........(αψιμαχίες σε αγέλη)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
λοπον οπως εχω ξαναγραψει εγω και τα αδεσποτα της γειτονιας παμε πακετο! παω σουπερ μαρκετ εγω πισω μου αυτα, παω βολτα εγω πισω μου αυτα κτλ.
ειναι συνολικα 6, 3 κοριτσακια και 3 αγορακια
ομως τα δυο μεγαλα αρσενικα δαγκωνουν και αγριευουν καποιεσ φορες στο τριτο το μικροτερο αγορακι και αυτο ουρλιαζει, τρεμει και κρυβετε για ωρες! ομως γενικα σαν χαρακτηρες ολα ειναι πολυ καλα ολα! τι μπορω να κανω εγω ωστε να καταλαβουν οτι δε πρεπει να παιζουν ετσι μαζι του? στεναχωριεμαι γι αυτο!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αν τα μάλωνες θα καταλάβαιναν ίσως από τον τόνο της φωνής σου ότι δυσανασχετείς με αυτό που κάνουν. Μιλάμε για παιχνίδι, ή όντως υπάρχει κακή σχέση των δύο μεγάλων με το μικρό ;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αγελη ειναι και σαν αγελη παιζουν,μαλωνουν κλπ

Ειναι στειρωμενα?
Αν οχι κανε κατι γιατι τα 6 συντομα θα γινουν 36...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
λοιπον doris θα το ηθελα πολυ και δε κολλαω ειναι απιστευτη φατσα εχει κατι απο fox terrie και grifon! με κοιταζει μεσα στα ματια σα να μου μιλαει ομως αν πρεπει να λειψω για λιγεσ μερες δεν εχω καποιον να τα βγαζει βολτα αι ενα αομα ειναι δυσκολο μονο γι αυτο το λογο εχω θεμα.
γενικα εχουν καλη σχεση ολα αλλα το ενα μεγαλο αρσενικο ειναι λαμπραντορ ειναι ψευτομαγκας και αγριευει ετσι στο μικρο. χωρις ομως να ειναι παντα ετσι.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
Αγελη ειναι και σαν αγελη παιζουν,μαλωνουν κλπ

Ειναι στειρωμενα?
Αν οχι κανε κατι γιατι τα 6 συντομα θα γινουν 36...
μονη μου δε μπορω να κανω κατι, προσφατα μιλησα με εναν τυπο που γνωριζω απο τον δημο και η απαντηση του ηταν (στην ελλαδα ζεις)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
μονη μου δε μπορω να κανω κατι, προσφατα μιλησα με εναν τυπο που γνωριζω απο τον δημο και η απαντηση του ηταν (στην ελλαδα ζεις)
Τι λες Jasmine και τι λέει αυτός? Ειδοποίησε το δήμο να έρθουν να πάρουν τα σκυλιά για εμβολιασμό και στείρωση όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να κάνουν.
Μίλα με το γραφείο περιβάλλοντος. Σε ποιο δήμο είσαι? Είναι πιθανό τα θηλυκά τουλάχιστον να είναι ήδη στειρωμένα - αν τα παρατηρείς ας πούμε ένα χρόνο θα το είχες καταλάβει αν ήταν αστείρωτα, αλλά κάνε την προσπάθειά σου.

Όσο για την ιεραρχία της αγέλης, θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα... Εφ' όσον ο μικρός είναι μέλος αυτής της αγέλης και ζει με αυτά τα σκυλιά, ισορροπίες υπάρχουν, όσο άγρια κι αν φαίνονται τα πράγματα στους απ' έξω. Γιατί απ' έξω βρίσκεσαι, δεν είσαι η αρχηγός αυτής της αγέλης... :)

Last edited:

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ξερω οτι ειναι θεμα ιεραρχιας ομως πολλες φορες τον τραυματιζουν! τωρα πια δε βρισκομαι αθηνα ειμαι επαρχεια και οταν ειχα ζητησει τη βοηθεια του δημου εφαγα πορτα.. τι αλλο να κανω?

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
ξερω οτι ειναι θεμα ιεραρχιας ομως πολλες φορες τον τραυματιζουν! τωρα πια δε βρισκομαι αθηνα ειμαι επαρχεια και οταν ειχα ζητησει τη βοηθεια του δημου εφαγα πορτα.. τι αλλο να κανω?
Πας στο Δήμο και αν φας πόρτα τότε κάνεις μια ωραιότατη μήνυση στο Δήμο για την πόρτα που έφαγες. Έτσι κανένας υπάλληλος, ακόμα και γνωστός σου, δεν θα τολμήσει να σου ξαναπεί που ζεις και που θα έπρεπε να ζεις.

Last edited:

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Επίσης το να φωνάξεις στα άλλα για να μην κάνουν κάτι στον Ωμέγα της υποθεσης δεν οφελεί κάτι .Ακόμα και αν τον υιοθετήσει κάποιος ,θα βρεθεί κάποιο άλλο σκυλί να είναι ο τεέυταίος κρίκος .
Έχω τύχει να δω αγέλη να κατασπαράζει Ωμέγα ,και δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα (παρά μόνο να ρίξω νερό για να σταματήσουν αλλά δεν οφέλησε σε κάτι ).Υπάρχουν αγέλες με πολύ κυριαρχικούς και βίαιους αρχηγούς και συχνά οι Ωμέγα να πεθαίνουν από τραύματα .

Εκτός από αυτά που σου λένε παραπάνω ,ρώτησε αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει κανένα .

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
Πας στο Δήμο και αν φας πόρτα τότε κάνεις μια ωραιότατη μήνυση στο Δήμο για την πόρτα που έφαγες. Έτσι κανένας υπάλληλος, ακόμα και γνωστός σου, δεν θα τολμήσει να σου ξαναπεί που ζεις και που θα έπρεπε να ζεις.
ειμαι ασχετη απο αυτα... πως κανω μηνυση στο δημο? αυτο χρειαζεται δικηγορο ή απλα καταγγελια?
μονο σε αυτον το κανουν αυτο σε κανενα αλλο, και ειναι τοσο καλος! το ατομο που μου ειπε αυτο νομιζα πως ειναι πραγματικα ζωοφιλος εχει και αυτος ενα λαμπραντορ..

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
ειμαι ασχετη απο αυτα... πως κανω μηνυση στο δημο? αυτο χρειαζεται δικηγορο ή απλα καταγγελια?
μονο σε αυτον το κανουν αυτο σε κανενα αλλο, και ειναι τοσο καλος! το ατομο που μου ειπε αυτο νομιζα πως ειναι πραγματικα ζωοφιλος εχει και αυτος ενα λαμπραντορ..

Φαντάζομαι οτι θέλει δικηγόρο..Αν έχεις τα χρήματα και δεν θές να το αφήσεις να ''πέσει κάτω'' κυνηγησέ το.Μπράβο σου για τα αδεσποτάκια!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Η υιοθεσία του μικρού είναι πιστεύω μία λύση - να μπεί κάποια αγγελία, μήπως βρεθεί σπίτι. Αλλά άν εσύ είσαι μακριά από την Αθήνα, πώς θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό ; Υπάρχει κάποιος άλλος που τα φροντίζει όταν εσύ λείπεις ;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87