σε ενα αλλο ποστ εχω γραψει οτι εχω δει σκυλο να ξαπλωνει ετσι και να εχει δυσπλασια D ,πολλα σκυλια ξαπλωνουν ετσι δεν εχει καμια σημασια ,απλα τα περι μπυρας μυθος για τα ισχιαAν λες το ξάπλωμα σαν βάτραχος πολλά σκυλιά το κάνουν. Είχα ακούσει κάποτε να λένε ότι όταν ο σκύλος μπορεί να ξαπλώνει έτσι δεν μπορεί να έχει δυσπλασία. Μια φίλη μου στην Αυστρία μου είπε μια φίλη που τσεκαρε για δυσπλασία σκύλο που ξάπλωνε έτσι τελικά ο σκύλος είχε δυσπλασία (C). 2 απο τα δικά μου κάθονται έτσι και μια χαρά
Οχι,οχι δεν το κανει κι αυτο!Αλλα σκυλια εχω δει.Ο δικος μου θα τα εχει ολα;οπωτε σκυλακο οπως καταλαβαινεις,ο σκυλος σου μπορει να ποναει,αλλα μπορει κ να μην ποναει.η να εχει δυσπλασια η να μην εχει δυσπλασια....χαχαχαχα!εγω λεω να μην αγχωνεσαι παντως!
οι κτηνιατροι κανουν δυο κινησεις ,η μια προς τα πισω και η αλλη ελαφρως κυκλικη ,περιμενουν να δουν δυσφορια απο ενοχληση ή και πονο και περιμενουν να ακουσουν ηχο "κλακ" ,αλλα αν δεν βγουν ακτινες τα περι μπυρας μυθοςεχμ... για τον μύθο....
επειδη κι εγω τον πίστευα μεχρι πριν λίγο...
μου ειχε ενισχυσει την πεποιθηση κτηνιατρος που πριν προχωρησει σε ακτινογραφιες εκανε καποιες κινησεις με τα ποδια του σκυλου προς τα πισω και οταν τον ρωτησα γιατι είπε... ότι αν ειχε δυσπλασια θα τον ενοχλουσε η συγκεκριμενη κινηση...
ε και εγω... πιστεψα στον μύθο...... ( ευτυχως έχω αλλαξει κτηνιατρο εδω και χρονια....)