αγκαλια για βολτα με κουταβι?επιτρεπτο ή οχι?

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Γεια σας, με αφορμη την ελευση του κουταβιου μου, ηθελα να ρωτησω το εξης.
Επιτρεπεται να παιρνεις το κουταβι για βολτα στην αγγαλια σου οσο δν εχει κανει ακομα ολα τα εμβολια?
ρωταω επειδη ξερω πως απο τη μια βοηθαει να κοινωνικοποιηθει το κουταβι η βολτα αγγαλια, απο την αλλη καποιος εδω μεσα ειχε αναφερει τον κινδυνο των αεροβιων μικροβιων κατα τη διαρκεια της βολτας. εσεις τι λετε?:confused:

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Γεια σας, με αφορμη την ελευση του κουταβιου μου, ηθελα να ρωτησω το εξης.
Επιτρεπεται να παιρνεις το κουταβι για βολτα στην αγγαλια σου οσο δν εχει κανει ακομα ολα τα εμβολια?
ρωταω επειδη ξερω πως απο τη μια βοηθαει να κοινωνικοποιηθει το κουταβι η βολτα αγγαλια, απο την αλλη καποιος εδω μεσα ειχε αναφερει τον κινδυνο των αεροβιων μικροβιων κατα τη διαρκεια της βολτας. εσεις τι λετε?:confused:
Αεροβια μικροβια?!
Δλδ στο σπιτι θα το εχεις στη.. γυαλα?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Κάποιοι παίρνουν κ το ρίσκο να το βγάζουν μικρές βόλτες,σε ελεγχόμενο περιβάλλον,ανεμβολίαστο.
Στην αγκαλιά είσαι ok!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Βέβαια μπορείς στην αγκαλιά, η και σε τσάντα, ότι βολεύει. Καλό του κάνει γιατί έρχεται σε επαφή με διαφορά ερεθίσματα του έξω κόσμου

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όχι μόνο πρέπει αλλά είναι και απαραίτητο..να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον έξω έστω και στην αγκαλιά σου από πριν.., απλά φρόντισε μόλις κάνετε τα εμβόλια να την κόψεις μαχαίρι γιατί από θέμα συμπεριφοράς μετά θα έχει αντίθετα αποτελέσματα..

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Εννοείται ότι επιτρέπεται. Κοινωνικοποίηση και ερεθίσματα. Μόλις όμως τελειώσει τα εμβολιάκια του, αρχίζουμε κανονικά τις βόλτες.

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Χμ….. μούμπλε μούμπλε ρούμπλε……………… βόλτες ε θέλετε και βόλτες πουλάκια μου… Κάντε όσες περισσότερες βόλτες μπορείτε σε διάφορες ώρες σε πολλά μέρη και για πολύ ώρα πάντα αγκαλίτσα αν θελήσεις να τον αφήσεις κάτω πρόσεχε όχι σε χορτάρι όχι να μυρίζει και να γλύφει γιατί περνανε και εν δυνάμει αρρώστα ζώα.

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Χμ….. μούμπλε μούμπλε ρούμπλε……………… βόλτες ε θέλετε και βόλτες πουλάκια μου… Κάντε όσες περισσότερες βόλτες μπορείτε σε διάφορες ώρες σε πολλά μέρη και για πολύ ώρα πάντα αγκαλίτσα αν θελήσεις να τον αφήσεις κάτω πρόσεχε όχι σε χορτάρι όχι να μυρίζει και να γλύφει γιατί περνανε και εν δυνάμει αρρώστα ζώα.
:cool: