γουργουρίζει η κοιλίτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
παίδιά να ρωτήσω κάτι... εδώ και 2 μέρες γουργουρίζει η κοιλίτσα της amelie μου. Μήπως ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό???? Το έχει παρατηρήσει κανέις ποτέ στο σκυλάκι του??

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βέβαια... Συνοδεύεται κι από άηχα αλλά όχι και άοσμα εκφυσήματα του εντέρου, για να το θέσω κομψά.
Νομίζω ότι συμβαίνει για τους ίδιους λόγους που συμβαίνει και σ' εμάς. :)
Παρ' όλα αυτά δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις γιατρό.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Ο δικός μου το παθαίνει αρκετά συχνά. Προσέχουμε λιγάκι τη διατροφή του και τέλος. Συνήθως σημαίνει ότι έχει φάει βλακείες.
(η πλάκα είναι ότι όποτε το παθαίνει τρομάζει απ' τους θορύβους και παρακαλάει για αγκαλια. ΣΥΝΕΧΩΣ)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Τι τα θελα και τα λεγα... Πάλι τα ίδια. Η κοιλιά γουργουρίζει και το αλητόσκυλο μου κατσικώνεται αγκαλιά θέλω δε θέλω. Όταν τον διώχνω γκρινιάζει. Μα τι συμβαίνει? Τρομάζει απ' τους θορύβους? Θεωρεί ότι έχω θεραπευτικές ιδιότητες?
Σας λέω κάθε φορά που γουργουρίζει η κοιλιά και κλάνει (σόρρυ) ασυστόλως το καταλαβαίνω αμέσως (πριν ακούσω ή μυρίσω οτιδήποτε) από το στενό μαρκάρισμα που μου κάνει.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? :confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Όχι καμία σχέση. Ο κτηνίατρος γνωρίζει γι' αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι βρήκε κι έφαγε και είναι έτσι, μέχρι που έμαθα ότι κάποιος πονόψυχος απ' το περιβάλλον μου του έδωσε μπάμιες :mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Ναι, μόνο ξηρά τροφή τρώει. Είναι καλύτερα τώρα. Την ιστορία με τις μπάμιες την πληροφορήθηκα ΑΦΟΥ είχα πάρει το γιατρό τηλέφωνο για να τον πρήξω και είχα προσπαθήσει να τον πείσω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ και 100% δεν έχει φάει τίποτε άλλο σήμερα! :mad:
Αμάν πια με τους διάφορους πονόψυχους συγγενείς που φίλους που ταϊζουν διάφορες μαλ@κίες τα σκυλιά μας χωρίς την έγκρισή μας και ΠΑΡΑ τις αυστηρές προειδοποιήσεις μας!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν μπορούσα να καταλάβω τι βρήκε κι έφαγε και είναι έτσι, μέχρι που έμαθα ότι κάποιος πονόψυχος απ' το περιβάλλον μου του έδωσε μπάμιες :mad:
Εχω βαρεθει να μαλωνω με τους πονοψυχους που ταϊζουν την Ζηνα και μου χαλανε την διαιτα. Παρεπιπτόντως την εχω κανει μοντέλο και είναι πλεον απιστευτα ευδιαθετη και ευκίνητη (χοροπηδαει στους καναπεδες και στα κρεβατια σαν κατσίκι!).

Το χειροτερο είναι όταν πηγαινω με την Ηρα σε ταβερνα με φιλους/συναφερφους. Με εχουν χαρακτηρισει μεχρι και άκαρδο που δεν λυπαμαι το σκυλί που μυριζει τα φαγητα και δεν του δινω.

Οσους δεν ξερουν τους αφηνω να της δωσουν έναν μεζέ και από μεσα μου γελαω σατανικά. Στο δευτερολεπτο εχουν μετανιώσει γι αυτόν το μεζέ και με παρακαλανε να της πω να μεινει κατω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Καλά Άρη πρόσφατα ήμαστε σε σουβλατζίδικο (τι το πήραμε μαζί το σκυλί να ζηλεύει? Βλακεία κάναμε τέλος πάντων).
Σηκώνεται μια παρέα με τα κόκαλα και τις άλλες βλακείες που είχαν ξεμείνει από το φαγητό τους σε μια χαρτοπετσέτα και πάνε και την αφήνουν εκεί που ήταν δεμένο το σκυλί μου κάτω απ' το τραπέζι :mad::mad::mad:
Εντάξει έβαλα τις φωνές έχει και η ευγένεια τα όριά της.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτό Λίζα λεγεται θράσος!! Τουλαχιστον μπορουσαν να ρωτησουν προτου προσφερουν τα σκουπιδια τους σε ξενο σκυλο.
Επισης ειναι προσβολη για τον ιδιοκτητη. Λες και εμεις τα εχουμε νηστικα δηλαδη.

Το καλο με την Ηρα είναι ότι την κερνάνε μόνο οι γνωστοι. Οι αλλοι δεν τολμανε. Το μονο που με ενοχλει είναι ο σχετικος χαμός που ακολουθει με την Ηρα να ζητιανευει. Ποτέ δεν την πειραξε καποιο κερασμα. Όχι βεβαια ότι το θεωρω και καλο.

Η Ζηνα συνηθως δεν τρωει από ξενους και μαλιστα προσπαθει να δαγκωσει όταν πανε να την κερασουν. Με την Ζηνα το θεμα είναι με τις γυναικες του σπιτιου που τρομαξα να τις πεισω ότι με το φαγητο της θα ασχολουμαι αποκλειστικα και μονο εγω. Βεβαια τώρα που εγινε κούκλα δικαιώθηκα.

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Μια από τα ίδια και εγώ μαλώνω συνέχεια με τον πατέρα μου που θέλει να δίνει στον Σκούμπι μεζέδες..
Μα καλά πόσο βλαμμένοι ήταν οι άλλοι στο σουβλατζίδικο?? :mad::mad::mad:

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
νομίζω είναι ένα θέμα κοινότυπο, λίγοι πιστεύω δεν το αντιμετωπίζουν. και εγώ τον Πρωτέα μόνο με ξηρά τροφή τον έχω τι και τον κτηνίατρο έχω βάλει να το πει στους δικούς μου μπας και το εμπεδώσουν ακόμα δεν έχω καταφέρει τίποτα. όπως καταλαβαίνεται το εντεράκι του Πρωτέα μου έχει γίνει λάστιχο πότε με ευκοίλιες πότε με εμετούς πότε με πόνους στο στομάχι αδιαθεσίες και αερίσματα. δεν πάει να ιδρώνω και να φωνάζω τίποτα ξεροκέφαλοι, όχι τίποτα άλλο είναι και λιγούρης πονάει ξεπονάει όχι δεν θα πει!!!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εγω δεν μπορω να τον παρω ακομα (ισως μετα την βασικη υπακοη) σε σουβλατζιδικο ή ταβερνα...θα φαει ΚΑΙ τον ψηστη και τα πιατα και την φετουλα με λαδι.:D:paja1:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48