γεια σας και απο εμενα.

valjean

New Member
13 Φεβρουαρίου 2014
3
0
γεια σας με λενε γιαννη και αγαπω τα σκυλια. θα ηθελα αν γινεται να με βοηθήσετε στην επιλογή ενός κουταβιού που θελω να παρω.

λοιπον είμαι παλαιος κατοχος 2 λυκόσκυλων .....εδώ και τρια χρονια δεν εχω σκυλο αλλα θελω να παρω ένα ροτβαιλερ η ένα ντομερμαν .

απ την άλλη η κορη μου 14χρονων θελει ένα westie.

ο σκυλος το καλοκαιρι θα είναι στο εξοχικο με κηπο και το χειμωνα στο διαμερισμα .
το σκυλι το θελω και σαν φυλακα χωρις βεβαια να είναι αγριο και επιθετικο . καιτα αλλα σκυλια που ειχα παλαιοτερα ηταν μονο εμφανηση και γαβγισμα δεν ειχαν ινχνος επιθετικότητας.
παντος για την επιλογή μετραει και αν και ποσο μαδαει ο σκυλος γιατι ο υιος μου είναι λιγο αλλεργικος.

ευχαριστω και καλως σας βρηκα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλώς ήρθες.
Είχατε ποτέ σκύλο παράλληλα με τον γυιό σου? Μπορεί να είναι λίγο αλλεργικός και στην καθημερινή του επαφή με έναν σκύλο το πρόβλημα να γίνει χειρότερο. Αν είναι επιβεβαιωμένο ότι έχει αλλεργία στο τρίχωμα του σκύλου πρέπει ίσως να το ξανασκεφτείτε.
Υπάρχουν φυλές που θεωρούνται φιλικές με ανθρώπους με αλλεργίες αλλά δεν είναι απόλυτο. Ντόπερμαν και λυκόσκυλο δεν είναι ιδανικά για αυτή την περίπτωση, μαδάνε πολύ. Για γουέστυ δεν ξέρω.
Φυλές που δεν μαδάνε είναι τα schnauzer, poodles , havanese,maltese. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες και θα διαφωτίσουν τα παιδιά εδώ.

valjean

New Member
13 Φεβρουαρίου 2014
3
0
το ένα λυκοσκυλο το ειχα όταν ο γιος μου ηταν 5 χρονων και δεν είχαμε ιδιαιτερα προβλήματα αλλα ο σκυλος ηταν μονιμα εξω. αλλωστε μην νομιζεις ότι η αλλεργια είναι σοβαρη μιλαω για κανενα φταρνισμα .απλως τωρα θελουμε ένα σκυλο που θα τον εχουμε και μεσα στο διαμερισμα καλο θα ηταν για ολους μας να μην μαδαει πολύ όπως μαδουσε το λυκοσκυλο.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
το ένα λυκοσκυλο το ειχα όταν ο γιος μου ηταν 5 χρονων και δεν είχαμε ιδιαιτερα προβλήματα αλλα ο σκυλος ηταν μονιμα εξω. αλλωστε μην νομιζεις ότι η αλλεργια είναι σοβαρη μιλαω για κανενα φταρνισμα .απλως τωρα θελουμε ένα σκυλο που θα τον εχουμε και μεσα στο διαμερισμα καλο θα ηταν για ολους μας να μην μαδαει πολύ όπως μαδουσε το λυκοσκυλο.
μπορεί να επισκευθεί αλλεργιολόγο και να του κάνει απευαισθητοποίηση και να μην έχει κανένα πρόβλημα

valjean

New Member
13 Φεβρουαρίου 2014
3
0
μηπως μπορει καποιος που είναι κατοχος ροτβαιλερ να μου πει αν ο σκυλος του χανει τριχα αρκετα η λιγο?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής