γιατι βηχει;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημέρα παιδια!Κάποιες μέρες τώρα ο μικρός βήχει και ανησυχώ.Δεν εχει συγκεκριμενες στιγμές.Βήχει όταν ξυπνάει,όταν πίνει νερό,όταν είναι ξαπλωμενος...Ξαναέβηχε πριν 2 εβδομάδες,αλλα σταματησε.Ξεκίνησε 2-3 μερες τώρα.Τι μπορεί να είναι;Εγώ είμαι με ίωση στο σπιτι και δεν τολμω να βγω εξω να τον παω σε γιατρο.Αν είναι κατι σοβαρό όμως...έφυγα! Α!Τώρα που το σκέφτήκα,μπορεί να τον κόλλησα εγω;Μεταφέρονται οι αρρωστιες μας στα ζωα;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ωχ!Βρήκα τι ειναι.Πήρα τη γιατρό και θα πάω σε μιση ωρα.Θα πω νεα μολις γυρισω.Ευχαριστω.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Γύρισα πριν κανενα τεταρτο.Καθισαμε αρκετη ωρα στο ιατρειο μπας και τον πετυχει η γιατρος να βηχει,αλλα τιποτα.Δεν πολυανησύχησε.Του έκανε μια ενεση και μου εδωσε και χαπια να του δινω.Θα δειξει.Πάντως μολις φυγαμε απο τη γιατρο,ξαναρχισε λιγο να βηχει.Αν ηταν σοβαρο δε θα έβηχε συνεχεια;

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
To ειχε περασει κ η δικια μου.
Δε θυμαμαι ποσο κρατησε,αλλα δεν δωσαμε φαρμακα.Μου ειπε ο γιατρος οτι και cennel cough να ειναι,την καλυπτει το εμβολιο...:rolleyes:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ευχαριστω ΜΑΚΗ. Nikos_x,κι εμεις εχουμε κανει εμβόλιο,αλλά μας έδωσε.Έχει αρχίσει και βήχει συνέχεια και κανει εμετο από το βηχα.Ο καημενος ειναι νηστικος όλη μερα.Πως θα τον ταισω αφου τα βγαζει;Νικο,κι εσενα περασε από αυτο το σταδιο;

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Νικο,κι εσενα περασε από αυτο το σταδιο;
Oχι ευτυχως.
Μονο το βηχα οταν ξυπνουσε,επινε νερο,ετρεχε ή και στα καλα καθουμενα.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Ο μποξερινος μου επαθε τραχειοβρογχίτιδα και εβηχε συνεχεια αν και δεν ειχε εμετους...
του εκανε μια ενεση ο γιατρος και του εδωσε αντιβιωση και ενα αλλο χαπακι νομιζω για τον βηχα...Τον ειχα μεσα για να μην κρυωνει και του περασε σε 5-6 μερες...
Προσοχη γιατι μεταδιδεται πολυ ευκολα απο σκυλι σε σκυλι...
Μου κολλησε και το λυκοσκυλο αλλα επειδη ξεκινησε αμεσα θεραπεια δε κρατησε σχεδον καθολου...
Γενικα αν το προλαβεις στην αρχη δε ειναι τιποτα....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Είναι καλυτερα σημερα.Βήχει αλλα όχι το χθεσινο χάλι και δεν κανει εμετους.Τον βγάζω,αλλα βολτα με το αμαξι ή σε δασακι με λουρι για να μη πλσιαζει αλλα σκυλια.Πιστευω οτι κι αυτος θα το ξεπερασει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr