έξυπνος.....σκύλος!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μ...βλέπουν πχ καρέκλες να έχουν μετακινηθεί και αναρωτιούνταν τι έχει συμβεί και έβαλαν κάμερα?...Εντάξει κάποιος το έχει "εκπαιδεύσει" το σκυλί. Εγώ θα είχα αρχίσει αναρωτιόμουν τι γίνεται, εάν έβαζε την καρέκλα πίσω στη θέση της. :p

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
XAXA εξυπνο το μπιγκλάκι :) για να ευλογήσουμε ομως και τα γένεια μας (που δεν εχουμε) τον τιτλο του εξυπνοτερου κλεφτη φαγητου κερδίζει με διαφορα στηθους αυτο το pug
smart pug - YouTube :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επικινδυνα εξυπνο σκυλι!
Το να σκεφτεί να μετακινησει την καρεκλα οκ, ειναι εντυπωσιακό. Αλλα θα προσπαθούσαν απλά να πηδηξουν από το τραπέζι στον πάγκο.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
μπααα, μην ψαρωνεις, εγιναν ατελειωτες πρόβες ;-) χαλαλι του παντως το κοτοπουλακι, το κερδισε με την αξία του .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλά, λέγεται αυτός έξυπνος σκύλος επειδή είναι μικρόσωμος και βρήκε τρόπο να κλέβει το φαγητό του!

Δηλαδή αν ο δικός μου που είναι μεγαλόσωμος και φτάνει με ένα σάλτο τον πάγκο της κουζίνας και κατεβάζει από την αμπνταλοσύνη του όλο τον φούρνο μικροκυμάτων κάτω, πως θα λέγεται?:rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά, λέγεται αυτός έξυπνος σκύλος επειδή είναι μικρόσωμος και βρήκε τρόπο να κλέβει το φαγητό του!

Δηλαδή αν ο δικός μου που είναι μεγαλόσωμος και φτάνει με ένα σάλτο τον πάγκο της κουζίνας και κατεβάζει από την αμπνταλοσύνη του όλο τον φούρνο μικροκυμάτων κάτω, πως θα λέγεται?:rolleyes:
Ατσουμπαλος!