αιμα κατα την ουρηση?

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Καλησπερα και παλι παιδια και χρονια πολλα! το μικρο μου τσιουαουα σημερα το πρωι εβγαλε λιγο αιματακι κατα την ουρηση του στην πανα. τι ειναι αυτο? δεν μου εχει ξανατυχει σε κανενα κατοικιδιο που εχω. χρηζει προσοχης 'η μπορει να ειναι και λογω κουρασης? (διοτι κατι τετοιο διαβασα σε μια αναζητηση μου για το συγκεκριμενο θεμα). διοτι ο μικρος τσιουαουας:)rolleyes:) κυνηγαει ολη μερα τις γατες του σπιτιου. μηπως παιζει και αυτο καποιο ρολο...δεν ξερω!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Αύριο πρωί - πρωί πας στον κτηνίατρο! Είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει τι έχει ο σκύλος.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αύριο πρωί - πρωί πας στον κτηνίατρο! Είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει τι έχει ο σκύλος.
Κτηνίατρο Έυα να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Σε άλλο θέμα μπορεί να βρεις νεφρά κτλ..

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Έχεις προσέξει μήπως αν το αίμα βγαίνει την ώρα που κατουράει ή μεταξύ των ουρήσεων / κατευθείαν μετά το κατούρημα ;

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Παιδια τωρα καταφερα να μπω στο φορουμ.. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Τον πηγαμε στον κτηνιατρο.. Τελικα Δοξα τον Θεο δεν ηταν τιποτα! Ειναι πολυ δραστηριος ο ατιμος και εξαιτιας αυτου ου γεγονοτος συνεβη αυτο!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδια τωρα καταφερα να μπω στο φορουμ.. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Τον πηγαμε στον κτηνιατρο.. Τελικα Δοξα τον Θεο δεν ηταν τιποτα! Ειναι πολυ δραστηριος ο ατιμος και εξαιτιας αυτου ου γεγονοτος συνεβη αυτο!
Να σου πω δεν τον πας στον γιατρο καλυτερα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Τον πήγε παιδί μου λέει. Τώρα τι σόι απάντηση είναι αυτή που πήρε, είναι άλλο θέμα :rolleyes:

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Ναι, όντως..Περί αυτής της απάντησης ήθελα κ εγώ να ρωτήσω..
Τι σημαίνει ότι επειδή είναι αρκετά δραστήριος..;;;;

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Οταν τα σκυλακια κουραζονται πολυ καθολη την διαρκεια της ημεράς υπαρχει τ ενδεχομενο να ουρησουν κατι σαν αιμα το οποιο στην πραγματικοτητα δεν ειναι αιμα ομως. Το ειχα διαβασει και σε μια αναζητηση μου στο νετ. Ιατρικους ορους τωρα δεν θυμαμαι αλλα με καλυψε πιστευω η απαντηση του. Αφηστε που αυτο το κοκκινο υγρο το ειδαμε μονο μια φορα,δεν επαναληφθηκε!