ατυχος-ασχετος-απροσεχτος?

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ξεκιναω να πω τον πονο μου

σε ηλικια 4 μηνων κολαει ενα μικροβιο (αιμοφυλος ινφλουετζα)
τσιμπλες πολλες γιατρο καπακι καλιεργια δωστου κολυριο καθε
μερα 2 φορες

5 μηνων βολτα στο βουνο χωνει την μουρη του σε κατι φυτα
του μπαινει στο αυτι ενα σταχυ και φτανει στο τυμπανο καπακι
στο γιατρο ηρεμιστικη ενεση
παει να του το βγαλει δεν καθετε με τιποτα,του κανει ναρκωση
ολα οκ! αντιβιωση 12 μερες καθε μερα 2 φορες οκ

6 μηνων τον παω για εκπαιδευση δεν μου λεει κανεις τιποτα(δεν ενημερωθηκα-ρωτησα) για εμβολιο
κολαει εκει τον βηχα κενελ κατι καπακι στον γιατρο εμβολιο και αντιβιωση
μετα απο 10 μερες οκ

8 μηνων τρωει μια παντοφλα δερματινη σε μεγεθος χεριου το πρωι
μεχρι το απογευμα δεν την εχει κανει εμετο τηλ το γιατρο,μπλα -μπλα
φερτον απο εδω μου λεει.ενεση για να του προκαλεσουμε εμετο ξερναει 5 φορες πουθενα το δερμα την αλλη μερα σημερα δηλαδη εκανε μερικα
μικρα κοματακια με τα κακα του

και ρωταω ειναι γκαντεμης?τυχαινουν?δεν παιρνω αρκετες προφυλαξεις?
μεχρι στιγμης εχω δωσει 3,000+ ευρο για αγορα-εκπαιδευση-φαγητο-παιχνιδια-σιτρονελες-κολαρα.πολυ αγχος ρε γαμοτο?παιζει να τον ματιαζουν επειδη ειναι ο πιο ομορφος γερμανικος(πλακα)?
αυτα!
συγνωμη για την ορθογραφια!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σιγά τα ωα! :p

Εμείς έχουμε στο ενεργητικό μας KC που υποτροπίασε επανειλημμένως, φόλα, επιληπτικές κρίσεις, δυσπλασία αγκώνα και πλέον μόνιμη χωλότητα, προστατιτιδα με συνεχόμενες αιμορραγίες, στείρωση και αν κάτσω να σκεφτώ περισσότερο, σίγουρα θα θυμηθώ και άλλα.

Αν σου πω πόσα μου έχει φάει το ρουξούνι ΜΟΝΟ σε κτηνιάτρους και φαρμακα μέχρι τα 3 του χρόνια (ζωή να ‘χει), θα χρειαστείς υπογλώσσιο (και είμαι σίγουρη ότι τον δικό μου δεν τον ματιάζουν!). :D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Τα των μικροβίων - σταχιών κλπ τυχαίνουν.
Τα της παντόφλας επίσης, κουτάβι έχεις, να μη μασουλήσει? (παρεμπιπτόνως αν την έφαγε χτες μέχρι αύριο το βράδυ θα την έχει βγάλει όλη, μην ανησυχείς)

Προσοχή θέλει γενικότερα έτσι κι αλλιώς.

Προσωπικά φτύνω τον κόρφο μου, η μικρή δε μας αποσχολεί με τον κτηνίατρο πέραν των εμβολίων και των τσεκαπ, με το Μπρούνο όμως κάθε τρεις και λίγο τρέχουμε, τριών ετών έχει κάνει ήδη τρία χειρουργία με ολική νάρκωση, τα δύο γιατί πήγαινε σαν το μ****** και χτύπαγε, το ένα για να αφαιρέσουμε ένα λίπωμα στην πλάτη, άσε τις αιματολογικές/ενδοκρινολογικές/βιοχημικές εξετάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς γιατί όλο κάτι τον πιάνει και μας λαχταράει, αφού αναρωτιέμαι, τόσες εξετάσεις θα κάνω εγώ ποτέ?

