βοήθεια

liaxrist

Member
2 Ιουνίου 2012
5
0
Είμαι από Θεσσαλονίκη και Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως!πριν 1 ώρα οι γονείς μου βρήκαν έξω από το αυτοκίνητο μας έναν κούταβο το πολύ 3ων μηνών!Δεν μπορεί να πατήσει τα πίσω πόδια του και μάλλον χτύπημα από αυτοκίνητο τον πήραμε στο σπίτι του βάλαμε νερό και φαγητό,η κτηνιατρική του ΑΠΘ είναι κλειστή επικοινώνησα με τον δικό μας κτηνίατρο ο οποίος μου είπε να ψάξω αν υπάρχει κάποιος ανοιχτός και αν είμαι διατεθειμένη να αναλάβω τα έξοδα!Διατεθειμένη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ να αναλάβω τα έξοδα ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου δεν έχουμε δυστυχώς τη δυνατότητα.Μπορώ να τον φιλοξενήσω για όσο χρειαστεί αλλά δεν ξέρω τι να κάνω βρίσκομαι σε αδιέξοδο!δεν ξέρω ποιον να πάρω τι να κάνω!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο σου που τό μαζεψες καί εύχομαι όλα νά πάνε καλα καί νά περπατήσει. Φιλοζωικη δεν υπάρχει μήπως σε βοηθήσουν???

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

liaxrist

Member
2 Ιουνίου 2012
5
0
Στην περιοχή που μένω δεν υπάρχει φιλοζωική με μια άλλης περιοχής που επικοινώνησα μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί και αυτοί από την τσέπη τους τα πληρώνουν και μου έδωσε τηλέφωνο κτηνιάτρου ο οποίος υποτίθεται είναι πολύ οικονομικός σε σχέση με τα αδέσποτα,όταν του τηλεφώνησα μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι και να απευθυνθώ σε κλινική οι οποίες κοστίζουν πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα αναλάβω και μου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι γεια σου!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ωραία...ο δικός σου κτηνίατρος δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει δωρεάν? Πότε θα ανοίξει? Ρε παιδιά, κανένας από Θεσσαλονίκη που να μπορεί να βοηθήσει με τον δικό του κτηνίατρο????? Τουλάχιστον κράτα τον κάπου ζεστά και μαλακά, βάλτου να φάει λίγο, λίγο και περίμενε να γυρίσει ο κτηνίατρος σου. Και πολλά υγρά. Αν δεις ότι δεν θέλει να φάει η να πιεί δοκίμασε νερό με σύριγγα.

liaxrist

Member
2 Ιουνίου 2012
5
0
Ο δικός μου ο κτηνίατρος δωρεάν δεν κάνει τίποτα! έφαγε κανονικά από το χέρι μου όλη τη κονσέρβα νερό του το έβαλα μεσα στο σπιτάκι του!δεν σηκώνεται καθόλου και τα έκανε επάνω του

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Πόσο μπορεί δηλαδή να κοστίσει μία πρώτη εξέταση απο τον κτηνίατρο να σου πει τουλάχιστον την παραπέρα θεραπεία που μπορεί να χρειαστεί?Ισως μπορεύμε να βοηθήσουμε το καήμενο!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν είναι δικός σου κτηνίατρος, που σημαίνει ότι του εχεις χώσει αρκετά λεφτα΄...και δεν σε βοηθάει σε αυτή τη περίπτωση ανάγκης...ρίξτου ένα καλό ξεχέσιμο και άλλαξέ τον....
Τη Τρίτη θα ανοίξει η ΑΠΘ, οπότε πήγαινέ το εκεί. Προς το παρόν φαίνεται ότι ο σκύλος έχει παραλύσει (προσωρινά η όχι, δεν ξέρω), από το χτύπημα. Κράτον καθαρό, ταισμένο και ποτισμένο, τουλάχιστον μέχρι τη Τρίτη. Είσαι και Θεσσαλονίκη γαμώτο..

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Ακριβώς ότι σου λέει η Κατερίνα για τον κτηνίατρο.

Αν μπορείς βρες κάποιον ο οποίος μπορεί να δει το κουτάβι άμεσα και να κάνει μια εκτίμηση για την υγεία του και το πιθανό κόστος.

Κάποιος από Σαλόνικα βρε παιδιά να μπορεί να προτείνει κάποιο γιατρό;

Ενημέρωσε όταν μάθεις για τα έξοδα. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε :).

liaxrist

Member
2 Ιουνίου 2012
5
0
ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολυ για τη βοήθεια!!Δεν ξέρω αν πρέπει να χοροπηδήξω από τη χαρά μου τώρα!!Μόλις ο μπαγασάκος βγήκε από το σπιτάκι του και στηρίχτηκε στο αριστερό πίσω πόδι άρα από ότι καταλαβαίνω το δεξί έχει πρόβλημα!!κτηνίατρο ακόμα δεν έχω βρει και σε όσους τηλεφώνησα μου πρότειναν να πάω σε κλινική για ττην οποία μόλις είπα σε φιλοζωική της Θεσσαλονικής μου είπε φύγε μακρυά και από άποψη χρημάτων κ από άποψη υγείας

liaxrist

Member
2 Ιουνίου 2012
5
0
Αυτή τη στιγμή ο μόνος που εφημερεύει εδώ είναι μια κλινική!Σήμερα επικοινώνησα με την πρόεδρο ενός φιλοζωικού σωματείου και μου είπε να μην τον πάω καν εκεί

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κοίτα αν λέμε την ίδια κληνική έτσι και αλλίως μία νομίζω είναι Θεσσαλονίκη άστο καλύτερα πανάκριβη είναι.
Δοκίμασε λίγο αυτό το γιατρο. Φθηνός είναι απλά δεν θυμάμε αν είναι αυτός.

Νοταρίδης Παύλος : Πεστών 77, Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα, Τηλ. 2310-924854, Κινητό 6944426450

Πεστών 77, Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα, Τηλ. 2310-924854, Κινητό 6944426450

Σε ποία περιοχή είσαι Θεσσαλονίκη;
Πες μου αν έβγαλες άκρη.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Μην το αφήνεις να κινείται καλύτερα.
Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις, κάθε δευτερόλεπτο είναι κρίσιμο για την αποκατάσταση της βλάβης.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.341
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988