βρέθηκε ημίαιμο σκυλάκι

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
καλησπέρα σήμερα καθώς κάναμε την μεσημεριανή μας βόλτα με την μικρή συναντήσαμε ένα ημίαιμο σκυλάκι που μοιάζει με λαμπραντόρ. το σκυλάκι το βρήκα να κοιμάται σε ένα πεζοδρόμιο το οποιο φορούσε ένα μπλε περιλεμεο αλλα χωρίς ταυτότηα από την στιγμή που μας είδε και αφού έπαιξε λίγο με την δικια μου μετά δεν ξεκόλλαγε από διπλα μου με ακολούθαγε για καμια ώρα όσο κράτησε και η βόλτα δηλαδή..

το σκυλάκι είναι αρσενικό και αποσο έμαθα το παράτησε κάποιος όπου είχε αυτό και έναν μολοσσό και τα πέρναγε κάθε μέρα μπροστά από το pet shop που έχει ο φίλος μου..... το σκυλάκι από την ώρα που το τάισα ( περίπου 1 kg ξηρά τροφή έφαγε ) και του έδωσα νερό μου έχει γίνει στενός κορσές με ακολουθάει και κλαίει συνεχεια οποιος/οποια ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για να το κράτηση. το σκυλάκι είναι περίπου 1.5 - 2 χρόνον πολύ καλός χαρακτήρας - πανέξυπνο - φιλικό με όλα τα ζώα ακόμα και με τις γατες και ακούει με την μια ότι και να του πεις

επικοινώνησα και με την φίλο ζωική αλλα δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν γιατί λένε πως είναι πλήρες ( 3 χρονια το ίδιο παραμύθι )

2013-01-22-060.jpg2013-01-22-059.jpg2013-01-22-058.jpg2013-01-22-057.jpg

οποιος/οποια ενδιαφέρεται να υοθετήσει τον μικρό ας επικοινωνήσει μαζί μου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 698 31 75 370 ( ΓΙΑΝΝΗΣ )

EMAIL : [email protected]

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
δεν υπάρχει τσιπάκι δυστυχώς το θέμα είναι πως έμαθα πιάνου είναι γιατί περνάει κάθε μέρα μπροστά από το pet shop του φίλου μου και τον έβλεπε καθημερινά και με τα 2 σκυλιά και εδώ και 5 μέρες τον βλέπει μονο με τον μολοσσό.....δυστυχώς το σκυλάκι το παράτησε

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εφ'οσων ξερεις (και εχεις και μαρτυρα τον πετ-σοπα) ποιος το παρατησε γιατι δεν καλεις αστυνομια?
Η εγκαταλειψη τιμωρειται με προστιμο!

Οσο για το ''παραμυθι'' της φιλοζωικης ελευσινας...μονο παραμυθι δεν ειναι οτι ειναι υπερ-τιγκα στα σκυλια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.340
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988