ασχημη μυρωδια στοματος,

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
η μικρη εκτοσ του οτι εχει απαισια μυρωδια στο στομα της,το οποιο εμφανηστηκε εδω κ ενα μηνα,δεν μυριζε ποτε,οπως τα αυτια κ ματια βρωμοκοπανε απο οταν ηταν μωρο,τωρα ειναι 9 μηνων,μυριζει σαν ψαριλα-σαπιλα,ο γιατρος που την μυρισε λεει δεν ειναι τιποτα κ του ειπα για 3εξετασεισ κ λεει ειναι νωρις ακομα,
αλλα με εχει αγχωσει αυτο με το στομα,κ ετσι οπως την παρατηρουσα τα δοντια παρολο που τρωει ωμα κοκκαλα ,στα προτελαυταια της δοντια εχει βγαλει μια δυσχρωμια κ απο την μεσα κ απο την εξω πλευρα κατι σαν πετρα κιτρινο -μπεζ σκληρο ,ετσι οπως ειναι η ανθρωπινη πετρα,κ στι 2 πλευρες υπαρχει αυτο,ειναι φυσιολογικο τοσο μικρη κ τοσο νεα δοντακια να προσβληθουν απο πετρα..?αν ειναι πετρα μπωρει να ειναι κ σαπια...:(

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
ειναι ποοντλε,οχι ειναι μεσα στο τρελο κεφι,παντα ορεξη για παιχνιδι,απλα με το φαγητο ειναι καπως...οχι οτι δεν εχει ορεξη παραεχει απλα ειναι κακομαθημενη κ τρωει οτι γουσταρει,την μια μερα θα φαει γιαουρτι την αλλη ουτε νατο δει...κανει ναζια απλα ειναι πολυ μιζερη για λιχουδιεςπου για αυτην ειναι οι ξηροι καρποι τρελαινεται αλλα αποφευγο να της δινω περισια πραματα για τον οργανισμο της,εγω δεν της δινω γιατι μετα δεν τρωει τα κρεατακια της,αλλα απο την υπολοιπη οικογενια παιρνει το τσιμπολογημα της,γενικα δεν τρωει πολυ αλλα μια χαρα παιρνει τα κιλα της ειναι φυσιολογικη 29 εκ υψος κ υψος αν θημαμαι καλα τρισιμισι...γενικα στην διατροφη της υπαρχει ενα αλλαλουμ...δεν εχει καν προγραμμα,το προσπαθω αλλα κ αν πει δεν τρωει αυτο ειναι μπωρει να μεινει 1 μερα νυστικια...αλλα ολα ταλλα μια χαρα κ κεφι κ ζωηραδα κ ολα,κοιμαται πολλες ωρες αποι νινι το εχει αυτο τωρα ειναι 9 μηνων..κ οσο για τα δοντια το οτι χαλασαν τοσο γρηγορα πιστευω οτι ειναι απο την ασταθη διατροφη που ειχε απο μωρο,κ δεν αναπτυχθηκαν τοσο γερα τα δοντια...αλιως πως το εξηγεις εσυ??απο την πρωτη μερα που την πηρα ετσι ηταν εκανε ναζια παντα στο φαγητο...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
για μενα θα πρεπει να το ψαξεις περισσοτερο και να μην ησυχαζεις με το
κ οσο για τα δοντια το οτι χαλασαν τοσο γρηγορα πιστευω οτι ειναι απο την ασταθη διατροφη που ειχε απο μωρο,κ δεν αναπτυχθηκαν τοσο γερα τα δοντια...
δυστυχως υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα στη στοματικη κοιλοτητα που δεν θελω να αναφερω για να μην τρομαξω κανεναν

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Δεν την πας και σε κάναν άλλο κτηνίατρο να τη δει (δε μ αρέσει ο εφησυχασμός του); Επίσης πρέπει να αποκτήσεις πυγμή στο θεμα φαγητού και να πείσεις και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να ακολουθήσουν ένα σταθερό πρόγραμμα με σταθερές τροφές. Αλλιώς κάνετε κακό στο σκυλάκι σας και από ότι βλέπω του χετε αδυναμία! Τι τρώει γενικά;

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
βασικα εδω που μενω οι γιατροι οι λιγοι που εχει μιλανε πολυ επιφανειακα,τοθ στυλ σκυλι ειναι κ μυριζει....,το πιο κοντινο μου μερος(οχι κ τοσο οντα)ειναι στην θεσσαλομικη γνωριζεται κανενα γιατρο που να μπωρω να την παω κ να ειναι καλος να αξιζει η ταλαιπωρια που θα τραβηξουμε κ εγω κ αυτη....εκτος αν παω εδω στο μερος μορος κ πω με το ετσι θελω μια γενικη αιματος ή τι αλλο χρειαζεται..αυτες λογικα της κανουν ολοι...οποιος ξερει ασ μου στηλει πμ

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
κρεας ποτε ωμο ποτε νεροβραστο....κ που κ που κνα φρουτακι,αυγο ,ανθοτυρο,μη φανταζεσαι οτι τρελαινεται οποτε θυμαται τρωει,α..κ της αρεσει το γαλα κ τα συκωτακια πολυ κ τα κοκκαλα κοτοπουλου ωμα,απο αδυμια ειδικα τρεληηηηηηηηηηηηηη για αυτην ειμαι....πεθαινωωω:p:)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
κλεισε ραντεβου στη κτηνιατρικη σχολη θεσσαλονικης δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο

υπαρχουν προβληματα στη στοματικη κοιλοτητα που δεν φαινονται με εξετασεις αιματος ,ευχομαι βεβαια να μην εχει τιποτα το μικρο σου αλλα πρεπει να το ψαξεις και οτι ειναι αυτο να το αντιμετωπισεις ,δεν δικαιολογητε σε αυτην την ηλικια ασχημη μυρωδια στοματος και χαλασμενα δοντια

maraki23

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2009
169
0
οκ σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυ!!θα σας πω νεα μου κ ευχομαι ναμην εχει τιποτα!!