διαροια

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
γεια σας!!! εχω εδω κ 2 μηνες ενα labrador κουταβακι..τωρα ειναι κοντα 4 μηνων..αλλα απο χτες το βραδυ κανει παρα πολυ διαροια (σαν νερο) κ εκανε κ μια φορα εμετο κ ειδα οτι ειχε βγαλει ολες τις κροκετες που ειχε φαει το απογευμα κ δεν τις ειχε χονεψει καθολου..γενικα εχει ορεξη κ ειναι ευδιαθετος αλλα η διαροια συνεχιζεται κ σημερα..χτες εφαγε μονο κροκετες αλλα του τις εβαλε η μητερα μου με γαλα εβαπορε αραιωμενο ομωσ..σημερα του εχω βρασει ρυζακι με κοτοπουλακι κ εφαγε..τι αλλο μπορω να κανω ??? πρεπει να ανυσηχησω??? εχω στεναχωρηθει πολυ απο χτες!!!σας παρακαλω βοηθηστε με!!!

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Πρέπει οπωσδήποτε να το πας να το δει Κτηνίατρος διότι και κουτάβι και 2 ημερών διάρροια , δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για την υγεία του .
Καλύτερα όσο μπορείς νωρίτερα , λόγω ηλικίας .

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
Πρέπει οπωσδήποτε να το πας να το δει Κτηνίατρος διότι και κουτάβι και 2 ημερών διάρροια , δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για την υγεία του .
Καλύτερα όσο μπορείς νωρίτερα , λόγω ηλικίας .

σημερα ειναι λιγο δυσκολο να το παω γτ ειναι κλειστοι αλλα αυριο αν συνεχισει θα το παω οποσδηποτε!!! εχω ανησυχησει παρα πολυ κοντευω να τρελαθω!!! μπορει να το πειραξε τοσο πολυ το γαλα που ητανε εβαπορε???

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Το γάλα δεν χρειάζεται γιατί προκαλεί διάρροιες και ήταν αρκετό αυτό όσο έπινε απο την μαμά του.
Ακόμα πρέπει να φταίει και η τροφή που δίνεις να μην του έχει κάτσει καλά αλλά για καλό η για κακό θα σε συμβούλευα να πήγαινες στον κτηνίατρο ώστε να είσαι ήρεμος.

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
Το γάλα δεν χρειάζεται γιατί προκαλεί διάρροιες και ήταν αρκετό αυτό όσο έπινε απο την μαμά του.
Ακόμα πρέπει να φταίει και η τροφή που δίνεις να μην του έχει κάτσει καλά αλλά για καλό η για κακό θα σε συμβούλευα να πήγαινες στον κτηνίατρο ώστε να είσαι ήρεμος.

γαλα δν τουν εδινα καθολου τις ετρωγε σκετες αλλα χτες δν ημουνα εδω οτν το ταιζανε κ του δωσανε οσο για την τροφη την τρωει απο την αρχη κ δν μου ειχε δημιουργησει προβλημα ποτε ξανα...κοντευω να σκασω πραγματικα αν μου παθει κατι δν ξερω κ εγω τι θα κανω..τον πηρα σε μια δυσκολη περιοδο τις ζωης μου κ μου δινει πολυ κουραγιο που υπαρχει..αλλα τι λεω εσεισ θα ξερετε καλυτερα!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Μόνο....manito...υπόψιν, όταν το σκυλάκι μας δεν είναι αποδεδειγμένα καλά, ίσως όχι με μιας φοράς διάρροια, αλλά με συνεχιζόμενες πχ διάρροιες και άλλα σοβαρά συμπτώματα, δεν υπάρχει το ότι...ο γιατρός είναι κλειστός σκ. Φροντίζεις να έχεις το κινητό του και να έχεις ρωτήσει, αν το απαντάει σε επείγουσες καταστάσεις. Αν δεν το κάνει αυτός, φροντίζεις να έχεις ενναλακτικά κάποιον άλλο γιατρό, για ώρα ανάγκης και σίγουρα...αν μένεις και Αθήνα, υπάρχουν αρκετές κλινικές που είναι 24ωρα ανοιχτές, όπως και γιατροί που εφημερεύουν τα σκ. Θα τα βρεις όλα αυτά και στο φόρουμ με μία αναζήτηση.

Σίγουρα...δεν αφήνεις τον σκύλο σου να βασανίζεται, επειδή είναι σαββατοκύριακο, γιορτή ή αργία.

Περαστικά του.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μερκα σκυλια αν του δωσεις γαλα τους αλλαζεις τα φωτα,,, η καποια αλλη τροφη που δεν τους παει καλα στο στομαχι,,, το μονο που δεν χρειαζεται τωρα ειναι πολυ τροφη,,, για να συνελθει το στομαχι του,,,νερο να εχει παντα,,, και αν δεις οτι δεν ειναι ζωηρο και ορεξατο κατι τρεχει σοβαρο...