Όπως αντιλαμβάνεσαι μάλλον συμβαίνει σε όλους! :)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
:eek: μην το πω ουτε του παπα μια χαρα ειμαι;)
παντως απο εχτες ενα σταυρουδακι απο την τηνο
του το εβαλα

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εμείς, καλά να'ναι τα σκασμένα μου (για τη λίλλυ είναι νωρίς βέβαια, αλλά είναι γερό σκαρί, φαίνεται παιδί μου το σκυλί :rolleyes: )
για τη λώρα πιο πολύ δηλ. μόνο με τα εμβόλια κ τη στείρωση έχουμε ασχοληθεί, ζωή να΄χει. :)

πάντως, zouzounos συμβαίνουν αυτά (αν κ εγώ το ματάκι στη λώρα το'χω βάλει από την πρώτη μέρα που την πήρα ... :p )

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
...και εμεις φοραμε χαντρα θαλασσια :rolleyes::D.

Ευχομαι να μην τυχουν αλλα zouzounos!!!
Οπως ειδες...και ευχαριστω να λες!:p

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
φίλε zouzounos το σκυλί έχει μάτι -εάν θέλεις στο ξεματιάζω διαδικτιακά:maria::D

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Xα χα το βρηκα .....

[video=youtube;rEyyZcvZqN8]http://www.youtube.com/watch?v=rEyyZcvZqN8[/video]

προσοχη στα γραμματα ψιλα.......

Μην ανησυχεις πια ζουζουνε....

Last edited by a moderator:

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Eμένα ο δικός μου-που τον έχουμε και μη στάξει και μη βρέξει τον πρίγκηπα(!), βρήκε να μασουλήσει προχθες
στην παιδική χαρά κάτι συκαλάκια άγουρα από τη συκιά που με τη δυνατή βροχή έσπασε στη μέση...του το πήραμε αμέσως απ΄το στόμα αλλά φαίνεται κάτι είχε ξεζουμίσει από το "γάλα" που βγάζει το σύκο...αρχίζει τη διάρροια σε μερικές ώρες, χθες άκεφος, εγώ-αμέσως-γιατρό, ειδική τροφή, ελσεφουρίν, αγκαλιά όοοοολο το βράδυ-είχε και ρίγη το καημένο-έκανε και λίγο σαν εμετό...ευτυχώς έπινε νεράκι...μην τα πολυλογώ ,σήμερα είναι λίγο καλύτερα, σηκώθηκε, έφαγε λίγες κροκετούλες,ήπιε πάλι λίγο νερό...τι να σας πω βρε παιδιά, από την εποχή που είχα τα παιδιά μου μωρά και αρρώσταιναν είχα να νοιώσω έτσι, μια στεναχώρια, μια πίκρα, να το βλέπω άκεφο και να ματώνει η καρδιά μου...και τα πιτσιρίκια το ίδιο, όλο τι κάνει ο ΄Αρης και τι κάνει ο ΄Αρης ήταν!
Ο γιος μου πήρε σήμερα καταχαρούμενος στο γραφείο να μου πει πως σηκώθηκε, έπαιξε λίγο, άρχισε να τρώει...ουφ!
και...ΥΓ1, πέσαμε κάτω από τα δύο κιλά, βέβαια , με δύο μέρες αφαγία!
ΥΓ2, και χάντρα θαλασσιά φοράμε και μη μου άπτου είμαστε και τα πάντα προσέχουμε αλλά αρρωστήσαμε.
Last but not least, λέω στον κτηνίατρο πως φεύγω διακοπές το Σάββατο και ελπίζω να έχει συνέλθει μέχρι τότε γιατί με βλέπω να μην φεύγω και μου λέει...
Σιγά το μακριά που θα πας, θα είναι εντάξει μέχρι τότε αλλά και, ό μη γένοιτο κάτι να σου τύχει με παίρνεις τηλέφωνο και σε δύο ώρες θα είμαι εκεί!!!
Το εννοούσε φυσικά:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά από τα σύκα το 'παθε αυτό? Τα ρίγη σημαίνουν ότι μάλλον είχε πυρετό! Μάθε να μετράς τη θερμοκρασία του, με έχει σώσει αυτό το πράγμα σε περιπτώσεις που δεν ήξερα αν το σκυλί ήταν άρρωστο ή απλά άκεφο! Περαστικά του!!!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Δεν είχε πυρετό ,τον μέτρησε ο γιατρός, τα τσιουάουα πολύ συχνά "τρέμουν" και για άσχετους λόγους, στρες,φόβο, ναυτία...Ανέφερα τα σύκα γιατί ήταν το μόνο "επιλήψιμο" που έβαλε στο στόμα του (και είδαμε), τώρα να είχε προλάβει να μασουλίσει τίποτα άλλο για έξω λίγο δύσκολο, τον προσέχουμε πολύ, για μέσα στο σπίτι να βρήκε κανένα ψίχουλο,κανένα σκουπίδι...τι να πω, δεν ξέρω, χώνει τη μύτη του παντού και μασουλίζει τα πάντα!
Πάντως η μυτούλα του ήταν υγρή συνέχεια, απλά ήθελε συνέχεια να είναι κοντά μας κουλουριασμένος(ξέρεις πως είναι όταν είναι άρρωστα, μην τα ξαναλέω) και το βράδυ, μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό, κάποια στιγμή που ήθελε να λερώσει, παρά το χάλι του, σηκώθηκε, πήγε στην εφημερίδα του και έκανε εκεί. Μετά δεν είχε κουραγιο να ξαναρθει κοντά μου και ξάπλωσε στο καλαθάκι του στο σαλόνι.
Τώρα είναι πολύ καλύτερα (ξαναπήρε ο γιος), ευτυχώς.
Ευχαριστώ για τα περαστικά:)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Μια και σας το είπα, από το μεσημέρι μέχρι τώρα θεαματική βελτίωση. ΄Αρχισε να χοροπηδάει-πάλι- σαν παλαβό, έφαγε τις κροκέτες που μας έδωσε ο γιατρός (intestinal, veterinary diet της Royal Canin) και έκανε κακά στη βόλτα σχεδόν κανονικά.
Πάει κι αυτό, thanks God!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Ποιός ξέχασε ένα στυλό πάνω στο τραπέζι?

