βρεθηκε & χαριζεται σκυλι τυπου mastiff

Status
Κλειδωμένο θέμα

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Βρηκα αυτο το σκυλι στον κηπο μου σημερα το πρωι. Θηλυκο χωρις λουρι. Δεν εχω προλαβει να το παω σε γιατρο για μικροτσιπ. Ξερει κανεις τι ρατσα ειναι? Αν ειναι χαμενο? Ακουει εντολες δεν φαινεται πεινασμενο. Φυσικα αναζηταμε τον ιδιοκτητη του ειδαλλως χαριζεται. 6932297236

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καποια διασταυρωση mastiff με sharpei μου μοιαζει! Φαινεται πολυ καλουλα η καημενη! Μακαρι να βρεθουν οι ιδιοκτητες!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εμένα μου κάνει κάτι σε dogo canario ή cane corso....αν και μου φαίνεται λίγο γεματούλα...
Δεν με βοηθάνε και ιδιαίτερα οι φωτογραφίες....
Μακάρι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες της(αν το αξίζουν) αλλιως να βρει ένα καλό σπιτάκι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Κατι σε sharpei οχι. Εμενα μου κανει κατι σε μαστιφ με cane corso.
Χωρις λουρι που την βρηκες ειναι λιγο υποπτο. Σε ποια περιοχη ανεφερε!

Μακαρι να την ψαχνουν και να την βρουν γρηγορα!

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Στην Ανω Γλυφαδα. Πισω απο το City Plaza. Θα βγαλω και αλλες φωτο

mastino napolitano μου ειπανε οτι μοιαζει........

Last edited by a moderator:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν βάλεις και καμια φωτο όρθια ίσως μπορέσουμε να έχουμε πιο ξεκάθαρη άποψη...
Πάντως μου φαίνεται ότι έχει πολύ "σφιχτό" δέρμα, χωρίς πολύ περίσσευμα για να είναι μαστίνο....:p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Cane corso ή canario δεν ειναι καλε! Napolitano με μια πιο μικροσωμη φυλη!

Aσε που πρεπει να διορθωθει ο τιτλος με το bullmastif θα μας φανε οι bullamastifαδες!!!! χαχαχχα

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μάλλο θα αναθεωρήσω....
Φέρνει και σε μαστίνο....κατι ανάμεσα σε μαστίνο και C.C. μου κάνει.....

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Μαστινο Ναπολιτανο εχει σιγουρα και θα ελεγα οτι ειναι κιολας, αλλα οχι πολυ καλο δειγμα της ρατσας αυτης. Παντως ειναι πολυ ομορφο και ειναι κριμα. Ελπιζω να βρεθει το αφεντικο του ή καποιος που να τον θελει, γρηγορα.

ΥΓ. Δεν ειναι μπουλμαστιφ!!!:):D:D:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Cane corso ή canario δεν ειναι καλε! Napolitano με μια πιο μικροσωμη φυλη!

Aσε που πρεπει να διορθωθει ο τιτλος με το bullmastif θα μας φανε οι bullamastifαδες!!!! χαχαχχα
Σε αυτό έχεις δίκιο:mad::D! Θα σας φάμε αν δεν αναθεωρηθεί ο τίτλος:):)

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Παιδια εγω δεν μπορω πια να το αλλαξω.......Αν μπορει καποιος μοντ? Συγγνωμη αλλα ειμαι εντελως ασχετη! Ετσι μου ειπανε ετσι ειπα.........

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Παιδια εγω δεν μπορω πια να το αλλαξω.......Αν μπορει καποιος μοντ? Συγγνωμη αλλα ειμαι εντελως ασχετη! Ετσι μου ειπανε ετσι ειπα.........
Σιγα το προβλημα, μην δινεις σημασια, πλακα κανουμε. Το προβλημα ειναι να βρεθει μια λυση για τον σκυλο

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πως το βγαζουν βολτα αυτο το θηριο βρε παιδια..........
Κανονικά, όπως βγάζεις βόλτα ένα μικρό σκυλάκι. Μην ξεχνάς ότι ακόμα είναι κουτάβι και ίσως να είναι λιγάκι φοβισμένο - δεν ξέρουμε την ιστορία του, οπότε αν τρομάξει με κάτι θα προσπαθήσει να φύγει σφαίρα και μπορεί να βγει στο δρόμο. Εκεί θέλει προσοχή, για να μη σε ρίξει κάτω, ή σου φύγει και πάθει κακό.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Xαχα!:D
Το έβαλες καθόλου σε λουρί να δεις αν τραβάει;
Πάντως γενικά όταν το πας βόλτα φρόντισε να πάτε σε μέρος που δεν θα έχει πολλά ερεθίσματα γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει κι αν θα μπορέσεις να το κουμαντάρεις, ειδικά από την στιγμή που δεν τον ξέρεις τον σκύλο ουσιαστικά....
Με το δικό σου σκύλο πως τα πάει;

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
με τον δικο μου δεν τα εχω βαλει μαζι ακομα σε αλλα δωματια ειναι. Πηγε λιγο να τραβηξει και παραλιγο να βρεθω απο ανω στην κατω Γλυφαδα.........

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
mastino napolitano θα έλεγα αλλά το μέγεθός της είναι λιγάκι μικρούλικο για τέτοιου είδους σκύλο, δε βρίσκετε?

εκτός κι αν η φωτό "κόβει" μπόι :p

είναι πολύ όμορφη! μακάρι να πάνε όλα καλά!

Status
Κλειδωμένο θέμα