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
Μόνο....manito...υπόψιν, όταν το σκυλάκι μας δεν είναι αποδεδειγμένα καλά, ίσως όχι με μιας φοράς διάρροια, αλλά με συνεχιζόμενες πχ διάρροιες και άλλα σοβαρά συμπτώματα, δεν υπάρχει το ότι...ο γιατρός είναι κλειστός σκ. Φροντίζεις να έχεις το κινητό του και να έχεις ρωτήσει, αν το απαντάει σε επείγουσες καταστάσεις. Αν δεν το κάνει αυτός, φροντίζεις να έχεις ενναλακτικά κάποιον άλλο γιατρό, για ώρα ανάγκης και σίγουρα...αν μένεις και Αθήνα, υπάρχουν αρκετές κλινικές που είναι 24ωρα ανοιχτές, όπως και γιατροί που εφημερεύουν τα σκ. Θα τα βρεις όλα αυτά και στο φόρουμ με μία αναζήτηση.

Σίγουρα...δεν αφήνεις τον σκύλο σου να βασανίζεται, επειδή είναι σαββατοκύριακο, γιορτή ή αργία.

Περαστικά του.

σε ευχαριστω! εχεισ απολυτο δικιο αλλα μενω επαρχια κ κλινικες δεν εχουμε κ τον γιατρο που τον πηρα τηλ μου ειπε οτι ειναι εκτοσ κ να του κανω ρυζι με κοτοπουλο κ αν δεν βελτιωθει να τον παω να τον δει τη δευτερα..οσο για αλλο γιατρο ειναι μονο 3 κ οι αλλοι 2 απο φιλουσ μου εχω ακουσει πως δεν ειναι κ τοσο καλοι κ να μην τουσ εμπιστευομαι!!!

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
μερκα σκυλια αν του δωσεις γαλα τους αλλαζεις τα φωτα,,, η καποια αλλη τροφη που δεν τους παει καλα στο στομαχι,,, το μονο που δεν χρειαζεται τωρα ειναι πολυ τροφη,,, για να συνελθει το στομαχι του,,,νερο να εχει παντα,,, και αν δεις οτι δεν ειναι ζωηρο και ορεξατο κατι τρεχει σοβαρο...
σημερα του εδωσα μονο ρυζακι με κοτοπουλακι οπως μου ειπε ο γιατρος..περα απο την διαρροια δεν εχει κατια αλλο ειναι πολυ ζωηρος κ ορεξατος οπως παντα κ ουτε δειχνει να ποναει..ειχε να κανει διαρροια απο το πρωι κ εκανε τωρα παλι μια φορα αρα μας βλεπω αυριο να πηγαινουμε στο γιατρο!!!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Γεια σας παιδιά. Σήμερα ο Ροκ, απο το μεσημέρι και μετά έχει κάνει 3 φορές διάρροια (όχι νερό αλλά μαλακά καφέ κόπρανα). Το πρωί ήταν μια χαρά, ευδιάθετος και έφαγε κανονικά. Τώρα είναι άτονος και δεν έχει όρεξη για φαγητό. Παίρνω τη γιατρό του και δεν απαντάει. Να ανησυχήσω??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εξαρτάται από την ηλικία του σκυλάκου.
Πάντως με μαλακά κόπρανα δεν θα φρίκαρα θα το παρακολουθούσα μέχρι αύριο να δω την πορεία του. Δώσε λίγο κοτόπουλο με ρύζι να δεις πως θα πάει.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παιζει ρολο και τι εφαγε,,, εμενα με ξηρα τροφη τα βγαζει στεγνα αν φαει λαχανοντολμαδες τα βγαζει μαλακα ==))

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ξηρά τροφή έφαγε και η κτηνίατρος μου είπε να τον πάω να τον δει γιατί είναι κουτάβι και δεν το διακινδυνεύει. Απλά φοβάμαι....μην είναι κάτι σοβαρό.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Καλημέρα παιδιά. Ηθελα να κάνω την εξής βλακώδη ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση τα κουτάβια να κάνουν διάρροια όταν αλλάζουν δόντια (όπως τα μωρά??). Μου πέρασε απο το μυαλό γιατί ο Ροκ, παράλληλα με την διάρροιά του, έχασε και 3 παλιά δοντάκια.
Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνει μαλακά κακάκια όταν αλλάζει τροφή? (μέχρι χθες και για 2-3 μέρες κροκέτες με 1 κουταλιά κονσέρβα τόνου και σήμερα σκέτες κροκέτες).
Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, θα ήμουν υπόχρεη.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Αν από τη μία μέρα στην άλλη αλλάξει εντελώς η τροφή του ναι, πολύ συχνά κάνουν μαλακά. Γι'αυτό καλό είναι η αλλαγή να γίνεται σταδιακά με ανάμιξη της παλιάς τροφής με τη νέα. Τώρα αν το πήγες από το κροκέτες + τόνο σε σκέτες κροκέτες μου φαίνεται ομαλή αλλαγή. Μπορεί να μην του κάθεται καλά και η συγκεκριμένη κροκέτα που του δίνεις. Για τα δόντια δεν ξέρω, ας σου απαντήσει κάποιος άλλος.