απεργια πεινας μου κανει!!!!!!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ερειστικό μπορει να μην ειναι, εριστικό όμως είναι σιγουρα!
Αχαχαχαχαχ ναι ερειστικο!!!! οπως το εγραψες και συ πριν το διορθωσεις, φαινεται στο quote μου.. Ρεζιλια!

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
@epial να ξέρεις ότι σε περιμένω στη γωνία για το πότε θα κάνεις εσύ ορθογραφικό;)..... Καλημέρα....

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να προσέχουμε λίγο τα off topics, όσο γίνεται.

Υπάρχουν οι προσωπικές συζητήσεις που εξυπηρετούν περισσότερο τέτοιου είδους διαλόγους και δεν ενοχλούν και κανέναν.

Ευχαριστούμε!

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Συμφωνω με το Στελιο. Αμα δε θελει να φαει μη την ταιζεις! Μου τα κανε και μενα αυτα καποια στιγμη και της μουλιαζα τις κροκετες και τις εδινα με το ζορι. Αλλα δε λεει να καθεσαι σαραντα λεπτα να τη μπουκωνεις. :mad:

• Like
Reactions: senorita zizel

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Η μια λυση ειναι αυτη...που λενε οι "μεν" ...με το να την αφησεις νηστικη οσο σου κανει κογξες ωσπου να την κοψει λορδα και να φαει. Η αλλη λυση ειναι αυτη που σου προτεινουν οι "δε" δλδ να πασπαλιζει στην κροκετα λιγο ζουμι απο νεροβραστο κοτοπουλο, η λιγο λαδι(ελαιολαδαο) η κατι σε σαλτσα απο το μενου του δικου σας φαγητου (οταν λεω πασπαλιζεις,μιλαμε για μια κουταλια της σουπας κι αυτη οχι γεματη...σχετικα κοφτη) Καλη τυχη!

• Like
Reactions: senorita zizel

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Να και ενας ανθρωπος που σκεφτεται και τι επιπτωσεις μπορει να εχει η νηστεια που ολοι με τοση ευκολια προτεινουν χωρις να εχουν δει το σκυλο, και χωρις να γνωριζουν εαν εχει θεματα υγειας..
Αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα θα δεις πως το σκυλί τρώει αλλά θέλει τάισμα, φαγητά που τρώνε οι ίδιοι και κανάκεμα. Δεν πρόκειται δηλαδή για σκύλο που δεν τρώει αλλά θέλει να τρώει ότι και όποτε της αρέσει. Ελαφρώς κακομαθημένη δηλαδή.