αιμα απο τον πωπο της

cgri1976

Well-Known Member
καλησπερα....
εχθες το βραδυ εκει που κοιμοταν η μικρη σηκωθηκε αποτομα και πηγε να κατσει αλλου.... εντελως τυχαια ειδα οτι ειχε λερωσει το μαξιλαρι της με μια μικρη κυλιδα απο σκουρο υγρο...ουτε κοκκινο, ουτε καφε, κατι ενδιαμεσο..... αμεσως πηγα να δω.... τσεκαρα το πιπι της και δεν ειδα τιποτα και ξαφνικα ειδα τον πωπο της λερωμενο.... μυρισα το υγρο να δω αν της ξεφυγε "καμια" αλλα δεν μυριζε κακα.....δυστυχως η κτηνιατρος ειναι εκτος αθηνων σε αδεια...πηρα εναν αλλον της ξαδερφης μου γιατι ηταν αργα το βραδυ και μου ειπε οτι ειναι συχνο φαινομενο τα σκυλια να βγαζουν που και που αιμα...αλλα σημειωση ουτε σαν αιμα μυριζε..... με ρωτησε ο doctor αν το σκυλι ειναι κακοκεφο , αλλα του ειπα οτι ειναι μεσα στην τρελλα...!!!! και τοτε μου ειπε να παρατηρησω τα κακα της...δηλαδη αν δω βλεννες, αιμα........σημερα ηταν μια χαρα.... ουτε νερουλα ουτε σφικτα...κανονικα....απλα ρωτω αν καποιο μελος το εχει περασει.....:confused:

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η διάθεση τις πως είναι?
Μπορεί απλά να ήταν "μια μικρή" κολίτιδα και απλά να πέρασε..
Πρόσεχε γενικά την συμπεριφορά της, τα κόπρανα και τα ούρα της, την διάθεση της για φαγητό και παιχνίδι..και από Δευτέρα αν δεν προκύψει κάτι επείγον μέσα στο σαββατοκύριακο, την πας και από τον ιατρό να είσαι σίγουρος.

:)

cgri1976

Well-Known Member
Η διάθεση τις πως είναι?
Μπορεί απλά να ήταν "μια μικρή" κολίτιδα και απλά να πέρασε..
Πρόσεχε γενικά την συμπεριφορά της, τα κόπρανα και τα ούρα της, την διάθεση της για φαγητό και παιχνίδι..και από Δευτέρα αν δεν προκύψει κάτι επείγον μέσα στο σαββατοκύριακο, την πας και από τον ιατρό να είσαι σίγουρος.

:)
η διαθεση της ειναι κανονικη...μες στην βλακεια και στην τρελλη χαρα!!!!!!!!!!!!! απο ορεξη οχι και πολυ λογω της ζεστης και επειδη ελειπα μια εβδομαδα και μπορει να μου κανει μουτρα....

βεβαια της εδωσα εχθες nopar σταγονες.μου τις ειχε δωσει η γιατρος στην περιπτωση που ακουγα εντονα γουργουριτα απο την κοιλια της...που ειχε....
ιδωμεν...ευχαριστω για την βοηθεια.

cgri1976

Well-Known Member
Τους περιπρωκτικούς αδένες τους απέκλεισε;

Περαστικά στην κούκλα!
δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες και ουτε μου το ανεφερε....θα κοιταξω βεβαια την συμπεριφορα της και γενικα ουρα και κοπρανα και αν οντως δω καποια αλλαγη στο χειροτερο δευτερα σε γιατρο ......

ευχαριστω και παλι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και μου ειπε οτι ειναι συχνο φαινομενο τα σκυλια να βγαζουν που και που αιμα...
Ο ιατρός έκανε λάθος απλοποιώντας και γενικολογώντας σαν φυσιολογικό φαινόμενο κάτι τέτοιο..
Το να δούμε αίμα στα κόπρανα θα μπορούσε να είναι το πιο απλό και εύκολα αντιμετωπίσιμο..έως το πιο επικίνδυνο που χρήζει άμεσης παρέμβασις από τον ίδιο τον ιατρό..
Δεν είναι φυσιολογικό το αίμα στα κόπρανα..υπάρχει κάποια ενόχληση..επικίνδυνης αιτιολογίας ή απλής.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες και ουτε μου το ανεφερε....
Περιπρωκτικοί αδένες έχει συζητηθεί και σε άλλα 2-3 θέματα.
Αν της έβαλε το δάχτυλό του μέσα στο ποπό της, τότε την εξέτασε για περιπρωκτικούς αδένες....

