βοηθεια Επιλογή ράτσας

ababapanos

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2009
33
0
κερκυρα
Ειχα ξανα γραψει θεμα για ενα κουταβι μποξερ, ομως ειδα και αλλα 2 σκυλακια που μου αρεσουν...

αυτα ειναι ακομα ειναι το Τζακ ρασελ , και το ΣΙΜΠΑ ΙΝΟΥ, οποτε για την ωρα ειμαι αναμεσα σε ενα απο αυτα η του Boxer.

Θα θελα να μου λεγατε ποια ειναι τα θετικα και τα αρνητικα του καθενος...

Εγω απο την πλευρα μου θελω ενα σκυλακι μικρου σχετικα η μεσαιου μεγεθους,χωρις να μαδαει πολυ , που να μπορει να εκπαιδευτει, να εχει ευγενικο χαρακτηρα και να ειναι ηρεμο να μην γαβγιζει πολυ.και να μπορει να μεινει μονο του 8-9 ωρες οταν θα ειμαι στην δουλεια.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ξέρω καθόλου για το σίμπα, αλλά με αυτά τα στοιχεία:
μικρου σχετικα η μεσαιου μεγεθους,χωρις να μαδαει πολυ , που να μπορει να εκπαιδευτει, να εχει ευγενικο χαρακτηρα και να ειναι ηρεμο να μην γαβγιζει πολυ.και να μπορει να μεινει μονο του 8-9 ωρες οταν θα ειμαι στην δουλεια.
ούτε το Τζακ Ράσελ ούτε το Μπόξερ σε καλύπτει.
Ειδικά το Τζακ Ράσελ είναι η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, κατά τη γνώμη μου. Υπερδραστήριο, γαυγίζει, μαδάει, θέλει τρελή εκτόνωση για να μην κάνει ζημιές στο σπίτι. Το Μπόξερ είναι μεγάλο σκυλί, μαδάει, έχει καλό χαρακτήρα, δεν γαυγίζει πολύ, εκπαιδεύεται πολύ καλά και χρειάζεται πολλή άσκηση και εκτόνωση.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
ψαξ το καλυτερα!!! τα χαρακτηριστικα που θελεις να εχει το σκυλακι δεν εχουν καμια σχεση με τις συγκεκριμενες ρατσες που ανεφερες!! μην το ψαχνεις συμφωνα με την εμφανιση!!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μην το ψαχνεις ...english bulldog :D

Καλο μεγεθος , δεν γαβγιζει ιδιαιτερα , καλοβολο και ευγενικο...μαδαει λιγο και δεν ειναι σκυλος για εκπαιδευση :D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
μπασετχαουντ!δεν του αρεσει πολυ η μοναξια αλλα κοιμαται 15 ωρες την ημερα κ βαριεται τις πολλες βολτες.μαδαει λιγο,γαβγιζει σπανια φτανει τα 25κιλα ειναι ευγενικο με τα παιδια μην σου πω οτι τα αποφευγει κ ολας.αυτα,

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
@Δεσπινα
Θα αρχησω να πιστευω οτι εισαι εκτροφεας μπασετχουντ και μας το κρυβεις :D
και σε μενα τα ιδια ειπες!!!:D:D:D
@Τρικυ +1:):):)
που ξερεις μπορει κ να ειμαι.....:pτο προμοταρω καλα παντως:D!