...διάρροια νερό.!

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Παιδιά, σε περιπτωση διάρροιας(σχεδόν νερό χωρίς αίμα) να αφήσω χωρίς φαι για ενα 24ωρο? Γενικά τρώει μόνο ξηρά.
Χτές το απόγευμα κάναμε και το τελευταίο μας εμβόλιο(του χρόνου πάλι)και βάλαμε και αμπούλα για τσιμπούρια, ψύλλους και καλαζάρ (exspot). Η θερμοκρασία του ήταν καλή. Η διάρροια εντοπίστηκε σήμερα το πρωι, περίπου 14 ώρες μετά το εμβόλιο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Να μην φάει άλλη τροφή, βράσε του σκέτο ρύζι μόνο - και το ζουμί απο το βράσιμο ωφελεί, μέχρι να συνέλθει.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
για να αποφυγεις μαγειρεμα και ξυνισμενα κουταβισια μουτρακια που θα εχεις με τον λαπα παρε κονσερβα hills i/d και ενοειται παιρνεις τηλ στον γιατρο , να του πεις ποσες φορες εκανε διαρροια αν ηταν καθαρη αν ηταν δυσοσμη αν σου εκανε εμετο 'η οχι ,τη θερμοκρασια του και την γενικοτερη κατασταση του κουταβιου αν εχει διαθεση η' αν ειναι κακοκεφο

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Μέχρι στιγμής έχει φάει ενα μπόλ λαπά:p Τα΄χει κάνει απο το πρωι (9 η ώρα) 4 φορές. Τώρα δεν είναι "νερό", αφήνει σε διαφορετικά σημεία δυο τρια πολύ αραιά "muffin":-|

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Θα έλεγα νηστικό αν δεις ότι βγάζει και το λαπά. Αν επιζήσεις και δε σε φάει ζωντανό, δόστου πάλι λαπά μετά από περίπου 24 ώρες και όταν αρχίσει να συνέρχεται, λαπά και βραστό κοτόπουλο. Εν τέλει το περνάς από το λαπά και κοτόπουλο στην κανονική του τροφή σταδιακά αναμειγνύοντας. Συμφωνώ και για τη Hills i/d αλλά δεν πρέπει να την πάρεις με συνταγή κτηνιάτρου. Το Μουφ τρώει την IAMS i/d διότι η Hills i/d δεν του κάθισε καλά, δε θυμάμαι τώρα γιατί, αλλά την πήραμε με συνταγή. Ακόμα και το πετ σοπ δε στη δίνει χωρίς συνταγή. Πρόσεχε επίσης διότι μαζί με τη διάρροια των εμβολίων μπορεί να κάνει και εμετό, έτσι την πάτησε πέρσυ και το Μουφ και με είχανε προειδοποιήσει.

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Καλή η ιδέα σας με τη Hills, θα δοκιμάσω προς το παρόν μια και του έδωσα το ρύζι και βλέπουμε.. και γω τους εμετούς φοβόμουν αλλα ευτυχώς μέχρι τώρα όλα καλά.

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Τελικά οι διάρροιες συνεχίστηκαν και σήμερα υπο τη μορφή ανοιχτής καφέ βλέννας. Αυτό που με ανησύχησε ήταν οτι όπως με κοιταζε το πρωί έσταξε απο το στόμα του σάλιο που όταν έπεσε στο πλακάκι άφησε μια στάμπα γύρω γύρω κίτρινη (σαν ούρα) και στη μέση άσπρο πιχτό σάλιο. Η κτηνίατρος μου είπε οτι ίσως είναι στομαχικά υγρά και να τον ταίσω μόνο το απόγευμα ρύζι και ίσως με λίγο κοτόπουλο και βλέπουμε απο αύριο...κατα τα άλλα είναι όλο ενέργεια, σαν να μην συμβαίνει τπτ. Πίνει το νεράκι του σαν κύριος και φαίνεται και πεινασμένος παρότι του έδωσα ρύζι το απόγευμα.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πρόσεχε διότι έτσι έκαψε το Μουφ τα μπροστινά του πόδια, δηλαδή με υδροχλωρικό οξύ από το στομάχι του! Θέλει κτηνίατρο και ένα σωρό εξετάσεις.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Το έπαθε και εμένα αυτό μια φορά ο σκύλλος μου! Αν συνεχείση η διάρροια πάρε τον κτηνίατρο! Εγώ οταν την πήρα κτηνίατρο μου έδωσε για να πίννη μερικούς ορρούς τους οποίους της έβαζα στο νερό και βιταμίνες (υγρές) για να τις βάζω πάνω στο φαγητό της!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87