διαγνωση εντροπιο !!!

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
καλημερα υστερα απο πολυ καιρο με σταγωνες και τα σχετικα μας βγαλανε νεα διαγνωση σε νεο γιατρο ...δυστυχως ΕΝΤΡΟΠΙΟ !
Tο θεμα ειναι τι κανω? του την κανω την επεβμαση η οχι ? μου ειπε πως θελει το πολυ 1 χιλιοστο ! αλλου διαβασα οτι υπαρχει περιπτωση μολις τελειωσει η αναπτυξη του σκυλου να ερθει στα ισα το βλεφαρο επειδη θα μεγαλωσει το κρανιο ...δεν ξερω τι να κανω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
καλημερα υστερα απο πολυ καιρο με σταγωνες και τα σχετικα μας βγαλανε νεα διαγνωση σε νεο γιατρο ...δυστυχως ΕΝΤΡΟΠΙΟ !
Tο θεμα ειναι τι κανω? του την κανω την επεβμαση η οχι ? μου ειπε πως θελει το πολυ 1 χιλιοστο ! αλλου διαβασα οτι υπαρχει περιπτωση μολις τελειωσει η αναπτυξη του σκυλου να ερθει στα ισα το βλεφαρο επειδη θα μεγαλωσει το κρανιο ...δεν ξερω τι να κανω
Να πας στον Λιαπή στο Χαλάνδρι για μια δεύτερη άποψη.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ποσο δυσχαιρενει την ζωη του σκυλου σου αυτη την στιγμη? Τι σου ειπε ο γιατρος σου συστηνει αμεση επεμβαση ή να περιμενεις? Δεν μπορεις εστω τηλεφωνικα και με μειλ να παρεις μια δευτερη γνωμη?

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Μπορώ μια δεύτερη γνώμη τηλέφωνικα. Ο σκύλος μου ειναι σαν να μην το ξέρει ότι το εχει. Δλδ δν τον ενοχλεί καθόλου ούτε να το ξυπνάει ούτε τπτ

Sent from my iPad using Tapatalk

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Τι ηλικία έχει?
Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη δεν κάνεις επέμβαση. Αυτό που θα σου προτείνουν οι περισσότεροι κτηνίατροι είναι το λεγόμενο eye tacking. Ράμματα δηλαδή για να μην ενοχλείται ο κερατοειδης.

Επίσης τι σκύλος είναι γιατί δε βλέπω το avatar από το κινητό?

Αφού λες ότι δεν τον ενοχλεί όμως, το αφήνεις ως έχει και ρίχνεις σταγόνες για να τον ανακουφίζει. Tobrex από τα φαρμακεία η αν έχει θολώσει ο κερατοειδης ζήτα tobradex. Πρόσεχε μόνο μην έχει αμιχη η έχει πληγιασει το μάτι. Σε αυτή τη περίπτωση δεν δίνεις tobradex επειδή έχει κορτιζόνη και θα το κάνεις χειρότερα. Tobrex μπορείς να δώσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος μη δώσεις τίποτα.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Δες εδώ Πρότυπο Ιατρείο Ζώων - Ποιοι Είμαστε

Η Νατάσα Κομνηνού είναι πάρα πολύ καλή, δέχεται και στην Πανεπιστημιακή κλινική - είναι επίκουρη καθηγήτρια (Τετάρτη και Παρασκευή) - μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε αυτόν αριθμό 2310 994403

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Κουβάλησα τον κτηνιατρό μου σένα έναν γνωστό που ο σκύλος του
ειχε εντόπιο και του ειπε ακριβός αυτα που λέει ο φιλος στο
μήνυμα νο7.
Και του πρότεινε την γιατρό που αναφέρει η φίλη στο μήνυμα νο8.
Ο κτηνίατρος μου είπε οτι ειναι η καλύτερη αφθαλμιατρος στην πόλη.

Last edited:

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια .μτο σκυλί είναι 6,5 μηνών, δεν την ενοχλεί καθόλου . Μπορεί να μην το έχει καταλάβει κάν ότι έχει κάτι τέτοιο. Είναι αμερικανικό ακιτα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Την γνώμη του εκτροφέα σου, την έχεις ζητήσει;
Είναι ο πρώτος που μπορεί να σε συμβουλεύσει σωστά.

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Καλημέρα Mareco. Μου είπε ότι δεν είναι κάτι κληρονομικά αν και θα μπορούσε να υπάρχει κληρονομικότητα σε αυτό. Και μου είπε πως καλύτερα θα ήταν να περιμένω την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του και μετά να δούμε πως θα παει. Πάντως το ευχαριστώ είναι ότι με τον καιρό όλο και λιγότερο δακρύζει το μάτι. Είχα ανοίξει και ένα άλλο θέμα με τον ίδιο λόγο από τότε δηλαδή είναι καλύτερα.