βοήθεια σας παρακαλώ!!!!

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Καλησπέρα και από μένα και σας ευχαριστώ για την φιλοξενία!!χρειάζομαι την βοήθειά σας!!Θα ήθελα αν μπορείτε να μου συστήσετε ορθοπεδικό κτηνίατρο γιατί αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τον 8άχρονο μικρόσωμο σκυλάκο μου...πριν από 3 μήνες εμφάνισε χωλότητα και αφού κάναμε ακτινογραφίες-αιματολογικές υπερήχους..δεν βρίσκαμε τίποτα και για να μην σας ζαλίζω αλλάξαμε κτηνίατρο και πάλι με έναν απο τουσ καλύτερους ακτινολόγο υπερηχολόγο δεν βρήκαμε κάτι παθολογικό εκτός απο λιγάκι διογκωμένο προστατη τον οποίο και θεραπεύσαμε και η νέα μας γιατρός μας σύστησε σε έναν ορθοπεδικό στην Ν.Σμυρνη που διέγνωσε προβολή δίσκου 12κατος-13ος θωρακικός σπονδυλος ..Ο γιατρός μου φάνηκε εξαιρετικός όμως θα ήθελα να πάρω μια δεύτερη γνώμη από εξειδικευμένο ορθοπεδικό γιατί μου είπε πως ακόμη δεν χειρουργείται και θα το πάμε με prezolon σιγά σιγά να δούμε πως θα παει...ο σκυλάκος όμως αν και τρώει με όρεξη και περπατάει κανονικά τις άλλες ωρες έχει χάσει το κέφι του δεν παίζει πια ποτέ και δείχνει να πονάει ειδικά όταν τον χαϊδεύω στα πλευράκια του.. θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας και την βοήθεια σας σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...Μαγνητική δεν έχουμε κάνει μόνο ψηφιακές ακτινογραφίες...φοβόμουν λιγάκι την νάρκωση αλλα καθώς φαίνεται δεν θα την γλιτώσουμε...τώρα παίρνουμε κορτιζόνη για 7 μέρες και δεν έχουμε δει καμια φοβερή βελτίωση..

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Αν ο γιατρός που πήγες στην Ν.Σμύρνη, είναι ο Βλαχόπουλος, έχεις ήδη πάει στον πιο εξειδικευμένο. Μπορείς όμως πάντα να πάρεις και δεύτερη γνώμη. Υπάρχουν αρκετοί καλοί γιατροί, οι περισσότεροι από Χαλάνδρι και πάνω. Τον διογκωμένο προστάτη, πως τον θεραπεύσατε;

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ όσο δεν φαντάζεστε για την άμεση απάντηση!!!!Ναι ο κος Βλαχόπουλος είναι και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη μαζί του!!!Τον προστάτη τον θεραπεύσαμε με xeden 5mg και Ypozane 1,78..έχουμε κάνει 4 φορές αιματολογικές στο τρίμηνο αυτό δεν έχει τίποτα άλλο παθολογικό και έτσι στραφήκαμε με την νέα μας κτηνίατρο στο ορθοπεδικό κομμάτι για να δούμε από που προέρχεται ο πόνος.....

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Αν έχετε κάποιον στην κατηγορία του κύριου Βλαχόπουλου αν δεν σας κάνει κόπο με ενημερώνετε σας ευχαριστώ και πάλι!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Σε ρωτάω για τον προστάτη, γιατί και ο δικός μου έχει ελαφρώς διογκωμένο, αλλά δεν είναι να κάνουμε κάτι.

Αν έχεις πάει στον Βλαχόπουλο, εμπιστεύσου τον. Εκτός, αν δεν πρόκειται για κάτι ορθοπεδικό, οπότε μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη, είναι καλή κίνηση.

Μαραγκός Θωμάς
Λιαπής Ιγνάτιος
Κέστης Απόστολος

είναι από τους πολύ καλούς.

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Καταρχήν σε ευχαριστώ!θεραπεύσαμε τον προστάτη γιατί βλέπαμε 2 κυστούλες και ελαφριά διόγκωση και είπαμε μήπως η ενόχληση και η απώλεια της διάθεσης ήταν από αυτό..Τον δεύτερο υπέρυχο τον κάναμε με τον Λεβεντογιαννη.Η κτηνίατρος μας τώρα μας λέει πως παθολογικά είμαστε υγιέστατοι!!!!Ετσι φτάσαμε στον κύριο Βλαχόπουλο ο οποίος ήταν και εξαιρετικός μαζί μου ευγενέστατος και πολύ ήρεμος και με τον μικρό!!Δεν με παραξένεψε οτιδήποτε ίσα ίσα έφυγα από εκέι με τις καλύτερες εντυπώσεις απλά μια ακόμη γνώμη να έχω στο μυαλό μου ότι το έψαξα στους καλύτερους γιατί 3 μήνες τα βράδια κοιμάμαι από πάνω του και τον βλέπω να μην είναι πολύ καλοδιάθετος και όπως καταλαβαίνετε....δράμα....

