδα και συμπτώματα παράλυσης

Lemonidas

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
100
47
Αν πρόκειται όντως για κάτι ορθοπεδικό, συνήθως η άμεση και σωστή αγωγή τις πρώτες μέρες έχει μεγάλη σημασία.
Με έβαλες στην πρίζα τώρα! Με ποιον να μιλήσω και ποιος θα παρει ευθύνη να δώσει φάρμακο χωρίς να έχει δει το σκύλο και χωρίς κάποια καρδιολογική εξέταση (πέραν της ακρόασης);

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
Τυχαία. Δε μπορώ να φανταστώ τι την προκάλεσε. Ψύλλους δεν έχει. Το συγκεκριμένο αυτί έχει caulιflower στην άκρη. Δεν ξέρω αν σχετίζεται.... πρώτη φορά έπαθε ωτίτιδα. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν hotspot που μας ταλαιπώρησαν το καλοκαίρι και του έβαζα propiogenda μετά από συμβουλή της γιατρού.
@Lemonidas , ευχαριστω για την απαντηση σου, η ερωτηση μου ηταν επιεικως ανοητη (για να μην πω καμμια αλλη λεξη).
ευχομαι περαστικα στο σκυλακι σου και γρηγορη αναρρωση.

• Like
Reactions: johnk

Lemonidas

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
100
47
@Lemonidas , ευχαριστω για την απαντηση σου, η ερωτηση μου ηταν επιεικως ανοητη (για να μην πω καμμια αλλη λεξη).
ευχομαι περαστικα στο σκυλακι σου και γρηγορη αναρρωση.
Καθόλου ανόητη η ερώτηση. Έχω διαβάσει ότι η ωτίτιδα μπορεί να είναι δευτερογενής πάθηση, αλλά στην περίπτωση μας οι εξετάσεις που έχουν γίνει δεν έχουν δείξει κάτι. Ο γιατρός ανέφερε ως πιθανές αιτίες τους ψύλλους και τις αλλεργίες. Ψύλλους δεν έχει. Από αλλεργίες δεν είμαι σίγουρος, γιατί κατά περιόδους τον πιάνει έντονη φαγούρα, όχι τις τελευταίες εβδομάδες όμως.

Κάτι άλλο παιδιά, κάποιο χάπι πρέπει να του φέρνει υπνηλία, η αντιβίωση μάλλον. Είναι φυσιολογικό αυτό;

• Like
Reactions: spyv

Lemonidas

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
100
47
Να σημειώσω ότι στο ιατρείο του είχε κάνει ένεση augmentin που δεν του έκανε υπνηλία αλλά σε χάπια μας έδωσε enrotron (φλουοροκινολόνη).

Lemonidas

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
100
47
Ένα μικρό update: Μειώσαμε τη δόση του prezolon και εξακολουθούμε να πηγαίνουμε λίγο καλύτερα, πράγμα που είναι καλό σημάδι.

Θα πρέπει να πάρω ένα box μεταφοράς όμως ή ένα kennel για να τον περιορίζω όταν δεν είμαι μπροστά γιατί άρχισε να πηδάει πάνω στα έπιπλα και οι δικοί μου δυστυχώς αδιαφορούν και τον αφήνουν.