αντε παλι!

Status
Κλειδωμένο θέμα

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
βρεθηκε θηλυκο λυκοσκυλο,οποιος ενδιαφερεται πραγματικα και ειναι ευαισθητοποιημενος φιλοζωος να επικοινωνησει εδω ή [email protected]
σε λιγο θα βαλω και φωτο.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
το σκυλι ειναι...μεγαλο σε ηλικια...
η αλυσιδα φαινεται σπασμενη....

γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις τον ιδιοκτητη....μερικες φορες...χανονται... :D ....που ξερεις...

ξεκινας απο τους κτηνιατρους...πας σε ολους στην περιοχη σου...και στους γυρω δημους τους παιρνεις τηλεφωνο.......μετα πας Petshop kai......
ταυτοχρονα ...βαζεις αγγελια στην Χ.Ε και εαν εχεις ορεξει να ασχοληθεις λιγο ακομα....μπας και αυτος που τον εχασε...εκανε και καμια βολτα να τον δηλωσει...πας και στο τμημα....(οπου 100% θα σε κοιτανε σαν χαζοι....αλλα θα το σημειωσουνε στο βιβλιο συμβαντων.

τους βρισκεις ολους στον χρυσο οδηγο....και λογικα καποια λιστα θα υπαρχει και στο νετ.

καλη επιτυχια

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
ευχαριστω,εχω βαλει ηδη αγγελιες στο ιντερνετ και σημερα θα το παω στο κτηνιατρο για να δει μπας και εχει μικροστιπ(λεμε τωρα) και να μου πει την ηλικια του.φαινεται μεγαλο οντως και ειναι αδυνατο.θα κανω οτι μπορω αλλα κατι μου λεει οτι το παρατησανε,η αλυσιδα δεν ειναι σπασμενη.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
ειναι περιπου 7 ετων και εχει γεννησει προσφατα,δεν εχει τσιπ δυστυχως!αλλα ειναι πολυ καλο και τα παει καλα και με αλλα σκυλια

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εεε αμα ειναι σπασμενη η αλυσιδα το παρατησανε.....

βρε αγγελικη ....και γιατι δεν την βγαζανε ....και να τον αφησουν μετα?

με το ιντερνετ δεν θα κανεις τιποτα....και χανεις και χρονο...οποιος ψαχνει ...ψαχνει τον σκυλο του..."τωρα"

κανε αυτα που σου πα....δεν χανεις τιποτα.

...............το σκυλι ειναι Χ Α Μ Ε Ν Ο .

κανε προσπαθεια να βρεις τους ιδιοκτητες

δες...το ρε συ πως σε κοιταει....αφου στο λεει και η ιδια...."χαααααθηκα...."

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δεν ξερω εαν πρεπει να συνεχισω...το reply...αλλα θα σου λεγα μην τα παρατας τοσο ευκολα...

εχω παρει τηλεφωνο κτηνιατρο...του περιγραφω οτι βρηκα αρλεκινο με προβλημα στα ποδια + καρκινωματα....και μου λεει οτι δεν εχει πελατη με τετοιο σκυλο...
μετα απο δυο μερες με πηραν τηλεφωνο απο το κτηνιατρειο...

...τι να πω....u know better.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
δεν ειπε κανεις οτι θα τα παρατησω,εχω βαλει σε ολα τα pet shop αγγελιες,εχω παει σε ολους τους κτηνιατρους και θα βαλω και εκει φωτογραφια,εχω παει στην αστυνομια,εχω μιλησει μα φιλοζωικα σωματεια μηπως μπορουν να του βρουν σπιτι,εχω βαλει στο ιντερνετ σε site με ζωα αγγελια ευρεσης,και την δευτερα θα μιλησω και με αλλα αστυνομικα τμηματα κοντα στη νεα μακρη!θα βαλω και φωτογραφιες σε διαφορα σημεια στους δρομους. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ??

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
oscar said:
εεε αμα ειναι σπασμενη η αλυσιδα το παρατησανε.....

βρε αγγελικη ....και γιατι δεν την βγαζανε ....και να τον αφησουν μετα?

...."

και ποιος σου ειπε οτι οσοι παρατανε τα σκυλια τους βγαζουν και το λουρι?τι σχεση εχει αυτο?εδω δεν ενδιαφερονται για το σκυλο για το αν θα εχει λουρι τους μαρανε.

Status
Κλειδωμένο θέμα