ΠΟΙΟΣ????:confused:

Αυτό που ξέρω όμως είναι ποιός το έφαγε!!!!

Δεν άφησε τίποτα, το μάσησε ,το έκοψε σε μικρά-μικρά κομματάκια και το κατάπιε.
Εμεινε μόνο το πλαστικό με το μελάνι και το ελατήριο.Προφανώς δεν ήταν τόοοοσο νόστιμο!:maria:

Και αυτό ήταν αυτό που τον πρόδοσε όπως και τα άπειρα μικρά άσπρα κομματάκια που ανακάλυπτα απο την επόμενη μέρα μέσα στα υπέροχα μυρωδάτα κακάκια και που περισύλλεγα με φροντίδα και επιμονή μέχρι να καταφέρω να ενώσω ....το πάζλ!

Ευτυχώς τώρα είμαστε καλά!!!!:p

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Βρε παιδιά,
γελάω γιατί θυμάμαι τις "ικανότητες λαγωνικού" που είχαν ενεργοποιηθεί στον υπερθετικό όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά...ξέρετε, αυτή την ηλικία μεταξύ 6 μηνών που αρχίζουν να μπουσουλάνε και να εξερευνούν και 3 ετών περιπου που αρχίζουν να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο...να παρακολουθω πάντα τις ύποπτες κινήσεις, να βάζω τις φωνές με το που τα έχανα από το οπτικό μου πεδίο και να τρέχω να τους ανοίγω το στόμα όταν τα έβλεπα να μασουλάνε και δεν ήξερα τι μασουλούσαν!!! Και αυτά, μασουλούσαν (προσπαθούσαν να μασουλήσουν τέλος πάντων) στυλό, καλώδια,μπρίζες, ότι υπήρχε και δεν υπήρχε "εκτεθειμμένο"...
Πολλά κοινά στη συμπεριφορά, δεν νομίζετε???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48