γεια σας

stefanos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2008
20
0
Το όνομά μου είναι Στέφανος, είμαι από κομοτηνή και είμαι 17 χρονών. Βρήκα τυχαία το φόρουμ και σκέφτηκα να γίνω μέλος. Αν όλα παν καλά σε 3-4 μήνεσ θα αποκτήσω ένα BULL TERRIER !!! (κουτάβι)

liajoe

Well-Known Member
Καλώς ήρθες :)

Εδώ θα βρείς πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να
ξεκινήσεις την σχέση σου με το κουτάβι, δημιουργόντας βάσεις
και κανόνες που θα το βοηθήσουν να καταλάβει την θέση του
σαν μέλος της οικογένειας, τι προσδοκάτε από αυτό και να μάθει
τρόπους και καλή συμπεριφορά.

Καλό διάβασμα :)

stefanos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2008
20
0
Σας ευχαριστώ γεια τις απαντήσεις πραγματικά ελπίζω με την βοήθειά σας (και με την δική μου θέληση) να παν όλα καλά με το ζώο και να μην έχω προβλήματα.

stefanos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2008
20
0
Μαρέσουν τα δυνατά και μεγαλόσωμα σκυλιά και κατέληξα σαυτό!:) έχω ακούσει ότι είναι ευγενικά σκυλιά υπάκουα κτλ κτλ.
Από ******** περνάς καθόλου? Αν περνάς παίζει να σε ξέρω φατσικά.:D

ROTTIE: Όλες οι αναφορές στο όνομα του petshop αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως στο dogforum δεν επιτρέπεται, με οποιοδήποτε τρόπο, η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς, εκπαιδευτές, κτηνίατροι και λοιποί).

Last edited by a moderator:

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Καλος ήρθες στην ομορφη παρέα μας...

και να κι αλλος απο τα πατρεια εδάφη μας..

με το καλο να αποκτησεις συντομα το μικρο φιλαρακι σου...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες Στεφανε. Δυνατα ειναι, αλλα μεγαλοσωμα...Μαλλον μεσαιου μεγεθους θα τα ελεγα.Ομορφα ζωα οπως και να εχει.:)

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
34
Κομοτηνή
Όχι από ******* ΠΟΤΕ
είναι το χειρότερο pet shop...
Εάν θέλεις καλό σκυλί θα πρέπει να το ψάξεις καλύτερα απο εκτροφείς...

Δυστυχώς ο ********* είναι ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, και ένα από τα χειρότερα Πετ σοπ..
Από άποψη υγιεινής και από τα πάντα..:shock::shock:

ROTTIE: Όλες οι αναφορές στο όνομα του petshop αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως στο dogforum δεν επιτρέπεται, με οποιοδήποτε τρόπο, η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς, εκπαιδευτές, κτηνίατροι και λοιποί).

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
34
Κομοτηνή
:) Για μπάρ λέει ρε παιδιά
Όχι Denis...
Είμαι και εγώ απο Κομοτηνή και ο μόνος ******** που υπάρχει είναι το πετ σοπ...

stefanos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2008
20
0
Δεν είναι έτσι όπως τα λες βρε. Πέρνα μια μέρα από εκεί και θα δεις. Το μαγαζί είναι παλιό γι’ αυτο. Σιγά σιγά το διορθώνει. Σκύλο από petshop δεν θα έπαιρνα αλλα από ******** μπορεί γιατί βλέπω τι γίνετε και τις άκρες του για ζώα κτλ.

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ.

Σημ. Όλες οι αναφορές στο όνομα του petshop αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως στο dogforum δεν επιτρέπεται, με οποιοδήποτε τρόπο, η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς, εκπαιδευτές, κτηνίατροι και λοιποί).