Last edited:

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Eπίσης θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία με υποθυρεοειδισμο γιατί κάναμε εξετάσεις με τον προηγούμενο κτηνίατρο και έδειξαν τ3 τ4 χαμηλά και ξεκινήσαμε χάπι όμως την προηγούμενη ημέρα της αιμοληψίας του είχε κάνει ενέσιμη κορτιζόνη για να δούμε εάν θα του περάσει ο πόνος που δεν έβρισκε από που προέρχεται...πηγαίνοντας στην νέα μας γιατρό μας είπε πως δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε θυρεοειδικές εξετάσεις επειδή είχε προηγηθεί κορτιζόνη ενέσιμη και έτσι κάναμε απο την αρχή TSH kai FT3 και FT4 όπου έδειξαν δεν υπήρχε υποθυρεοειδισμός και άδικα πήραμε χάπι για 1 εβδομάδα... :(

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ηδη πας σε πολυ καλους ιατρους. Λεβεντογιαννης θεωρω οτι εινια κορυφη στα απεικονιστικα διαγνοστικα- και Βλαχοπουλος στα ορθοπαιδικα. Αλλος πολυ ψαγμενος σε ορθοπαιδικα ειναι και ο Μιχαλης Φλαρακος στην νεα ερηθρεα.

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Σας ευχαριστώ πολύ:)!!!!Κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου η αλήθεια είναι!!!Μάλλον ο πόνος που έχει στα πλευράκια είναι καθαρά αντανακλαστικός από τον σπόνδυλο...τώρα μένει η μαγνητική γιατί αν χρειαστούμε χειρουργείο σε λίγους μήνες θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Στο μεταξύ, κράτα τον όμως, όσο περισσότερο περιορισμένο γίνεται. Αν έχει πρόβλημα σπονδύλων, δεν θέλει καθόλου καταπόνηση.

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
ωχ...πρέπει να τον δέσω..είναι συνέχεια πέρα-δώθε....χαμήλωσα το κρεβάτι μου και δεν τον αφήνω να κατεβαίνει μόνος του τουλάχιστον...μακάρι να γλυτώσουμε το χειρουργείο φοβάμαι πολύ!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Από crate σκαμπάζει;
Θα σου χρειαστεί και για αποθεραπεία και γενικώς.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
ωχ...πρέπει να τον δέσω..είναι συνέχεια πέρα-δώθε....χαμήλωσα το κρεβάτι μου και δεν τον αφήνω να κατεβαίνει μόνος του τουλάχιστον...μακάρι να γλυτώσουμε το χειρουργείο φοβάμαι πολύ!!!
Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαγορευτικό να κινείται, ξέχνα και τις βόλτες. Ακόμη και για κατούρημα, αν μπορείς να τον κατεβάζεις εσύ - ίσα να κάνει μερικά βήματα (τα ελάχιστα δυνατά) μέχρι να κάνει την ανάγκη του. Η ακινησία είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη, κρίσιμη μάλιστα για τη θεραπεία. Εγώ αναγκάστηκα να πάρω crate για αυτό το λόγο και μόνο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
!!!!!!!κατάλαβα......πω πω!!!Σε ευχαριστώ!!εσείς κάνατε χειρουργείο?
Όχι, με κορτιζόνη το πολεμήσαμε, δεν ήταν βαριά περίπτωση. Δεν αναγκαστήκαμε να κάνουμε μαγνητική και χειρουγείο. Κάναμε κορτιζόνη, ακινησία κατά τη διάρκεια του προβλήματος και συντηρητικές κινήσεις ακόμη κι όταν το σκυλί πήρε τ' επάνω του. Και κομμένα τα πηδήματα σε καναπέδες-κρεβάτια, όπως και το ανέβασμα-κατέβασμα σε σκάλες εφ' όρου ζωής.

Neo 1982

Active Member
27 Αυγούστου 2013
34
0
Όχι, με κορτιζόνη το πολεμήσαμε, δεν ήταν βαριά περίπτωση. Δεν αναγκαστήκαμε να κάνουμε μαγνητική και χειρουγείο. Κάναμε κορτιζόνη, ακινησία κατά τη διάρκεια του προβλήματος και συντηρητικές κινήσεις ακόμη κι όταν το σκυλί πήρε τ' επάνω του. Και κομμένα τα πηδήματα σε καναπέδες-κρεβάτια, όπως και το ανέβασμα-κατέβασμα σε σκάλες εφ' όρου ζωής.
Τι καλά!!!!Μακάρι να την σκαπουλάρουμε και εμείς έτσι!!!πήρατε πολύ καιρό κορτιζόνη?Αύριο κλείνουμε 7 ημέρες με prezolon...Θα αρχίσω να τον περιορίζω και εγώ κάλλιο αργά παρά ποτέ....τώρα έτσι και αλλιώς επειδή πονάει είναι μετρημένος στα πάνω- κάτω...όταν λείπω πάντως θα τον έχω δεμένο σίγουρα...

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ο σκυλακος τι ετρωγε,ηταν υπερκινητικος τοσα χρονια ? αν τρωει κανονικα δεν ποναει τοσο πολυ..
αν γινει επεμβαση που ευχομαι να μην γινει εχει καλα ποσοστα επιτυχιας.. ενα καλο αρθρο που βρηκα,αν και ισως το εχεις διαβασει και εσυ ειναι αυτο..
Το σύνδρομο της μυελικής αταξίας - παραπάρεσης στις μεγαλόσωμες φυλές σκύλων
περαστικα