Βρε ελλη δεν μου την στελνεις μια το σαββατοκυριακο που εχει αναγκη το σπιτι απο καθαριοτητα?? Πληρωνω σε ξηρα η μπαρφ οτι προτιματε!!!Καλέ? πότε μπήκε κρυφή κάμερα στο σπίτι μου????
ΕΕΕΕ δεν ήθελα να δει όλος ο κόσμος τι κάνει η Μαίρα και μου την ματιάσει.... :---)
Ράσελ παιδί μου!!!!!!
Αυτό να λέγεται!!!Ο σκυλος ετουτος λιγοτερες ζημιες κανει απο την κυρια που ερχεται για καθαρισει σε εμας!!! ειδατε ξεκονισμα και φασιναα???![]()
Με κοτοπουλάκι ψητό σου κάνει και μασάζ!!!!!!Βρε ελλη δεν μου την στελνεις μια το σαββατοκυριακο που εχει αναγκη το σπιτι απο καθαριοτητα?? Πληρωνω σε ξηρα η μπαρφ οτι προτιματε!!!
Οτι θέλει!!!Με κοτοπουλάκι ψητό σου κάνει και μασάζ!!!!!!
Μισο παω χασαπη!!!!!Με κοτοπουλάκι ψητό σου κάνει και μασάζ!!!!!!
ΕΕΕΕΕ κυριος ψιτττ!!! στην σειρα σας παρακαλωω , προηγειται αλλος εεεεεΟτι θέλει!!!
Στείλ τη και σε μένα... να εκπαιδεύσει τον Casper, με ένα ταχύρρυθμο!
Ωραία κλείσαμε για αυτό το ΣΚ πάρτε σειρά για το επόμενοΜισο παω χασαπη!!!!!
Καλά, καλά... μη βαράς!!!ΕΕΕΕΕ κυριος ψιτττ!!! στην σειρα σας παρακαλωω , προηγειται αλλος εεεεε
Δεν έχω αντίρρηση... αλλά, εγώ δεν τη θέλω για να καθαρίσει... για να εκπαιδεύσει τον Casper τη θέλω...Για σολωμο ελευθερας βοσκης ερχομαι να σου καθαρησω εγω ...... φιογκακια με σολωμο και κρεμα γαλακτος σβησμενο με ασπρο κρασι η βοτκα !! οτι προτιμαςς!!
Στα κάρβουνα κιόλας, έ?Γιάννη μου θα σε βολέψουμε και σένα άμεσα! Τσιπούρα στα κάρβουνα προτιμάει......
Λοιπόν! τσιπούρα για την μικρή τσίπουρο για μένα και θα γίνει ο casper εξπέρ!!!!!!Δεν έχω αντίρρηση... αλλά, εγώ δεν τη θέλω για να καθαρίσει... για να εκπαιδεύσει τον Casper τη θέλω...
Στα κάρβουνα κιόλας, έ?![]()
Ααααα... για τη μαμά ήταν η τσιπούρα και το τσίπουρο...Λοιπόν! τσιπούρα για την μικρή τσίπουρο για μένα και θα γίνει ο casper εξπέρ!!!!!!
Εισαι σιγουρος οτι θες να εχεις ενα μπουλμαστιφ να προσπαθει να σου καθαρησει το σπιτι? δεν νομιζω οτι θα μεινει τιποτα ορθιο!!!!!!Δεν έχω αντίρρηση... αλλά, εγώ δεν τη θέλω για να καθαρίσει... για να εκπαιδεύσει τον Casper τη θέλω...![]()