διαδηλωση της WWF!


aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
47
Ν.ΜΑΚΡΗ
Αγαπητοί φίλοι και εθελοντές της οργάνωσης,

Η 8η Δεκεμβρίου έχει οριστεί φέτος ως παγκόσμια ημέρα δράσης ενάντια στην κλιματική αλλαγή, και σε όλο τον κόσμο αναμένεται πληθώρα εκδηλώσεων με υπέρτατο στόχο την αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής και την λήψη δεσμευτικών αποφάσεων από τις κυβερνήσεις. Η ημέρα αυτή συμπίπτει χρονικά με τη διεξαγωγή της διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, που θα λάβει χώρα 3-14 Δεκεμβρίου στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Το WWF Ελλάς συμμετέχει στην παγκόσμια ημέρα δράσης και θα βρίσκεται στο Σύνταγμα στις 1 το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου για να διαδηλώσει μαζί με πληθώρα κοινωνικών, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών φορέων και να βροντοφωνάξει ότι η κλιματική αλλαγή είναι δυνατό να αποφευχθεί αρκεί να καταλάβουμε όλοι -πολίτες, πολιτικοί και επιχειρήσεις- ότι ‘το κλίμα είναι στο χέρι μας’.

Σας καλούμε να προωθήσετε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε και θέλουμε να συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή τη διαδήλωση, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της οργάνωσής μας: http://climate.wwf.gr

Σας περιμένουμε από τις 12.30 έως τις 13.00 στην είσοδο των γραφείων της οργάνωσής μας, Φιλελλήνων 26, απ’ όπου θα κινήσουμε μαζί για το Σύνταγμα. Θα έχουμε μαζί μας πλακάτ και πανό. Μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς τα δικά σας πανό, πλακάτ, ή ότι άλλο νομίζετε, έχοντας ως κεντρικό μήνυμα ‘το κλίμα είναι στο χέρι σου’. Φέρτε μαζί την καλή σας διάθεσή, και ας διαδηλώσουμε ειρηνικά για να αλλάξουμε όσα αλλάζουν το κλίμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για δήλωση συμμετοχής στείλτε e-mail στον Αχιλλέα Πληθάρα, Υπεύθυνο εκστρατείων του WWF Ελλάς, [email protected]



Με εκτίμηση


Αχιλλέας Πληθάρας

Υπεύθυνος Εκστρατειών Πολιτικής

WWF Ελλάς