αφαιρεση ξενο σωματος στο στομαχι!

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
καλησπέρα σε όλους εδώ και 3 μέρες η σκυλίτσα μου έκανε εμετούς και είχε σάλια συνέχεια και ήταν ανήσυχη πήγαμε στον κτηνίατρο έκανε ακτινογραφία και είδαμε ότι κάτι της έχει φράξει στο στόμαχι έκανε μια ένεση και την ξαναπήγα σήμερα για επαναληπτική ακτινογραφία και ακολούθησε μια διαδικασία με ένα πόσιμο υγρό ώστε να δούμε εάν αυτό που έχει αρχίζει να αποβάλλεται ωστόσο μετά από 3 ώρες ο κτηνίατρος με πηρε τηλ κ μου είπε ότι πρέπει να κάνει χειρουργείο να αφαιρεθεί γιατι κινδυνευει με το να παθει μεγαλύτερη ζημια το έντερο και το ίδιο το σκυλί και εννοείται του ειπα να ξεκινήσει διαδικασίες...η μικρη μου βγήκε ολα καλα με το χειρουργείο ωστόσο θα μείνει 2μερες εκεί...το θεμα ειναι οτι γιναν ολα γρηγορα η κοπέλα δεν ήξερε να μου πει χρήματα όταν την ρώτησα και για αυτο ηθελα να ρωτήσω αν εχει τυχει σε κανέναν κάτι ανάλογο να ξέρω πόσο να υπολογίζω γιατ ι θα πάω κατευθειαν να πάρω τη μικρη κ να πληρωσω!:unsure:

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Δεν κάναμε ακριβώς ίδιο χειρουργείο αλλά αφαίρεση πέτρας από την ουροδόχο κύστη. Την πρώτη φορά μας πήραν 450€ και τη δεύτερη που έκαναν το ίδιο + τη στείρωση μας πήραν 500€.

• Like
Reactions: tzinaki_21

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.400
Δεν νομίζω ότι μπορεί να δοθεί τέτοια απάντηση.
Κάθε γιατρός, έχει δικό του τιμοκατάλογο, ακόμη και για την ίδια εξέταση/επέμβαση, σε διαφορετικό πελάτη.

Τι είχε φάει τελικά η μικρή σου και της έκανε ζημιά;
Περαστικά της!

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
Δεν νομίζω ότι μπορεί να δοθεί τέτοια απάντηση.
Κάθε γιατρός, έχει δικό του τιμοκατάλογο, ακόμη και για την ίδια εξέταση/επέμβαση, σε διαφορετικό πελάτη.

Τι είχε φάει τελικά η μικρή σου και της έκανε ζημιά;
Περαστικά της!
ευχαριστουμε!!!ναι το ξερω οτι καθε κτηνιατρος χρεωνει διαφορετικα απλα ειπα πανω κατω για να χω μια ιδεα γιατι αμα ειναι 1.000 ευρω να ξερω οτι θα δουλευω ολη μερα :p:p
η μικρη ειχε φαει σεντονι δυστυχως με αποτελεσμα να της φραξει το στομαχι :(

• Like
Reactions: mareco

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Ποσο σεντονι εφαγε? Με ακτινογραφια φενεται το σεντονι?...

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
Ποσο σεντονι εφαγε? Με ακτινογραφια φενεται το σεντονι?...
περιπου ενα κομματι οσο μια μπαλα στην ακτινογραφια δεν φαινεται οτι ειναι σεντονι φαινεται απλα κατι που εχει φραξει το στομαχι και οσο δεν προχωραει καταλαβαινουν οτι δεν ειναι κατι βρωσιμο επομενως γινεται επεμβαση και αφου το αφαιρεσουν μαθαινεις τι ειναι!