cgri1976

Well-Known Member
Ο ιατρός έκανε λάθος απλοποιώντας και γενικολογώντας σαν φυσιολογικό φαινόμενο κάτι τέτοιο..
Το να δούμε αίμα στα κόπρανα θα μπορούσε να είναι το πιο απλό και εύκολα αντιμετωπίσιμο..έως το πιο επικίνδυνο που χρήζει άμεσης παρέμβασις από τον ίδιο τον ιατρό..
Δεν είναι φυσιολογικό το αίμα στα κόπρανα..υπάρχει κάποια ενόχληση..επικίνδυνης αιτιολογίας ή απλής.

παντως σημερα στα κοπρανα δεν ειχε τιποτα!! ηταν μια χαρα!! αλλα θα εχω τον νου μου μηπως δω κατι που δεν θα ειναι οκ...απλα σκεφτομαι αυτο που ειπες στην αρχη για την κολιτιδα.... ηδη υπαρχει προβλημα με το εντερο της(εχω ανοιξει θεμα παλιοτερα http://www.dogforum.gr/v3/showthread...πολογια) .

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μήπως όσο έλειπες της δώσανε οι γονείς σου κανένα περίεργο μεζεδάκι που δεν έχει συνηθίσει?
Κανένα ψημένο κόκαλο μήπως?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η κοιλιά της μήπως είναι πρισμένη?
Θα μπορούσε να είχε προσβασή σε κάτι τέτοιο ερήμην τους?

cgri1976

Well-Known Member
κοιλια κανονικη, διαθεση κανονικη, ορεξη μικρη λογω ζεστης φανταζομαι, να εφαγε κατι απο το σπιτι των γονιων μου χωρις να το καταλαβουν δεν μπορει γιατι δεν εχει προσβαση(σκουπιδια, ντουλαπια κτλ κτλ)....οποιος το δει το σκυλι απο εξωτερικης αποψης ειναι μια χαρα!!!!!!!! και να μολις τωρα παιζουμε με το κομπο της και της τον τραβαω απο το στομα και εχει απιστευτη δυναμη......
????
θα δω και τα κακα της το βραδυ.....αν εχει κατι λογικα θα το δω απο εκει...

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Παιδιά, αν ήταν οι αδένες, δε θα έπρεπε να βρωμάει απίστευτα το υγρό;
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή, αλλά μας είπε ότι δε μύριζε.. Περίεργο..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν ξερω ποσο μικρη ειναι η μικρη(να γραφετε ηλικια ρε γαμωτο,αντε να ψαξω εγω τωρα αν εγραψες την ηλικια καπου αλλου)μηπως εχει τα ρουχα της?γιατι δεν ειδα να γραφεις οτι ειχε αιμα στα κοπρανα αλλα στο μαξιλαρι,η μου ξεφυγε κατι?

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Στην υπογραφή του φίλου μας λέει ότι η μικρή είναι 1 έτους και 3 μηνών.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η ηλικια ταιριαζει παντως,κοιτα μηπως ειναι και το πραγματακι της πρησμενο.
Στην υπογραφη ε?αστυνομικος εισαι Darkness?σαν να λεμε στα περιεχομενα?:D:D:D

Last edited:

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
διαγράφηκε από το μέλος kango1 ως off topic

Last edited by a moderator:

cgri1976

Well-Known Member
Δεν ξερω ποσο μικρη ειναι η μικρη(να γραφετε ηλικια ρε γαμωτο,αντε να ψαξω εγω τωρα αν εγραψες την ηλικια καπου αλλου)μηπως εχει τα ρουχα της?γιατι δεν ειδα να γραφεις οτι ειχε αιμα στα κοπρανα αλλα στο μαξιλαρι,η μου ξεφυγε κατι?
ανεφερα οτι τσεκαρα το πιπι της και οτι ηταν καθαρο και οτι τελικα ειχε αιμα στον ποπο της.....
και μολις τωρα την εβγαλα βολτα και τα κακα της ηταν μια χαρα!!!!!