αρχικοσ εμβολιασμος κουταβιου

Status
Κλειδωμένο θέμα

JIM64

Member
11 Νοεμβρίου 2015
5
0
61
καλησπερα. απεκτησα ενα ποιντερ στισ 10 σεπ 15. ανακαληψα δεν ειχα προσεξει το βιβλιαριο του οτι ειχε κανει μονο το tetradog DHP και L στις 7 νοε 15 οποτε και ξεκινησα εκ νεου τον εμβολιασμο κανοντας το vanguard CPV στις 9 νεο 15 εχω στα χερια μου τα DA2 PI και L. ερωτηση ποτε πρεπει να κανω τα DA2 PI και L και ακολουθωσ ποτε και τι εμβολιο πρεπει να κανω. εχω υποψη μου το vanguard 7. θα με καλυψει? περιμενω βοηθεια. ευχ

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Τί εννοείς πότε πρέπει να τα κάνεις; Ο κτηνίατρος δε σε ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα των εμβολίων;

• Like
Reactions: Orilis

JIM64

Member
11 Νοεμβρίου 2015
5
0
61
καλησπερα. τα πηρα απο φαρμακειο και τα κανω εγω, δεν ειναι η πρωτη φορα

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Το να κάνεις την ένεση είναι σχετικά εύκολο σαν διαδικασία, τα ζώα τα πηγαίνουμε στον κτηνίατρο όμως για την εξέταση που πρέπει να γίνει πριν το εμβόλιο και απαιτεί κάπως πιο εξειδικευμένες γνώσεις (συπεριλαμβανομένου του ποιό εμβόλιο κάνουμε πότε και γιατί). Γιατί προτιμάς να παρακάμψεις τον κτηνίατρο;

• Like
Reactions: Orilis

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν δεν τα κάνει κτηνίατρος και δεν υπάρχει σφραγίδα στο βιβλιάριο τα εμβόλια είναι άκυρα από τον νόμο!
Εκτός από αυτό, η χρήση αυτών των φαρμάκων γίνεται μόνο από κτηνίατρο, πως στα δίνει εσένα ο φαρμακοποιός?

JIM64

Member
11 Νοεμβρίου 2015
5
0
61
αν ξερετε απαντηστε σε αυτα που σας ρωταω. ολα τα αλλα δε με βοηθανε

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Ακριβώς επειδή προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε, λέμε όλα τ' άλλα. Για το καλό του σκύλου σου μην παίζεις τον κτηνίατρο.

JIM64

Member
11 Νοεμβρίου 2015
5
0
61
να στε καλα, εγω παντωσ αμα ξερω απανταω δεν προσβαλω αυτον που εχει προβλημα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ο πιο αρμοδιος να σου απαντησει ειναι ο κτηνιατρος...γι αυτο μη παιζεις με θεματα υγειας με το σκυλακο σου..καλυτερα να συμβουλευτεις αυτον...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν βρεις προσβολή στα λεγόμενα μου θα σου απαντήσω σε αυτό που θες!

Ειδάλλως μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις! Στο καλό!

Το ότι μπήκες σε ένα forum και με τεράστια ανεΤΙΛΑ μας κοτσανάς ότι θέλεις να πάρεις την πληροφορία που θέλεις και δεν θέλεις νύξη για κάτι άλλο(και πρόκεται για υγεία έτσι?), αυτό είναι προσβολή αγαπητέ!

Status
Κλειδωμένο θέμα