Καλησπέρα και από μένα και σας ευχαριστώ για την φιλοξενία!!χρειάζομαι την βοήθειά σας!!Θα ήθελα αν μπορείτε να μου συστήσετε ορθοπεδικό κτηνίατρο γιατί αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τον 8άχρονο μικρόσωμο σκυλάκο μου...πριν από 3 μήνες εμφάνισε χωλότητα και αφού κάναμε ακτινογραφίες-αιματολογικές υπερήχους..δεν βρίσκαμε τίποτα και για να μην σας ζαλίζω αλλάξαμε κτηνίατρο και πάλι με έναν απο τουσ καλύτερους ακτινολόγο υπερηχολόγο δεν βρήκαμε κάτι παθολογικό εκτός απο λιγάκι διογκωμένο προστατη τον οποίο και θεραπεύσαμε και η νέα μας γιατρός μας σύστησε σε έναν ορθοπεδικό στην Ν.Σμυρνη που διέγνωσε προβολή δίσκου 12κατος-13ος θωρακικός σπονδυλος ..Ο γιατρός μου φάνηκε εξαιρετικός όμως θα ήθελα να πάρω μια δεύτερη γνώμη από εξειδικευμένο ορθοπεδικό γιατί μου είπε πως ακόμη δεν χειρουργείται και θα το πάμε με prezolon σιγά σιγά να δούμε πως θα παει...ο σκυλάκος όμως αν και τρώει με όρεξη και περπατάει κανονικά τις άλλες ωρες έχει χάσει το κέφι του δεν παίζει πια ποτέ και δείχνει να πονάει ειδικά όταν τον χαϊδεύω στα πλευράκια του.. θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας και την βοήθεια σας σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...Μαγνητική δεν έχουμε κάνει μόνο ψηφιακές ακτινογραφίες...φοβόμουν λιγάκι την νάρκωση αλλα καθώς φαίνεται δεν θα την γλιτώσουμε...τώρα παίρνουμε κορτιζόνη για 7 μέρες και δεν έχουμε δει καμια φοβερή βελτίωση..
Last edited: