αποξηραμενη λιχουδια - καταποση απορροφητη οξυγονου απο σκυλο

bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
459
290
dog-place.blogspot.com
ειχα παρει απο το σουπερ-μαρκετ αποξηραμενο κοτοπουλο για σκυλους και μεσα η συσκευασια εχει ενα μικρο σακουλακι με απορροφητη οξυγονου, ωστε να διατηρειται το εδεσμα φρεσκο. οπως πηγα να δωσω ενα κομματι κρεας στον ροκι, μου γυρισε η συσκευασια κι επεσε το σακουλακι με τον απορροφητη οξυγονου στο πατωμα. δεν προλαβε να πεσει, κι ο ροκι το κατεβασε αμασητο.

μετα απο μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ, καταλαβα οτι το σακουλακι περιεχει σκονη σιδηρου - ειχα μια ακομα συσκευασια και την ανοιξα και ανοιξα και το σακουλακι και το περιεχομενο κολλαει σε μαγνητη - και ειναι τοξικο. η κτηνιατρος μου πε να τον παω αμεσα για εμετικη ενεση κι ο καημενουλης εβγαλε τα παντα μετα απο 20 λεπτα περιπου, μαζι και το σακουλακι, ευτυχως.

οποτε προσοχη μεγαλη και αν σας τυχει, ΑΜΕΣΩΣ κτηνιατρο.

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν μπορουν να βαλουν μια ουσια μη τοξικη. εφοσον προκειται για τροφη σκυλου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρξει καποιο ατυχημα και καποιος σκυλος να το φαει. και καλα εγω που ημουνα εκει και τον ειδα, αν ειχε συμβει κατι ενω ελειπα, θα αναρωτιομουνα γιατι ο σκυλος κανει εμετο και διαρροια και ειναι ανορεχτος και μπορει να μην βγαζαμε ακρη και το ζωο να χανοταν!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.