Γεια σας,εχω ενα σκυλακι την μινι (Βull Mastiff) την εφερε ο αδερφος 3 μηνων( ειναι 12 μηνων τρ) απο Βουλγαρια και την ειχαμε στο μπαλκονι για ενα διαστημα.Την εβλεπα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με τα ποδαρακια της αλλα μου ελεγαν οτι γλιστρουσε και οτι εναι απο τα πλακακια.Λιγο καιρο αργοτερα πηγα στην κτηνιατρο και μου εδωσε κατι χαπια ασβεστιου για μου ειπε πως ειναι θα ειναι αδυναμα τα κοκαλα της.Ολα αυτα μεχρι πριν 3 μερες που γυρισα απο θεσσαλονικη βγηκαμε μια μεγαλη βολτα και ξαφνικα αρχισε να κουτσαινει πολυ το ειχε ξανα παθει αλλα κουτσενε για μισο λεπτακι και το θεωρισα κατι σαν κραμπα.Την πηγα στην κτηνιατρο σημερα το πρωι και μου ειπε πως εχει δυσπλασια ισχιου στα ποδια και στο ενα απο αυτα εχει και εξαρθρωση ισχιου.Μου ειπε η μια επεμβαση ειναι γυρω στα 800 ευρω και η αλλη στα 300 πρεπει ομως να κλεισω ραντεβου για ακτινογραφιες για εξακριβωση εκτος αν ειναι για θεραπεια με φαρμακα.Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να πληρωσω για αυτες της δυο επεμβασεις διοτι δεν εχω τοσα χρηματα..Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω η εστω μια συμβουλη..ευχαριστω